|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
11-03-2007, 21:09 | #1 | ||
Guest
|
Sıkı Sıkı Güneşten sıcak ateşim benim Yağmurlar gibi serinim benim Gözleri derin Sözleri bazen Yanılırsam, Kırılırsam Uyanınca ben olmazsam Yanılırsam Ya kaçarsam Uyanınca ben olmazsam Beni sıkı sıkı sar O zaman kaçamam Beni sıkı sıkı sıkı sar Sözümden cayamam Söz: Şehrazat Müzik: Şehrazat – Emre Irmak | ||
|
11-03-2007, 21:09 | #2 | ||
Guest
| Seven Üzülür Bu kanundur değişmez Seven üzülür Dağ dağa erişirde, seven erişmez Adaleti zalimle zalim bölüşür Ah süremedim sefasını Gençliğim ziyan, zebil Alemlerin vefazı beni mahvettin Aman aman ölüyom İmdat gari annem gelsin Zalimleri cezasını Mevlam versin Mevlam Söz - Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Erdem Yörük Klasik - Akustik Gitar: Erdinç Şenyaylar Kemanlar: Gündem Yaylı Grubu Klarnet: Göksun Çavdar Bağlama: İsmail Tunçbilek Alaturka Perküsyon: Hamdi Akatay Vokaller: Murat Bulut, Alper Tunga Demirel Mix: Ender Akay Stüdyo: Mod Yapım | ||
11-03-2007, 21:10 | #3 | ||
Guest
| Ya Onlar Neydi Birgün olsun sevmediysen Aşka selam vermediysen O duruşlar, o bakıçlar ya onlar neydi Sevdaya dert demediysen Dert çekeni görmediysen O şiirler, o şarkılar Ya onlar neydi Yere baktım yine göze battım İnsafsızın biri Boş hayaller peşinde harcadın zamanımı Şimdi burda işin ne başa dönmek kolay mı ? Klasik - Akustik Gitar: Ayhan Günyıl Darbuka, Tef, El zili: Mehmet Akatay Klarnet: Göksu Çavdar Yaylı Grubu: Gündem Vokaller: Cihan Okan, Ercüment Vural, Yonca Kocadağ Mix: Ayhan Sayıner | ||
11-03-2007, 21:10 | #4 | ||
Guest
| İki Gün Oldu Hayat dediğin ne zor şeymiş Biraz geç olsada anladım Hiç inanmasamda herşeyi kadere bağladım Yok olmaz Allahım neden bu çile Onu birgün aldatmadım İki gün oldu duymadım sesini İki gün deme sakın iki yıl gibi Söz –Müzik: Alper Narman – Fettah Can Düzenleme: Hacı Mustafa Ceceli Bas Gitar: Birkan Şener Gitarlar: Erdem Sökmen Ud: Yıldıran Güz Klarnet: Bülent Altınbaş ( Kirpi) Yaylılar: Gündem Yaylı Grubu Bendir, Bas Darbuka: Mehmet Akatay | ||
11-03-2007, 21:10 | #5 | ||
Guest
| Nedense Ne gündüz, ne gece Hiç bir şeyin anlamı yok Bir dakkam sensizce kahretsin Hiç şansım yol Alır kaçarım kurşuna dizerim yalnızlığımı Kaparım gözümü hayale dalarım Yaşarım senle Nedense sana ben doyamıyorum Nedense sensiz olamıyorum Söz - Müzik: Burak Öksüzoğlu Düzenleme: Suat Aydoğan Yaylılar: Kempa Yaylı Grubu Violalar: İbrahim Şentürkler, İskender Şencemal Çello: Özer Arkın Ritimler: Cengiz Ercümer, Seyfi Ayta Cümbüş - Bağlama: Ali Yılmaz Klavye: Suat Aydoğan Gitarlar: Ayhan Günyıl | ||
11-03-2007, 21:10 | #6 | ||
Guest
| Hor Görme Garibi Nerde boynu bükük bir garip görsen Hor görme kimbilir ne derdi vardır O garip halinde ne sırlar gizli Onu bu hallere bir koyan vardır Belki benim gibi sevdiği vardır Ümitsiz bir aşkın esiri oldum Aradım hatayı kendimde buldum Ne söylesem gönül dinlemez Deli gibi seven yine ben oldum Nice ümit dolu hayat yolunda Yolunu kaybetmiş garip ne yapsın Herşey haktan ama zulmetmek kuldan Gönül bir zalimi sevdi ne yapsın Madem yaşamaya geldik bu dünyaya Benimde herşeyde bir hakkım vardır Sevmiyorsan, hor görme bari Benimde senin gibi Allahım vardır Söz: Orhan Gencebay Müzik: Orhan Gencebay Aranje: Murat Yeter | ||
11-03-2007, 21:10 | #7 | ||
Guest
| Ne Farkeder Hiç olmadı ayrı evler bize yakışmıyor ki Yok olmadı mesafeler uzak yaklaşmıyor ki Uyan uyan ömür gidiyor elden Bir, iki, üç gün bne fark eder Ayrılık yakıyor Seven biraz geç farkeder Akıl biraz geç çarkediyor Söz: Alper Narman – Fettah Can Müzik: Alper Narman – Fettah Can Aranje: Fettah Can | ||
11-03-2007, 21:11 | #8 | ||
Guest
| Kanımı Kaynatıyorsun Aklıma bin türlü çılgınlık gelir Kendimden geçerim seni Şeytan diyor tut elinden al götür Deli oluyorum seni görünce Kendimi tutarım uymam şeytana Senle olma isterim hep yanyana Biliyorum karşı koymak zor sana İçimi hoplatıyorsun Kanımı kaynatıyorsun Aklımı oynatıyorsun Delilendim sana yar Söz: Selami Şahin Müzik: Selami Şahin Aranje: Murat Yeter | ||
11-03-2007, 21:11 | #9 | ||
Guest
| Geride Kaldın Bir sen vardın elimde Yanılmışım hatıranmış Gelen vurdu, giden vurdu Ayrılırken düştüğümde Sözler kaldı elimde Yanılmışım, hep yalanmış Akıl sustu, fikir sustu Kader konuştu gittiğinde Yüzüme her gülen gerçek dost değil Ne yaptıysak biz yaptık Kem gözler değil Sağımda, solumda bir tek sen vardın Yürüyorum yolumuzda Sevgilim sen geride kaldın Söz – Müzik: Alper Narman – Fettah Can Düzenleme: Hacı Mustafa Ceceli Bas Gitar: Birkan Şener Gitar: Erdem Sökmen Yaylılar: Gündem Yaylı Grubu Drum Programming: Sinan Ceceli | ||
11-03-2007, 21:11 | #10 | ||
Guest
| Yalan Aşk düştü gözden Gözyaşı içinde söndü Tül düştü yüzden Bu yüzden gerçeği görmeye alışmalısın Beni sardığın ipek şalda Gerçekten sevdiğinde yalan Söz – Müzik: Alper Narman – Fettah Can Düzenleme: Sinan Akçıl Akustik Gitar: Ayhan Günyıl Bedir – Tef: Mehmet Akatay Yaylı Grubu: Gündem Yaylı Grubu Vokaller: Cihan Okan, Ercüment Vural, Yonca Kocadağ Mix: Ayhan Saymer | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |