![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Guest
| Hor Görme Nerde boynu bükük bir garip görsem Hor görme kim bilir ne derdi vardır O garip halinde ne sırlar gizli Onu bu hallere bir koyan vardır Ah o garip halinde ne sırlar gizli Onu bu hallere bir koyan vardır Belki benim gibi sevdigi vardır Madem yaşamaya geldik dünyaya Benim de herşeyde bir hakkım vardır Sevmiyorsan hor görme bari Benim de senin gibi Allahım vardır Nice ümit dolu hayat yolunda Yolunu kaybetmiş garip ne yapsın Herşey haktan ama zulmetmek kuldan Gönül bir zalimi sevdi ne yapsın Gönül bir vefasız sevdi ne yapsın Madem yaşamaya geldik dünyaya Benim de herşeyde bir hakkım vardır Sevmiyorsan hor görme bari Benim de senin gibi Allahım vardır Söz-Müzik: Orhan Gencebay | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
Guest
| Nereler Gidem Yetmedi mi benim senden çekti im Yetmedi mi sana boyun e di im Ne yapsam da atıversem içimden Yoksa bir kaza çıkacak elimden Nerelere gidem senin elinden canım Nerelere gidem senin elinden aman Cümle alem hep bizi konuşuyor Kimseye diyecek sözüm olmuyor Çıkmazlarsa girdim senin yüzünden Yoksa bir kaza çıkacak elimden Yeter artık bıktım senin sevginden Yoksa bir kaza çıkacak elimden Nerelere gidem senin elinden zalim Nerelere gidem senin elinden aman Söz: Şamil Benli Müzik: Yusuf Salman | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
Guest
| Sormadın Beni Ah yine akşam oldu güneş batıyor Çekilmez dertlerle hasret başlıyor Nerden bileceksin ne hallerdeyim Ah ya murlar ya dı yine taşdı gözüm hep Şimdi sensiz sokaklarda köşelerdeyim Başbaşa kalmışım yine hayallerimle Nerden bileceksin beni ne hallerdeyim Bir gün merak edip bulmadın beni Bir gün arayıpta sormadın beni Sormadın beni ne hallerdeyim Ah bir gittin dönmedin bir daha geri Bu nasıl sevgi ah öldürdü beni Ah ya murlar ya dı yine taştı gözüm hep Şimdi sensiz sokaklarda köşelerdeyim Başbaşa kalmışım yine hayallerimle Nerden bileceksin beni ne hallerdeyim Söz: Tahir Paker Müzik: Sait Büyükçınar | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
Guest
| Yakamoz Ya mur ya ar ıslanırsın vay aman Güneş do ar kurumazsın vay aman Ay ışı ı der durursun vay aman Yakamozsun sen... Sessiz sessiz a lar gibisin vay aman Güneş do du gideceksin vay aman Bırak ay gitsin sen kal bu gece vay aman Umudumsum sen Söz-Müzik: Ahmet Kaya | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
Guest
| Yana ı Gamze Bir güzel sevmiştim yana ı gamze Benziyordu gülüşleri saz ile söze Aldılar elimden kaderle felek Ayırdılar sevenleri kıydılar bize Öldürseler beni sevdamız ölmez Seni nasıl sevdi imi kimseler bilmez Sensiz yaşayamam haberin var mı? Adını kalbime yazdım kader silemez Söz-Müzik: Özer Senay | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
Guest
| Yol Ver Da lar Başı duman pare pare Yol ver da lar yol ver bana Gönlüm gitmek ister yare Yol ver da lar yol ver bana Ömrümün uzun yolu Çekip gitsem yare do ru Gözlerim yaş dolu dolu Yol ver da lar yol ver bana Aşık olmak benim karım Çok aradım nazlı yarim Dudu dilim sitem karım Yol ver da lar yol ver bana Karlı da arda esmedim Ben o yare hiç küsmedim Daha umudumu kesmedim Yol ver da lar yol ver bana Söz: Aşık Yener Müzik: İsmail Özden Albüm Adı:Haydi Söyle | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
Guest
| Bugün Bize Pir Geldi Bugün bize pir geldi gülleri teze geldi Önü sıra kamberi ali yel murteza geldi Eyvallah şahım eyvallah Hak Lailahe İllallah Eyvallah pirim eyvallah adı güzeldir güzelşah Sen alisin güzelşah şahım eyvallah eyvallah Ali bizim şahımız kabe kıble gahımız Mihraçtaki Muhammet o bizim padişahımız Eyvallah şahım eyvallah hak Lailahe İllallah Eyvallah pirim eyvallah adı güzeldir güzelşah Padişahım yaradan okur aktan karadan Ben pirimden ayrılmam bin yıl geçse aradan Söz-Müzik: Arif Sa | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
Guest
| Hasret Kaldım Hasret kaldım gülüşüne O sıcacık öpüşüne seviyorum de işine Hasret kaldım hasret kaldım sevgilim Boynu bükük duruşuna Ardım sıra bakışına Kollarımda yatışına Hasret kaldım hasret kaldım sevgilim Usul usul sokulmana İçin için a lamana Canım deyip sarılmana Hasret kaldım hasret kaldım sevgilim Seni sensiz yaşamak En kötü kader olsa gerek Ey benim hasret kokan sevgilim Bu ayrılı a dayanır mı yürek Gel desem gelemezsin biliyorum Ama ben seni yaşıyorum Seninleyim ve tek Söz: İbrahim Tatlıses Müzik: Sait Büyükçınar | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
Guest
| Haydi söyle Seni gördü üm zaman dilim neden tutulur Seni gördü üm zaman güller elimde kurur Seni gördü üm zaman hayat sanki son bulur Gözlerine bakınca dünyalar benim olur Susma gönlüm sen söyle haydi gönlüm sen söyle Aşkımı sevgiliye derdimi sevgiliye Haydi söyle onu nasıl sevdi imi Haydi söyle rüyalarda gördü ümü Haydi söyle uykusuz gecelerimi Haydi söyle Seni gördü üm zaman beni bir ateş sarar Seni gördü üm zaman yanar yüre im yanar Seni gördü üm zaman canlanır tüm anılar Seni gördü üm zaman durur bütün zamanlar Söz-Müzik: İbrahim Tatlıses | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Guest
| Kurban Oldu um Nere baksam gözlerim seni arıyor Çapkın edasına kurban oldu um Duydum sen birine sevdalanmışsın O seven gönlüne kurban oldu um Hasretinle inan döndüm deliye Bu gözyaşı bana senden hediye Yeminler etmiştin ayrılmam diye Yalan yeminine kurban oldu um Mevlam kara yazmış alın yazımı Aşkınla çalarım dertli sazımı Her zaman çekerim bebek senin nazını O tatlı nazına kurban oldu um Söz-Müzik: Selahattin Sarıkaya | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |