![]() |
hoşgeldin...valla bu işte çok sevap kazandınız :D:D:D bi genci kurtardık...doğru yolu bulmuş...:D... |
cünyır alpler cünyır alpler hoşgeeelmişsiiinn:D eee ne getirdin bize:D ütü getirseydin:D canım kardeşim hoşgeldin:) |
aramza hoşgldn kardeşm . . :) |
koç bbeee koçç |
İlk olarak İbrahim'e ve herkese sonsuz teşekkürler ediyorum.:) Malum oğlum yatılı okuduğu için haftasonu geliyor eve...Geldiğinde bu mesajlarınızı okuyacak,çok sevineceğine eminim. Evet,ozzy bir genç kurtuldu...:D Tubacığım henüz çubuklu forma almadım.:( Özgür Deldado'nun formasını alırım demişti ama unutmamıştır inşallah...:D Mehlika ikazın çok işe yaradı.:D Melikeciğim,eğer vazgeçerse bu sefer kötü olur,küçük dedik ses çıkarmadık ama bir yere kadar yani...:D Meltem,senin ütün daha güzel...:D O yüzden eli boş geldi.:D Semra,Ramazan,Aydın,Emre, gunber'K'artal hepinize teşekkürler... |
Alıntı:
Ablacım rica ederim yeğenimi özüne döndirebildiysek ne mutlu bize :D Biz teşekkür ederiz yeğenimize .... Ve hoşgeldin bitanecik yeğenim Ahmet Erkan seni daha maça götürüp forma alacağız ... Seni aramızda görmek çok güzel...Tekrar hoşgeldin :D |
Kardeşim aramıza hoşgeldin dogru yolu bulman cok sevındırıcı artık sende besıktaslı olmanın ayrıcalıgını yasa. bu arada okulun da basarılar dılerım ;) |
Teşekkürler İbrahim...Özgür forma benden demişti ama ortalarda görünmüyor...:D Teşekkür ederiz Gökhan abisi...Haftasonu kendisi de yanıtlar inşallah mesajlarınızı... |
yanıtlasın tabi kendini bulucak burda tebrik ediyorum bende şekercimi :) anneciginide tabi :) |
oo adaşım gelmiş hoşgelmiş sonunda doğru yolu bulması beni sevindirdi büyük beşiktaş ailesine hoşgeldin:) |
Türkiye`de Saat: 12:19 . |