![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #11 | ||
|    ςǿκ کε√díκ طę ∂ط í  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009  
				 Tecrübe Puanı: 17   ![]()  |     tskLer cnm snada iyi forumLar..     ![]() 
				__________________   senı düşündüm dün akşam yine... kafam qüzeL içmişim yine.. sonra kendimi düşündüm durdum.. öLesim qeLdi senin uqruna... hani doLmabahcede yürürken.. hani fenere koyarken.. işte öyLe birşey....! BEŞİKTAŞK  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #12 | ||
|    B3ŞİKT@ŞK  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 31    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     bnde yenımyım forumda    ![]() ![]()   bnde hosgldımm![]() ![]() ![]() hosgeldınnız 
				__________________   T3QİN  |  ||
|   |        |  
|    |  #13 | ||
|    SeNi SeVmEyEn ÖlSüN  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  
				 Tecrübe Puanı: 37    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     hoşgeldin aramıza      ![]() ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #14 | ||
|    Gogo  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 43    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     iyi vakit gecirmen dileğiyle aramıza hosgeldin       |  ||
|   |        |  
|    |  #15 | ||
|    Eye For An Eye  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  
				 Tecrübe Puanı: 41    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     hoşgeldin...       |  ||
|   |        |  
|    |  #16 | ||
|    B3ŞİKT@ŞK  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 31    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     
				__________________   T3QİN  |  ||
|   |        |  
|    |  #17 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  
				 Tecrübe Puanı: 40    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Hoş geldin iyi Forumlar    
				__________________   Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET .........   |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |