![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Webmaster Bu başlıkta Çeşitli webmaster konuları tartışılır. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NOT: Windows 7 RC sürümünün geçerli kullanım tarihi bittiğinden linkler microsoft sitesinden kaldırılmıştır.RTM sürümü linklerini netten bulabilirsiniz. Geçelim kurulum aşamalarına.Ben windows 7'yi wmware sanal makine içinde kurup denedim.Windows 7 kurulum için en az 512 MB ram belleğe ihtiyaç duyuyor.Kurulum süresi windows xp'den daha kısa ve daha basit.Kurulum için indirdiğiniz iso dosyasını dvd ye yazdırıp dvdden kurmalısınız. Kurulum aşamaları: ![]() Windows kurulum dosyalarını yüklüyor. ![]() Kurulum dosyaları hazırlandıktan sonra kurulum dilini, zaman ve yerel ayarlar için ülkeyi ve klavye dilini seçiyoruz. ![]() Sonraki adımda kurulumu başlatmak için Install Now yazısına tıklıyoruz. ![]() Karşımıza lisans ve kullanım koşulları geliyor.I accept the license terms kutusunu işaretleyip next düğmesine tıklayalım. ![]() Bu aşamada Upgrade seçeneği ile önceki windows sürümlerinden yükseltme yapabiliriz.Ya da Custom (advanced) seçeneği ile yeni bir kurulum yapabiliriz.Bu seçeneği seçip devam ediyoruz. ![]() Windows 7'yi kuracağımız sabit disk bölümünü seçip next düğmesine tıklayalım. ![]() ![]() Bu ekranda windows kopyalanacak dosyaları ayıklıyor.Bu adımda biraz beklemelisiniz. ![]() Ayıklama ve kopyalama işlemi devam ediyor. ![]() Dosyaları ayıklama ve kopyalama bitti.Ek özellikler yükleniyor.Bu işlemden sonra bilgisayarınız kapanıp tekrar açılacaktır.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |