![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
Guest
| MASUM DEĞİLİZ Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer Her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık Herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan İçindeki çocuğa sarıl sana insanı anlatır Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu bütün Dünya günahkar Masum değiliz hiç birimiz | ||
![]() |
|
![]() | #92 | ||
Guest
| ADEM OLAN ANLAR Ben bu dünyaya bir türlü alışamadım Bu yüzden insan içine karışamadım Bana mı sordunuz adımı koyarken Bir küstüm bir daha barışamadım Uyumlu faniler bana uyumsuz derler Delirttiniz beni ey ehven-i şerler Uzlaşırsam namerdim ateşe verseler Garanti muhabbetlere yılışamadım Ha desen olmaz A- ha desen olmaz Birine uysa öbürüne uymaz Yalelli yalelli yalelli o zaman Yalelli yalelli yalelli o zaman Sürüden ayrılanları kurtlar yer Arkanı sağlama al ey akıllı beşer Ben çatlarım kurallara uyarsam eğer Ruhumu şeytanla bölüşemedim Herkesin münasip birer dayısı var İnsanoğlu bu iyisi ayısı var Benim zarar bildiğim elaleme kâr Adamını bulup da uyuşamadım Ben seni de sevmedim adem Doğruyu duymak istiyorsun madem Alt tarafı bir elma yedik beraber Zehir zıkkım oldu bize bal badem | ||
![]() |
![]() | #93 | ||
Guest
| DELİ KIZIN TÜRKÜSÜ Yağmur yağar akasyalar ıslanır Ben yağmura deli buluta deli Bir büyük oyun bu yaşamak dediğin Beni ya sevmeli ya öldürmeli Yitirmeli ne varsa Başlamalı yeniden Bu Allahsız bu yağmur İşlemez karanlıkta Garipliğine yan yan yürek yan Gitti giden gitti giden Sana büyük caddelerin birinde rastlasdam Elimi uzatsam tutsam götürsem Gözlerine baksam gözlerine Konuşmasak ah anlasan Elimi uzatsam tutamasam Olanca sevgimi yalnızlığımı Düşünsem hayır hayır düşünmesem Senin hiç hiç hiç haberin olmasa | ||
![]() |
![]() | #94 | ||
Guest
| KALBİM EGE’DE KALDI Cigaramı sardım karşı sahile Yaktım ucunda acıları Ağları attım anılar doldu Ağlar hasretimin kıyıları Yareme tuz diye yakamoz bastım Tek şahidim aydı aman aman Bir elimde defne bir elimde sevdan Kalbim Ege’de kaldı Aman efendim ayrılık ölümden beter Aman efendim yeter bu hasretlik yeter Aman efendim bana bir merhaba gönder Canım efendim canım efendim Kadehimi vurdum Karşıyaka’ya Efeler kalktı şerefe Sevgimi attım dostlar tuttu Bir ağıt yaktık kadere | ||
![]() |
![]() | #95 | ||
Guest
| DERT FASLI Terk edildim yine kaldım açıkta Ben yine deli divane Ayıplayanın başına gelir inşallah Ah çekerim yane yane Bir Allah bilir bir de ben bilirim Gerisi boş gerisi hikaye Ağlarsa anam ağlar yabancı yalan ağlar Derdim elaleme bahane Oyna oyna halime oyna kör talihime Oyna oyna vah ile oyna baht-ı kareme Zevk edindim keyf edindim Bende sevda kıyamet Yağmalayın yüreğim feda olsun Siz sağ ben selamet | ||
![]() |
![]() | #96 | ||
Guest
| TENNA Tenenenna tenna tenna Tenennene nennen tenenen Tene nen tenenna Bu bahçe bu nemli toprak Bu yasemen kokusu Bu mehtaplı gece Parıldamakta devam edecek Ben basıp gidince de Çünkü o ben gelmeden Ben geldikten sonra da Bana bağlı olmadan vardı Ve bende bu aslın Sureti çıktı sadece Tenenenna tenna tenna Tenennene nennen tenenen Tene nen tenenna | ||
![]() |
![]() | #97 | ||
Guest
| DUA Ne hükümran kalır ne zulüm ne de kin Öz değil dostlar öz değil bu biçim Kulların kullara ettiğini Etmiyor en zalim harın ateşi Bugün dua ettim hepimiz için Yüce Tanrı bizleri affetsin Ne para ne pul ne iktidar ne de güç Bu değil gerçek bu değil gerçek Bu kavga bir hayırsız düş Uyanır neslim uyanır elbet Bugün dua ettim hepimiz için Yüce Tanrı bizleri affetsin | ||
![]() |
![]() | #98 | ||
Guest
| GÖZLERİNE GÖZ DEĞMİŞ Ah gözlerine göz değmiş belli Dudaklarında günah tadı var Suçluluk kokusu sinmiş tenine Ben yine aynı hep affedici Bu saltanat bu haller geçici Bu taze ten bu demler geçici İnsafa gel bir bak şu garibe Gafletinden uyan eller gidici Ben beni bilirim gel gör anlatamam Gir bak içerde hem bahar hem güz Dünya malında komşu bağında Billa gözüm yok dururum dümdüz Ah yollarına kul kurban olurum Yüz çevirme benden mahvolurum Allah aşkına sev yoksa ben ölürüm Kalbim nöbette bak gece gündüz | ||
![]() |
![]() | #99 | ||
Guest
| HOMİNİ PUFİDİ TUMBA Oturalım arkadaşlar dinlenelim artık biraz Esneyelim uzun uzun ne manasız şey çalışmak Hayat hoş gerisi boş haydi yeşil kırlara koş Sana ne dünya halinden sen az kudur habire coş Homini de gırtlak pufidi kandil tumba yatak Konuşalım arkadaşlar mangalda kül kalmasın Atalım tutalım biraz ya yutarlar ya yutarsın Sallayalım arkadaşlar ki duyanlar şaşakalsın Yalandan kim ölmüş sanki mevlam seni çayıra salsın Ağlayalım arkadaşlar arada bir rahat batsın Dört yanımız tavernalar iki çalkalar rahatlarsın | ||
![]() |
![]() | #100 | ||
Guest
| AŞKLARI DA VURURLAR Gel Bana kalbini göster ne olur sen değilsin bu sudaki aksin Hadi gel kader değil bu hepimize öğretilmiş öfkeler Ne olur teslim olma Bu kızgın bu kalp kıran eller bir zaman bebektiler Hadi gel Aslını göster suretin çok zalim Çok mu üzdüler seni Sahiplenme senin değil bu dikenler Sözlerin hançer Yareler açar yareler gülüm Sür gözlerimin namlusuna Sür beni aşktan olsun ölümüm Aşkları da vururlar Şarkıya şiir olur Adanır sonsuz anısına Kanayan o sevdamın Eyvah şiirler azalmış günümüz perişan Yanıyor içimizdeki koskoca orman | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |