![]() |
Msn'de Kim Engellemiş ? Seni Engelleyeni Gör (Programsız-Onaylı) Msn'de Engelleyenleri Görme Diye Çıkan Saçma Sapan Programlara ve Sitelere Son Diyorum :) Evet evet son yanlış duymadınız :) Msn de Engelleyenleri görmek Programsız olarak bu kadar basit bi yöntemle Oluyor.... Örneğin: Msn Kişi Listenizden Birine Sağ Tıklayıp Görünümden Profile Girin Sonra Solda Profil Ayrıntılarına Girin Eğer Açılan Sayfada Web Görünümü İle Messenger Görünümü Varsa Kişi Sizi Engellememiştir. Eğer Sadece Web Görünümü Varsa Kişi Sizi Engellemiştir %100 Denendi : ) |
Yorum yapmadan geçenlerin klavyesi bozulur inşallah :D |
Amin :) Gizli hic bise kalmasinn ! :D |
çok güzel bir konu ufuk:D:D Allah razı olsun senden:) |
Teşekkürler. Güzel paylaşım :) |
vay beee beni baya kişi engellemiş:D:D |
:D:D:Deyv... |
Engelleyen kendi kaybeder..:) Onun peşine düşüp, merakımızı mı gidercez..:) Bize ters..(h) Teşekkürler paylaşm için..:) |
vay bee:)bu arada bedduan tuttu valla yaa:D:Dyorum yapmadan geçmiştim klavyedeki tuşlar zar zor basılır hale geldi:D:Damann ben yorum yapayımda teşekkürler paylaşım için:D |
eyw emeğine sağlık |
Alıntı:
Alıntı:
Beddualarım tutar benim :D İyi geçin benimle haha:D |
abi engelleyen engeller yha banane :D :D:D |
Alıntı:
Herşey açık:D Bu arada bnm pcde senin o seneçek görünmüyor ne iş :P:D Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Böyle umursamaz takıldığına göre sen bizide engellemişsin :D |
Teşekkürler :) Beni Engelleyenleri silerim bnde :P |
ufuk nie deşifre ediosun yaa:D:D |
hmm iidir saol |
Alıntı:
|
eyvallah kardeşim :D:D |
paylasim icin tesekkürler (: |
Her zaman doğru olmayabiliyor.. |
eyv. saol:D Kimin engellediği hiç umurumda değil.Kendi kaybeder |
bune gerek yok zaten engelleyen belli oluor |
evet bu guzel bi paylasim ama WLM 2009 da olmuyo malesef |
engellediklerimde var engelleyenlerde :) çözüm hangisinde engelleyeni anlarsam varya bittin olum sen :D:D:D |
Alıntı:
|
öyle bir seçenek yok bende yaa. o seçeneği bulana kadar merak ettiği kişinin msnini hackleyip engelleyip engellemediğine bakıyo millet :D paylaşım için sağol :) |
Alıntı:
|
:D:D:D:D guzel bir haber |
Yaf kullanmayın şu 2009 u :D Görsellik falan umrumda değil Hala 8.0 kullanıyorum ve bir yamuğunu görmedim :D Bu süre zarfında teşekkür eden tüm kardeşlerime sesleniyorumm Rica ederim :D |
bunun daha kolayı war |
kim kimi engellemiş ortaya çıksın kardeşim |
Türkiye`de Saat: 13:31 . |