![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | AL 1'de BURDAN YAK-SAGOPA KAJMER al 1de burdan yak, kapasite meselesi bak, perde kapanmış lak lak, başlar az sonra dedikodu kazanına kepçe olsan kaç yazar? çatlak seslere alışkın her kulak, beni update edin, rapi şadettim kulaklara download edin rapin evi çıtasını tepelere çaktım kontrol edin, teknoloji bugün yine jön dinmiş bakışlar bön yüzünü kendine dön çabalamalı ve bulmalı yön, sago rapte en ön, nizam mayın malzeme mayın rahat espiri dediğin ta kendisi hayat kim kaldı bir şakayla sakat? beş kişi kalmış canavar sagokat biz karagöz siz hep hacivat, kravatı takarak robota bağlasak tamı saklasak? kendimizi yemesek de yanında mı yatsak? yo kime trip atsak? bugünlerde herkes aksak kısa dönemeçten yolumuzu bulsak herkes işini bilir kişi maksat takdir dünyalı dostum yo yo yo yo bana iyi rol verin amacı var yapılan her eylemin, nihayetinde boşa akmasın terin hediyesi paketli her emeğin göz nuru nedirse ettiğin odur ki bulurun galaksilerde raks ederken şuuruna dostum hay aksilerde dolup taşar umudum.. hadi gazla..!
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
keremcem_aşk oyunu hatam belki kalbi oyuncak sanmam aşkta salıncak gibi sallanmam o kadar cahilimki hayalini bile kurmam imkansız inanki sevgilim bügün bana aşk nedir diye sorsan tek anlamı geceler boyu aglamam üstüm başım sevda içinde yakalandım bitap biçimde ellerimde kadfe kelepçe veda degil mi bu yolun sonu uçurumlar kolay degil ki bu dolunca gözlere yaşlar zaman gelince nafiledersin bir küçük elvada..... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/yerli-sarki-sozleri/10282-yerli-sarki-sozlerini/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Yerli ark Szleri [Arşiv] - Sayfa 2 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 14-03-2008 18:25 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |