![]() |
selamlar herkese Bende buradayım artık Selam arkadaşlar.Ben serkan.Forumdaki Son Holigan'ın kardeşiyim. 13 yaşındayım:) Yarışmaya Gaziantepten katılıyorum:D:D Beni aranıza kabul ederseniz sevinirim.iyi forumlar:):):five: |
Hoşgeldin aramıza serkan. Abinden sana karne hediyesi besiktasforum.net ' e üye olmak :D:D Bol paylaşımlar:D |
Ahah , Hosgeldin Aramiza Kücük Holigan , İyi Forumlar , İyi Paylasimlar :D |
hoşgeldin junior holigan :D... |
Hoşbulduk :):) |
oooo hoşgeldin yavru kartal:) |
hoşgeldin... |
hoşgeldin aramıza:);) |
hoşgeldinn canmmmm;) |
hoşgeldin iyi forumlar:) |
HoşgLdiin Aramıza (: |
hoşgeldin cnm:) |
hosgeLdin.. (: |
BesiktasForum.Net'e Hosgeldiniz İyi Forumlar dileriz |
hg geldın kucuk holıgan bol paylasımlar |
hoşbulduk:):) Teşekkürler:) |
hoşgeldin yavru kartal :) |
Hoşgeldin aramıza yavru kartal ... İyi forumlar , iyi paylaşımlar... :) |
Hoş geldin aramıza.:) |
Hoşbuldum:)Teşekkürler |
Vaayyyy...junior alpler'den sonra junior holigan...:D Hoşgeldin canım,başarılar...:D Abini aratmayacağına inanıyorum.:);) |
Alıntı:
aratmaz ablam merak etme:D Paylaşımcı biridir kendisi:D Kendisi yanımda teşekkür ediyor sana:D |
Aleyküm Selam...Öptüm kardeşini Mazlum,paylaşımlarını bekliyoruz Serkan,abinin paylaşımları kadar ilginç olmasa da olur.:D Ahmet Erkan'ın da size selamı var abileri...Gerçi Serkan ile arasında iki yaş var galiba,abi demesede olur.:) Bu arada saçların da abinin saçlarına benzemese de olur...:D |
hoşgeldin.. :) |
Alıntı:
Yok ablam demse de olur:D:D İlginç paylaşım yaparmı yapar bilmem valla:D:D A.s. Öptüm ahmet kardeşimi:D:D Ne varmış abisinin saçlarında?:D:D:Dbenim küçüklük fotoğrafımın aynısı kendisi.İlerde bana benzemesi muhtemel:D |
:D öncelikle bana hoşgeldin dienlere hoşbulduk demek istiorm. Ayrıca abime de katılıorm ona benzemem muhtemel :):):) |
hos geldin kartal yuvasina yavru kartal |
BesiktasForum.Net'e Hosgeldiniz iyi forumlar dileriz |
hoşgeldin=) |
hoşbuduk:D:D |
hoş geldiinnn arkadaşımın kardeşi ii forumlar:D:D |
hoşbulduk abla.Teşekkürler herkese:D |
h.g kardeşim mazlumun kardeşisin demek ii eğlenceler ii forumlar :D |
Sende Mazlum gibi değilsindir umarım Serkan :D:D Hoşgeldin aramıza, sefalar getirdin :) |
hoşgeldin :) nihayet benden küçük bi kişi daha çıktı forumda :D |
Türkiye`de Saat: 00:41 . |