![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| Bir Sevda Bir sevda çalıyor kapımı Üstüme esen rüzgar Sana yabancıyım Bir şarkının, bir ömrün ortasında Tek başıma. Hep aynı şarkıyı söyledik Zamanıdır herşeyin Sevgiler beklemez ki Beni bırakma bu yolun ortasında Tek başıma. Yeni bir gün doğuyor içime Sevinçten uçuyormuş gibiyim Kaybolan duygularım dönüyor Gecenin ortasında Tek başıma Yeni bir gün doğuyor içime Sevinçten uçuyormuş gibiyim Kaybolan duygularım dönüyor Gecenin ortasında Tek başıma | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Guest
| Bisiklet Bir küçük bisikletim, vardı küçükken benim Binerdim ona her gün, başka bir şey düşünmezdim. Almıştı onu bana, sevgili babacığım Üstünden hiç inmezdim, zaman geçsin istemezdim. Haydi koş bisikletim, götür beni o yıllara Haydi gel bisikletim, çok ihtiyacım var sana Haydi koş bisikletim, götür beni o yıllara Haydi gel bisikletim, çok ihtiyacım var sana Bisikletler, bilyalar çocuklukta kaldılar Oyuncaklar yerini sorulara bıraktılar Bir sandık odasında ya da tavan arasında Patlamış tekerlekler, tozlandılar oyunlar da Haydi koş bisikletim, götür beni o yıllara Haydi gel bisikletim, çok ihtiyacım var sana Haydi koş bisikletim, götür beni o yıllara Haydi gel bisikletim, çok ihtiyacım var sana Haydi koş bisikletim, götür beni o yıllara Haydi gel bisikletim, çok ihtiyacım var sana Haydi koş bisikletim, götür beni o yıllara Haydi gel bisikletim, çok ihtiyacım var sana Haydi gel | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| Albüm adı: Bir Günlük Aşk (1991) Bahar Oldum Şenlendi bahçelerim Hüznüme virgül koydum Bir başkayım bu akşam Şimdi ben bahar oldum Şimdi ben bahar oldum Duru mavi sularda Beyaz bir yelken oldum En güzel uykularda Renkli rüyalar oldum Şimdi ben bahar oldum Şimdi ben bahar oldum Sırtıma değdi güneş İçim ısındı Yol göründü gönlüme Şimdi ben bahar oldum Şimdi ben bahar oldum Bahar oldum, bahar oldum Bahar oldum, bahar oldum Bahar oldum Bahar oldum, bahar oldum Bahar oldum, bahar oldum Bahar oldum Saçlarıma ak düştü Her telinde bir gün var Üçüncü cemre düştü Şimdi ben bahar oldum Şimdi ben bahar oldum Bahar oldum, bahar oldum Bahar oldum, bahar oldum Bahar oldum Bahar oldum, bahar oldum Bahar oldum, bahar oldum Bahar oldum | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| Hayallerimi Bırak Yorgun oturur görünsem de köşemde Yine sen varsın Yalnız sen ve senle ilgili hatıralar Avunmak hayallerle Terkedilmişliğin kaderi Unutmak kolaysa Bu kadar üzgün insan neden var ? Hayallerimi bırak Umutlar senin olsun Döneceksin sanarak Yaşanmaz biliyorsun Hayallerimi bırak Umutlar senin olsun Döneceksin sanarak Yaşanmaz biliyorsun Bir roman kahramanı kadar Güçlü değilim Biraz daha durursan, ağlayıp yalvarabilirim Arkanı dön ve sakın Sakın bakma geriye Acı çektirmeyi sevmezsin, bilirim Hayallerimi bırak Umutlar senin olsun Döneceksin sanarak Yaşanmaz biliyorsun Hayallerimi bırak Umutlar senin olsun Döneceksin sanarak Yaşanmaz biliyorsun | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Guest
| Güneş Buluta Girdi Güzel günler bitmedi Güneş hala parlıyor Her şey eskisi gibi Ancak sensiz sürüyor Sevgiler tükenmiyor Farketmiyor yokluğun Aynı sesler duyduğum Sensizlik bir başka tat Sensiz de sürer hayat Sevgiler hiç bitmiyor Bu demek değil ayrılık Bu demek değil her şey bitti Bu demek değil güneş yok artık Bu demek değil ayrılık Bu demek değil herşey bitti Bu demek değil güneş yok artık Buluta girdi Güzel günler bitmedi Güneş hala parlıyor Her şey eskisi gibi Ancak sensiz sürüyor Sevgiler tükenmiyor Farketmiyor yokluğun Aynı sesler duyduğum Sensizlik bir başka tat Sensiz de sürer hayat Sevgiler hiç bitmiyor Bu demek değil ayrılık Bu demek değil her şey bitti Bu demek değil güneş yok artık Bu demek değil ayrılık Bu demek değil her şey bitti Bu demek değil güneş yok artık Buluta girdi Her şey eskisi gibi Ancak sensiz sürüyor Sevgiler hiç bitmiyor | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Guest
| Bir Günlük Aşk Uyku gibi sessiz sakin Fırtınaydı sanki ve lakin Yaşanırken anı gibi Hayatın bir yanı gibi Her şey gibi, herkes gibi Suya yazı yazar gibi Bir neden yokken ağlar gibi Bir boşluğa koşar gibi Bir günlük aşktı bu Bizi seçti, geldi geçti Açar değil, solar gibi Bir günlük aşktı bu Bizi seçti geldi geçti Uyku gibi sessiz sakin Fırtınaydı sanki ve lakin Yaşanırken anı gibi Hayatın bir yanı gibi Her şey gibi, herkes gibi Suya yazı yazar gibi Bir neden yokken ağlar gibi Bir boşluğa koşar gibi Bir günlük aşktı bu Bizi seçti, geldi geçti Açar değil, solar gibi Bir günlük aşktı bu Bizi seçti geldi geçti Bir günlük aşktı bu Bizi seçti geldi geçti Bir günlük aşktı bu | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Guest
| Her Şeye Rağmen Denize açılır bu yürek şimdi Yelken kürek farketmez Bir sevda sarar başına geceler Dost düşman olsa farketmez Denize açılır bu yürek şimdi Yelken kürek farketmez Bir sevda sarar başına geceler Dost düşman olsa farketmez Değişir düzenin her şeye rağmen Bir rüzgar eserde dağılır gidersin Bir kuru yaprak gibisindir artık Nereye eserse oraya gidersin Değişir düzenin her şeye rağmen Bir rüzgar eserde dağılır gidersin Bir kuru yaprak gibisindir artık Nereye eserse oraya gidersin | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Guest
| Yol Aldım Sevdalardan Güneş doğdu bir yandan Her taraf aydınlandı İçimde kaybolan bir ışık yandı Koşmak gelir aklıma Bu deli istek durmaz Şimdi bana aşk için üzülmek yakışmaz Yol aldım sevdalardan Kendimi bulmak için Şarkılar türküler söyleyip Yanmak için Yol aldım sevdalardan Kendimi bulmak için Şarkılar türküler söyleyip Yanmak için Bir yol var ki önümde Her adımda büyüyor Her adım daha güzel Başka biçimde Neler verdim ben sana Senden bana fayda yok Bırak da gitsin diyen Bir ses var içimde Yol aldım sevdalardan Kendimi bulmak için Şarkılar türküler söyleyip Yanmak için Yol aldım sevdalardan Kendimi bulmak için Şarkılar türküler söyleyip Yanmak için | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Guest
| Dön Artık Bir çiçek açıyor belki de dışarıda Bir kuşun kanadı deliyor sabahı Geriniyorum canım, gözlerim uykuda Bulamıyorum seni, yoksun yanımda Tembel bir sevgi geliyor üstüme üstüme Dağılıp giderken dışarıda karanlık Sensizlik işliyor içime içime Ne olursun dön artık Bir sabah kuşların sesine uyansam Bitse bu ayrılık yanımda sen olsan Doya doya seyretsem saçlarını yastıkta Nefesini dinlesem o sakin uykunda Tembel bir sevgi geliyor üstüme üstüme Dağılıp giderken dışarıda karanlık Sensizlik işliyor içime içime Ne olursun dön artık. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |