![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Guest
| Urfalımsan Ben gülüyem gülmüsen Ben seviyem sevmisen Ben geliyem gelmisen Çok naz ediysen Urfalımısan Ben naz ediysem Harranlımısan Sen esmersen güzelsen Gözlerini süzersen Ne gelirsen ne gidersen Urfalımısan hep naz edersen Harranlımısan çok naz edersen Saçlarıdan bir tel ver Yana ıdan bir gül ver Yüre iden bir yer ver Söz-Müzik: Naci Eray | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
Guest
| Albüm Adı : At Gitsin Akdeniz AkşamlarıAkdeniz akşamları bir başka oluyor Hele bir de aylardan Temmuz ise bir başka Sahilde insanlar kolkola sımsıcak Coşmamak elde mi böyle bir akşamda İşte ben böyle bir akşamda aşık oldum Aşık oldum aşık oldum aşık oldum aşık oldum Söz-Müzik: Serhan Kelleözü | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Guest
| Allah Cezanı Verecek Kerem gibi sevdim seni Aslı gibi yaktın beni Meydanlarda pazar kurdun Köle gibi sattın beni Allah cezanı verecek Alem sana gülecek Bana bu ettiklerini Dünya alem bilecek Yakma dedim yaktın beni Satma dedim sattın beni Bir o yana bir bu yana Atma dedim attın beni Söz-Müzik: İbrahim Tatlıses | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Guest
| Anam A larsa anam a lar ardımdan Göklerden a ıt ya ar ya murla Dost yüzlü yalancılar kapımda Yalnızlık çırılçıplak koynumda Gül çiçek kokan yanakları Ninniyle umut veren dudakları Hiçbirşeyde yok ana sıcaklı ı Anam anam garip anam Sen yoksun yanımda Kime dert yanam Dünya yaman eller yaman Söz-Müzik: Yıldız Tilbe | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Guest
| At GitsinÇa ırırsın gelmezse Deli gibi sevmezse Ballı lokmam demezse Tut kolundan at gitsin At gitsin at gitsin Eskimişse at gitsin At gitsin at gitsin Yaramazsa at gitsin Sevmek nedir bilmezse Canım gülüm demezse Neşe huzur vermezse Tut kolundan at gitsin Söz-Müzik: İbrahim Tatlıses | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Guest
| Bi Tanem Bir türküm olsun a ıtlar yakan Bir sözüm olsun destanlar yazan Bir gülüm olsun solmadan dursun Hiç kırılmasın koparılmasın Bi tanem deli gibi severim seni ben Özüm gibi severim seni ben Bu canıma can ederim inan bi tanem Bu başıma taç ederim inan bi tanem Bir yarim olsun kalbimden vursun Bir o lum olsun adı can olsun Bir gecem olsun seninle olan Ömrümü yanına bırakan kalan Söz-Müzik: Cengiz İmren | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Guest
| Erkekler Yahu kadın beni dinle kendine gel hey Ben erke im hemen önümde e il diz çök Bak kızıyorum evinde otur çocuk do ur hey İşin gücün yok mu senin bir sıcak çay dök Allah Allah dinlemiyor kendini şaşmış Tövbeestafurullah aşmış bu aşmış Birleşelim arkadaşlar erkeklik gidiyor elden Birleşin arkadaşlar erkeklik gidiyor elden Birlikten kuvvet do ar henüz vakit erken Zil çalıyor etekleri çıldırmış saçı uzunlar Toplanalım tedbir alalım henüz vakit varken Yoksa bulaca ız papazı biz çıkaramayız bu yazı Almışlar ellerine sazı coşmuş bunlar coşmuş Söz-Müzik: Sezen Aksu | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Guest
| Eyvah Beni bu sevdada ne işim vardı Kalbimi eline vermeyecektim Yansam da ölsem de aşkınla senin Seni seviyorum demiyecektim Eyvah yine ayrılık göründü eyvah Kalbim yerinden söküldü eyvah Ey benim garip gönlüm Ey benim dertli başım Yine hasretler göründü eyvah, eyvah, eyvah... Gölgeni dünyama yasaklasaydın Keşke bu sevgimi hep saklasaydın Kalbimi elimle bıçaklasaydım Belki böyle acı çekmeyecektim, acı çekmeyecektim Eyvah yine ayrılık göründü eyvah Ey benim garip gönlüm Ey benim dertli başım Yine hasretler göründü eyvah Söz: Ahmet Selçuk İlhan Müzik: Selehattin Cesur | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Guest
| Güneş Dogmuyor Güneş dogmuyor sabah olmuyor Uykularım haram oldu gücüm yetmiyor Gece olunca hüzün vuruyor Ay geceme senin gibi ışık saçmıyor Dünya bir yana Sen bir yana Çok sevdi im sevdice im Yavrum bir yana Hasret bir yana Da lar bir yana Akar gider gözlerimden Yaşlar bir yana Hay hay hay A lama hiç yavrum Üzme sen kendini Dünya hain dünya Ben ne deyim Sızlama sen canım Üzme hiç kendini Dünya hain dünya Ben ne deyim Söz-Müzik: Cengiz İmren | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |