![]() |
beni aranıza alır mısınız? herkese selam ben fanatik beşiktaşlıyım adım atakan 10 yaşındayım beni aranıza alın ...forumu bana sema ABLA (ölümünebjk)tavsiye etti.beşiktaş sevgisini içime kazıyan cnm ablammm:D:) |
Hosgeldin Aramıza Yavru KARTAL.. Sen Burada Bulunduğun Müddetçe , Zaten Aramizdasin ;) |
hoşgeldin cnm benim:) atakan benim çok sevdiğim kardeşim bitanem aramıza katıldı yeni ona öyle bir beşiktaş sevgisi kazıdımki sormayın:) |
Hoşgeldin |
hoşbulduk aarkadaşlar sema abla bende snei çok seviyorum canım ablammm :) |
yawRu kaRtaL ho$qéLdinn :D aramızdasn artık atakancım :) |
hoşgeLdin atakan ;) |
teşekkürler arkadaşlar ama benden büyük olanlara abi abla dicem saolun |
Gel kocum gel.. Dogru yolu bulmusun sen :D |
hoşgeldin yavru kartal referansın sağlam:) |
çok saolun abiler ve ablalar iyi ki buraya katılmışım hem çok iyisiniz hemde beşiktaş sevgisi benim içimde var bb hepinize teşekkür ederim beni aranıza aldığınız için |
hoşgeldin.. |
Aramıza hoşgeldin atakan.Sema ablan tavsiye ederde aramızda yerin olmaz olur mu sen bizim yanımızda olmak istedikden sonra yerin her zaman hazırdır merak etme.. |
çok sağlun arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum:) |
Atakan hoşgeldin. Türkçeyi doğru düzgün kullanıp yazdığın için ayrıca teşekkür ederim. Sakın bundan vazgeçme. |
hoş geldin iyi forumlar :) |
hoşgeLdin.. iyi forumLar (: |
Hoşgeldin kardeşim :) |
hoşgeldin yavru kartal sni tebrik ederim çok doğru bir yoldasın sana beşiktaşklı günler dilerim kib... |
Hosgeldin kardesim keyifli forumlar (: |
Alıntı:
|
hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır hepiniz sağolun abiler ve ablalar en büyük beşiktaş:)bundan ömür boyu vazgeçmicem beşiktaşlı doğdum beşiktaşlı ölcem bunu benden kimse ama kimse vazgeçiremez... |
sema abla varya hayatımı o kadar güzel anlattın ki şaşırdım sana çok teşekkür ediyorum |
Alıntı:
|
hoşgeldin dostum :ciao: |
Hoşgeldin, iyi forumlar :) |
çok teşekkür ederim |
hoş geldin aramıza yırtıcı kartal |
Türkiye`de Saat: 18:07 . |