![]() |
Gençlere Destek Çıkalım... Voleybol Magazin Anket adresinden beşiktaşımızda oynayan çocuklara oy verelim...Oylar Alican Özcan'a bunu mümkün olduğunca çok kişiye ulaştırın aciL Bi Ankettir...Herkeze Teşekkürler... |
burda olduğu için belkide çok az gören oluodur ama alican şuan birinci sırada daha çok oy göndererek onu daha yukarı taşıyabiliriz belki |
şuan çok geride msn de herkze iletip oy atmasını rica edersek başarabiliriz bu önemli bi yarışma lütfen dikkate alalım |
bncede hadi herkes destek olsun |
sadece alican degil diğer oyuncularımızada oy verelim |
arkadaşlar saadece 1 oy kullanma hakkınız var ve onun için en üstteki kimse ona oy gönderelim die söledim ve ayrıca beşiktaştan alican var sadece |
alican a tam destek arkadaşlar |
oylar alican a hadi tam destek |
böle giderse alicanı geçecek galatasaraylı voleybolcu aradaki fark biraz fazla oylama için bütün beşiktaşlı tanıdıklarınıza haber verin |
GENÇ SPORCULARA TAM DESTEK ARKADAŞLAR GENÇLERE NE KADAR DESTEK VERİRSEK O KADAR VERİM ALIRIZ.DİGER TAKIM (EZİKBAHÇE) GİBİ YABANCIYA DESTEK VERMEYELİM...:party: |
Bnde BJK Alt Yapı Yıldız Takımında pasör olarak oynuyorm. Bütün kıslarla beraber ankete oy verdik. Voleybolsuz dünya istemiyoruz ;) |
Ama ben açamıyorum...:S |
Türkiye`de Saat: 23:11 . |