![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| İki İki Dört Eder Dumanlı derelere Seni vermem ellere Sana dargın de ilim Dargınım senelere Duman da a iz eder Derelere az eder Sevdalı sevdasına Cilve eder naz eder Duman da ın üstüne Gittikçe azlanı yi Babası benden yana Anası nazlanıyi Yeter güzelim yeter İki iki dört eder Bırak yakamı bırak Anan beni deli eder Duman da ın üstüne Bulutlan yarışıyi Sevdim seni güzelim Eller ne karışıyi Söz: Dursun Dereli - İsmail Türüt Müzik: Dursun Dereli | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Guest
| Kara Üzüm Habbesi Kara üzüm habbesi Le le le canım Gönlüm sevmez herkesi Esmersen güzelsin Olursa o kız olsun Le le le canım Esmerler hovardası Esmersin güzelsin İpin ucu bendedir Le le le canım Bir ucu bedendedir Esmersin güzelsin El bilir dünya bilir Le le le canım Benim gönlüm sendedir Esmersen güzelsin Kalk gidek böylesine Le le le canım Garipler mahlesine Esmersin güzelsin Orda bir garip ölmüş Le le le canım Kalkın gidek yasına Esmersen güzelsen Gelme biye küstüm siye Bir öpücük vermedin Vallah huylandım siye Söz-Müzik: Mehmet Durak Şerbetçi | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| Kardaş Dala Konaram Kardaş dala konaram Gül derdinden yanaram Geç buldum tez yitirdim Hala ona yanaram Yanaram yanaram Kim ne derse kanaram Urfalım gam bitmedi Talih kuşum ötmedi Eli güldürdü felek Beni memnun etmedi Etmedi etmedi Yar aklımdan gitmedi Söz-Müzik: Abdullah Balak | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| Kötü ZamanÜzerime üşüştüler Kışı bitmez da larımın Parça parça bölüştüler Gülü bitmez ba larımın Kötü zaman oy bu ne telaş oy Geçer ömrün yavaş yavaş Ben ölmeden öldürdüler Oca ımı söndürdüler Hatır gönül bilmediler Gülü bitmez ba larımın Söz-Müzik: Aşık Emrah | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Guest
| Muradı Böyle Muradı böyle Akar gider kardaş Muradı böyle Ah ben derdimi felekten sordum Felek gideli kardaş Muradı böyle Ah gül idim kardaş fidan oldum El kahrını kardaş Yine bugün yutan oldum Gündüzler hayalimde geceler Şirin uykumdan oldum Yaralıyam yine ben Derdimi kime diyem nasıl edem ah Söz-Müzik: Ahmet Cemil Cankat | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Guest
| Saza Gelmezsin Hiç merhamet yok mu sende Acı biraz bu halime Düşmeden elin diline Ne param var ne de pulum Gönlü zengin ben bir kulum Yeter etme bunca zulüm Saza gelmezsin söze gelmezsin Ellere gider bize gelmezsin Aşka yanmışsın zevke dalmışsın Çok can yakmışsın göze gelmezsin Nedir bu senden çekti im İnsaf eyle gel sevdi im Talan oldu bu gençli im Anladım ki kalbin taştan Dilim yandı artık aşktan Vazgeç gönlüm bu sevdadan Söz-Müzik: M. Nevzat Tatlıdil | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Guest
| Selam Olsun Hepsi birer umuttular Birer birer uyuttular Bizi burda unuttular Gidenlere selam olsun Bu acıyı çekeriz biz Da ı taşı deleriz biz Yanmasını biliriz biz Yakanlara selam olsun Selam olsun selam olsun Gidenlere selam olsun Acımadan sırtımızdan Vuranlara selam olsun Su bo armış ateş yakar Zalimler de bir gün yanar Da gibiydi tüm umutlar Yıkanlara selam olsun Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Selami Şahin | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Guest
| Vay Halıma Garip başım taştan taşa Vursam nola vursam nola Sebebim derdim ey güle Halim görmeyen ne bile Vay halıma vay halıma Da lar dayanmaz ahıma Bitir şu hasreti dön gel Kastın mı var bu canıma Ey güle can ne halım var Sabah etmez bir canım var Yoksun seni benden etmem Ölsem canım teslim etmem Söz-Müzik: İlyas Keçeci | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Guest
| Yetiş Ya Muhammed Yetiş Ya Aliİnsanı insandan ayırıyorlar Bu sizden bu bizden kayırıyorlar Dört kitap ne diyor anlamıyorlar Ortalık karıştı düzen bozuldu Yetiş ya Muhammed yetiş ya Ali Yolumuz düştü Haci Bektaş'a Kaderde olan gelirmiş başa Can düşman olmuş kardaş kardaşa Yetiş ya Muhammed yetiş ya Ali Anaya babaya saygı kalmamış İnsanlık elinden nasip almamış Herşeyi var ama gözü doymamış Bi çare insanlar nefsine uymuş Yetiş ya Muhammed yetiş ya Ali Öyle bir dünya ki kıran kırana Düşenin sırtından vuran vurana Aşkolsun gerçekten bir dost bulana İnsanlık yaralı dost pazarında Yetiş ya Muhammed yetiş ya Ali Söz: Ali Mamaraşlı Müzik: Mehmet Aslan | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Guest
| Yolun Sonu Görünüyor Banane bahardan yazdan Banane borandan kardan Aşa ıdan yukarıdan Yolun sonu görünüyor Geçtim dünya üzerinden Ömür bir nefes derinden Bak fele in çemberinden Yolun sonu görünüyor Azrailin gelir kendi Ne a a der ne efendi Sayılı günler tükendi Yolun sonu görünüyor Bu dünyanın dire i yok Merhameti yüre i yok Kılavuzun gere i yok Yolun sonu görünüyor Söz: Dursun Ali Akınet Müzik: Selahattin Aygün | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |