![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Guest
|
Yalnızlık çok kırgınım bütün dostlarıma sevgilim senidüşman ettiler bana bir hataydı beni seçmedin inandın onlara sihirli sözlere aldandın büyü yaptılar sana (NAKARAT)(2) yalnızlık alır götürür vay beni yazık bana eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara(2) çok kırgınım bütün dostlarıma sevgilim senidüşman ettiler bana bir hataydı beni seçmedin inandın onlara sihirli sözlere aldandın büyü yaptılar sana (NAKARAT) (NAKARAT)(2) yalnızlık alır götürür vay beni yazık bana eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara(3) Lay La Lay Lalay kaç kurtul bakalım aşkımdan istediğin yere git kimle konuşsan,kime dokunsan beni bulacaksın yatağına yattığın an düşüncelerin beni çağıracak uykuya daldığında rüyaların bana uyanacak aşk bir yarış aramızda ödül mutluluk hiç fak etmez sen ya da ben kazanmalıyız (NAKARAT) lay la lay la lay ben güneş sen ay annem de seviniyor ha ha hah ha hay gerçek bir prens dizlerimde uyuyor hem öğretmenim hem öğrencinim akıllınım,delinim kalbini açan kırmızı gül benim senin tek ilacın benim çok acı çekip belli etmedim düşmana dosta her gecem düğün her gün ilk günüm aşkımın gözü kara aşk bir yarış aramızda ödül mutluluk hiç fark etmez sen ya da ben kazanmalıyız (NAKARAT) (3) | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |