![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| Hazan Söz-Müzik: Sezen Aksu Yoruldum Alinmaktan Kirilmaktan Yillar Yili Peşinde Kovuldum Cennetten Cehennemden Öldüm Öldüm Dirildim İçimde Sen Her Su Veren Ele Açan Kolay Çiçek Bende Hazan, Bende Hüzün, Dert Bende Yetimim Sensiz, Yurtsuz Yersiz Dilerim Bensiz Anlayacaksin Yetimim Sensiz, Yurtsuz Yersiz Dilerim Bensiz Anlayacaksin Ölürüm Yoluna Ölürüm Yoluna Sonum Olacaksin Günahin Boynuna Onun Koynuna Ne Zaman Doyacaksin Ölürüm Yoluna Ölürüm Yoluna Sonum Olacaksin Günahin Boynuna Onun Koynuna Ne Zaman Doyacaksin Yoruldum Alinmaktan Kirilmaktan Yillar Yili Peşinde Kovuldum Cennetten Cehennemden Öldüm Öldüm Dirildim İçimde Sen Her Su Veren Ele Açan Kolay Çiçek Bende Hazan, Bende Hüzün, Dert Bende Yetimim Sensiz, Yurtsuz Yersiz Dilerim Bensiz Anlayacaksin Yetimim Sensiz, Yurtsuz Yersiz Dilerim Bensiz Anlayacaksin Ölürüm Yoluna Ölürüm Yoluna Sonum Olacaksin Günahin Boynuna Onun Koynuna Ne Zaman Doyacaksin Ölürüm Yoluna Ölürüm Yoluna Sonum Olacaksin Günahin Boynuna Onun Koynuna Ne Zaman Doyacaksin Ölürüm Yoluna Ölürüm Yoluna Sonum Olacaksin Günahin Boynuna | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Guest
| Erkek Güzeli Söz-Müzik: Sezen Aksu Gözlerim Gözlerine Kitlenir Doyamam Seyretmelere Seni Özlerim Bir Kaç Saat Fazla Gelir Yağizim Yiğidim Erkek Güzeli Gel De Eğ, Eğ Şu Asi Başini Kaçirma Gel Şu Olgun Yaşimi Anladim Korkunu Telaşini Görünce Çakmak Çakmak Yeşillerini Seni Pamuklara Sarmalar Sararim Ne Bedel İsterim Ne Hesap Sorarim Ne Sitemle Güzel Kalbini Yorarim Sakinma Tatli Dillerini Seni Pamuklara Sarmalar Sararim Ne Bedel İsterim Ne Hesap Sorarim Ne Sitemle Güzel Kalbini Yorarim Sakinma Tatli Dillerini Gözlerim Gözlerine Kitlenir Doyamam Seyretmelere Seni Özlerim Bir Kaç Saat Fazla Gelir Yağizim Yiğidim Erkek Güzeli Gel De Eğ, Eğ Şu Asi Başini Kaçirma Gel Şu Olgun Yaşimi Anladim Korkunu Telaşini Görünce Çakmak Çakmak Yeşillerini Seni Pamuklara Sarmalar Sararim Ne Bedel İsterim Ne Hesap Sorarim Ne Sitemle Güzel Kalbini Yorarim Sakinma Tatli Dillerini Seni Pamuklara Sarmalar Sararim Ne Bedel İsterim Ne Hesap Sorarim Ne Sitemle Güzel Kalbini Yorarim Sakinma Tatli Dillerini Ben Yazdim Ben Bozdum Kaç Sevdayi Gezdim Aşkin Aslini Sezdim Hadi Gel Al Sonuna Kadar Sonuna Kadar, Sonuna Kadar Al Al... ...Sarmalar Sararim Ne Bedel İsterim Ne Hesap Sorarim Ne Sitemle Güzel Kalbini Yorarim Sakinma Tatli Dillerini Seni Pamuklara Sarmalar Sararim Ne Bedel İsterim Ne Hesap Sorarim Ne Sitemle Güzel Kalbini Yorarim Sakinma Tatli Dillerini Seni Pamuklara Sarmalar Sararim Ne Bedel İsterim Ne Hesap Sorarim Ne Sitemle Güzel Kalbini Yorarim Sakinma Tatli Dillerini Seni Pamuklara Sarmalar Sararim Ne Bedel İsterim Ne Hesap Sorarim | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| Kusura Bakma Söz-Müzik: Sezen Aksu Her Şey Mal Mülk Her Şey Para Pul Dostlukmuş Sevgiymiş Ara Bul Her Şey Mal Mülk Her Şey Para Pul Dostlukmuş Sevgiymiş Ara Bul Her Şey Mal Mülk... Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayiz Artik Eskisi Gibi Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayiz Artik Eskisi Gibi... Benim De Gözüm Artik Açildi Her Yanima Kismet Saçildi İstemem Ne Aşk Ne Karakter Dünya Para Üstüne Döner Her Şey Mal Mülk Her Şey Para Pul Dostlukmuş Sevgiymiş Ara Bul Her Şey Mal Mülk Her Şey Para Pul Dostlukmuş Sevgiymiş Ara Bul Yok Deme Bana Sen De Ben Gibisin İsteseler Canini Verirsin Yok Deme Bana Sen De Ben Gibisin İsteseler Canini Verirsin Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayiz Artik Eskisi Gibi Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayiz Artik Eskisi Gibi... Benim De Gözüm Artik Açildi Her Yanima Kismet Saçildi İstemem Ne Aşk Ne Karakter Dünya Para Üstüne Döner Her Şey Mal Mülk Her Şey Para Pul Dostlukmuş Sevgiymiş Ara Bul Her Şey Mal Mülk Her Şey Para Pul Dostlukmuş Sevgiymiş Ara Bul | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| Ruhuma Asla Söz-Müzik: Sezen Aksu Yetmez Tacini Tahtini Bahtini Versen Yetmez Yetmez Varini Yoğunu Çoğunu Sersen Yetmez Eğmez Başini Bu Yürek Ölse Çula Çaputa Eğmez Ruhum Aşkin Esiri Başka Esaret Sevmez Malimi Al Mülkümü Al Olsa Gel Samur Kürkümü Al Yerimi Yurdumu Uykumu Tende En Kuytumu Al Malimi Al Mülkümü Al Olsa Gel Samur Kürkümü Al Yerimi Yurdumu Uykumu Tende En Kuytumu Al Ama Senin Değilim Yar Değilim Sebebi Var Bahanesi Yok Üstelik Divanen Delinim Tam Kalbime Gelmedi Ok Ama Senin Değilim Yar Değilim Sebebi Var Bahanesi Yok Üstelik Divanen Delinim Tam Kalbime Gelmedi Ok Çekmişim İsyan Bayrağini Dalgalanir Başimda Hür Sen Diken Sal Üstüme Üstüme Bende Deste Deste Gül Çekmişim İsyan Bayrağini Dalgalanir Başimda Hür Sen Diken Sal Üstüme Üstüme Bende Deste Deste Gül Ama Senin Değilim Yar Değilim Sebebi Var Bahanesi Yok Üstelik Divanen Delinim Tam Kalbime Gelmedi Ok Yetmez Tacini Tahtini Bahtini Versen Yetmez Yetmez Varini Yoğunu Çoğunu Sersen Yetmez Eğmez Başini Bu Yürek Ölse Çula Çaputa Eğmez Ruhum Aşkin Esiri Başka Esaret Sevmez Malimi Al Mülkümü Al Olsa Gel Samur Kürkümü Al Yerimi Yurdumu Uykumu Tende En Kuytumu Al Ama Senin Değilim Yar Değilim Sebebi Var Bahanesi Yok Üstelik Divanen Delinim Tam Kalbime Gelmedi Ok Ama Senin Değilim Yar Değilim Sebebi Var Bahanesi Yok Üstelik Divanen Delinim Tam Kalbime Gelmedi Ok Çekmişim İsyan Bayrağini Dalgalanir Başimda Hür Sen Diken Sal Üstüme Üstüme Bende Deste Deste Gül Çekmişim İsyan Bayrağini Dalgalanir Başimda Hür Sen Diken Sal Üstüme Üstüme Bende Deste Deste Gül Ama Senin Değilim Yar Değilim Sebebi Var Bahanesi Yok Üstelik Divanen Delinim Tam Kalbime Gelmedi Ok Ama Senin Değilim Yar Değilim Sebebi Var Bahanesi Yok Üstelik Divanen Delinim Tam Kalbime Gelmedi Ok Ama Senin Değilim Yar Değilim Sebebi Var Bahanesi Yok Üstelik Divanen Delinim Tam Kalbime Gelmedi Ok Ama Senin Değilim Yar Değilim | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Guest
| Adi Bende Sakli Söz: Meral Okay-Sezen Aksu Müzik: Yorghos Stavrianos Bölünür Sanciyla Uykular Siğinak Değil En Kuytular Gökte Ay Öndört Ben Dolunay Son Hatirami Sinene Sar Bu Kadarina Raziyim Yar Uzak Diyarlarda Evli Barkli Mutluluk En Çok Onun Hakki Bu Yorgun Kirik Dökük Hikayenin De Adi Bende Sakli Uzak Diyarlarda Evli Barkli Mutluluk En Çok Onun Hakki Bu Yorgun Kirik Dökük Hikayenin De Adi Bende Sakli Dalda Muhabbette Kumrular Bana Ayriliği Sordular Dedim Afet,Yangin, Dedim Kar Dedim Adet Aşki Vururlar Dedim Adet Aşki Vururlar Uzak Diyarlarda Evli Barkli Mutluluk En Çok Onun Hakki Bu Yorgun Kirik Dökük Hikayenin De Adi Bende Sakli Uzak Diyarlarda Evli Barkli Mutluluk En Çok Onun Hakki Bu Yorgun Kirik Dökük Hikayenin De Adi Bende Sakli | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Guest
| Ben Sevdalı Sen Belalı Söz-Müzik: Selami Şahin Sen Beni, Sen, Sen Unutmuş Gibisin Ben Hala Deliyim Hala Sevdali Sen, Sen Beni Unutmuş Gibisin Ben Hala Deliyim Hala Sevdali Yaktiğin Ateşi Söndüremedim Sen Hala Çilginsin Hala Belali Oof Hala Belali... Çekmeye Raziyim Kaprislerini İstersen Zincire Vur Ellerimi Ne Olur Birtanem Anla Halimi Ben Hala Deliyim Hala Sevdali Ben Hala Deliyim Hala Sevdali Sen Benden,Sen Vazgeçmiş Gibisin Ben Hala Tutkunum Hala Yarali Sen Benden,Sen Vazgeçmiş Gibisin Ben Hala Tutkunum Hala Yarali Yaktiğin Ateşi Söndüremedim Sen Hala Çilginsin Hala Belali Hala Belali... Bu Sevda Bir Anda Bitebilir Mi Gerçekler Yalana Dönebilir Mi Ne Olur Bir Tanem Anla Halimi Ben Hala Deliyim Hala Sevdali Ben Hala Deliyim Hala Sevdali | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Guest
| Şimal Yildizi Söz: Sezen Aksu-Meral Okay Müzik: Sezen Aksu Sen Kalbimin Zarif Efendisi Hayatimin Kiymetlisi Hey Uzun Yol Arkadaşim Şimal Yildizim, Nerdesin Nasil Havalandin Hasar Almadan Bu Tufandan Bak Ben Yaralandim Kayitsiz Şartsiz Adanmaktan Nasil Havalandin Hasar Almadan Bu Tufandan Bak Ben Paralandim İmkansiza Bağlanmaktan Git Sereyim Yoluna Yeni Serüvenleri Yakalim Gitsin Bütün Nedenleri Haydi Git Sereyim Yoluna Yeni Serüvenleri Yakalim Gitsin Bütün Nedenleri Nasil Havalandin Hasar Almadan Bu Tufandan Bak Ben Yaralandim Kayitsiz Şartsiz Adanmaktan Nasil Havalandin Hasar Almadan Bu Tufandan Bak Ben Paralandim İmkansiza Bağlanmaktan | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Guest
| Yola Çikmali Söz-Müzik: Sezen Aksu Söylersem Anlar Misiniz Ben Çikamadim İçinden İzlenip Fişlenmeler Maksat Kolaylik Arada Ağlar Misiniz Siz De Yerli Yersiz Gizlenip Saklanmalar El Mecburiyetten Ah Kelimeler Dünyasi Züğürdün Rüyasi İçinizden Hanginiz Cesursa Öne Çiksin Hemen Ama Bence Kaçin Düello Bu Kaçin Manasiz Yariştirilip Yariştirilip Yatiştirilirsiniz Yola Çikmali, Yola Çikmali Yola Çikmali Hemen, Hemen Yola Çikmali, Yola Çikmali Yola Çikmali Hemen, Hemen Ne İsem Ne Kadar İsem Kabullendim Gitti Hani Yetebilseydim Değiştirirdim Vitrini Azicikmişim Anladim Görüp Hissettikçe Suyun, Ağacin, Toprağin Bilgeliğini Ah Kelimeler Dünyasi Züğürdün Rüyasi İçinizden Hanginiz Cesursa Öne Çiksin Hemen Ama Bence Kaçin Düello Bu Kaçin Manasiz Yariştirilip Yariştirilip Yatiştirilirsiniz Yola Çikmali, Yola Çikmali Yola Çikmali Hemen, Hemen Yola Çikmali, Yola Çikmali Yola Çikmali Hemen, Hemen Yola Çikmali, Yola Çikmali Yola Çikmali Hemen, Hemen Yola Çikmali, Yola Çikmali Yola Çikmali Hemen, Hemen | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Guest
| İnce Mevzu Söz: Mustafa Sandal-Sezen Aksu Müzik: Mustafa Sandal Köprüye Baktim Yapan Yapmiş Geçemedim Altindan Üstünden Mevzuya Baktim İnce Kalmiş Hadi Dolana Dolana Başa Döndüm Mü Ben Anliyor Musun Bi Tanem İçimden Geldi Denendim Hem Aşkta Hem İşte Bu Yarişta Korkarim Yine Ben Elendim İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... Hocayi Da Buldum Öğrendim Koyamadim Dersimin Adini Ben Kocayi Da Buldum Evlendim Ama Olamadim Evimin Kadini Anliyor Musun Bi Tanem İçimden Geldi Denendim Hem Aşkta Hem İşte Bu Yarişta Korkarim Yine Ben Elendim İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... 2 Kere 2 Etti Dört 4 Kere 4 Çarp 16 Böldüm 16'yi Ortadan 8'i De Buldum E Daha Ne 8'den Düştüm -5 3 Tam Kaldi Elimde Çikarttim, Böldüm, Topladim Tutmadi Hesap Kitap Bende İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... Anliyor Musun Bi Tanem İçimden Geldi Denendim Hem Aşkta Hem İşte Bu Yarişta Korkarim Yine Ben Elendim Ben Nerede Aklim Nerede(İlele İlele İlele İle...) Doğruyu Bulsam Bi Kerede Ben Nerede Aklim Nerede(İlele İlele İlele İle...) Doğruyu Bulsam Bi Kerede Ben Nerede Aklim Nerede(İlele İlele İlele İle...) Doğruyu Bulsam Bi Kerede Ben Nerede Aklim Nerede(İlele İlele İlele İle...) Doğruyu Bulsam Bi Kerede İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... İlele İlele İlele İle... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Guest
| Sarı Odalar Ben Seni Çok Sevdim Oğlum Söz-Müzik:Sezen Aksu Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi yerime koy birini koyabilirsen Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen Ben sen sen diye bittim oğlum Hadi bakalım unut unutabilirsen Ben seni yudum yudum içtim oğlum Hadi ol eskisi gibi olabilirsen Uzak benden aşk uzak artık Kanun mudur bu yasaklık İnan içimde yok fesatlık Alırım başımı giderim efeler gibi hey Efeler gibi hey | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |