![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldiniz foruma....yanlız size söylemek istediğim bir şey var sizden büyük bir ablanız olarak konuşuyorum lütfen söylediklerimi küstahlık olarak almayın... yazdığınız yazı diline dikkat etmenizi istiyorum ... bazı kelimeleri düzgün yazmadığını görüyorum ve senden büyük bir ablan olarak üzülüyorum ...canım kardeşim lütfen dikkat et... ama tabi her türlü saygı duyarım benimki sadece tavsiye... | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | iyi forumlar Beisktasforum.NET'e Hoşgeldin... | ||
| | |
| | #3 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | hoşgeLdinn =) | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | türkçeyi güzel kullanmak gerek yalnız aranızda pek yaş farkı yok sanırsam fotolardan öyle gözüküyor
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendisinin profilinde 15 yaşında yazdığını gördüm eğer o yaş doğruysa ben onun ablasıyım 3 yaş büyüğüm kendisinden ... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hmm.foton genç gösteriyor .Bendende büyüksün desene . . .
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olabilir tabi ... bu arada teşekkür ederim kardeşim genç meselesi için ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
| beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kuzenler hoşgeldiniz iyi forumlar size ![]()
__________________ BeşiktAŞK | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |