![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
Guest
| Toz Duman Toz duman içindeyim Toz duman içindeyim Toz duman içindeyim Göz gözü görmez oldu Sevdanın sisinden Sesim duyulmaz oldu Erenlerin sesinden Toz duman içindeyim Toz duman içinde İz bıraktım sularda Bir nefes şarkılarda Sen de mi benden geçtin ? Ölseydim kuytularda | ||
![]() |
|
![]() | #62 | ||
Guest
| Tombalak Tomurcuk Ah canım, hanımcığım Tombalak tomurcuğum Can yoldaşım, tosuncuğum vakit geldi Hatırla bir vakitler Aynı şeyleri biz yaptık Senle ben uçtuk uçtuk, yaya kaldık Birdenbire olmaz ki böyle Alıştırmak lazım insanı Nereye çocuklar Aceleniz ne ? Çocuklar bizi aşacaklar Kuş olup yuvadan uçacaklar Aynı şeyleri yapacaklar Kendi yollarını bulacaklar Yandık hanım Yine yalnız kaldık Çocuklar bizi aşacaklar Kuş olup yuvadan uçacaklar Aynı şeyleri yapacaklar Kendi yollarını bulacaklar Yandık hanım Yine yalnız kaldık Bodrum'a mı yerleşsek ? Çok sıcak olmaz mı Bodrum ? Ya çıkarsa oralarda tansiyonum Ben de kalp var, sen de şeker İki yudum rakı, canımız çeker İçemeyiz, kudururuz, mehtap küser Birdenbire olmaz ki böyle Alıştırmak lazım insanı Nereye çocuklar Aceleniz ne ? Çocuklar bizi aşacaklar Kuş olup yuvadan uçacaklar Aynı şeyleri yapacaklar Kendi yollarını bulacaklar Yandık hanım Yine yalnız kaldık Çocuklar bizi aşacaklar Kuş olup yuvadan uçacaklar Aynı şeyleri yapacaklar Kendi yollarını bulacaklar Yandık hanım Yine yalnız kaldık | ||
![]() |
![]() | #63 | ||
Guest
| Albüm adı: İstanbul Atina İstanbul (2000) Ağlıyor İstanbul İkindi vakitlerinde akşam sefaları Kapı muhabbetlerinde komşu cefaları Yan gelip de yattığım taşlar.. Sabaha karşı camlarda sarhoş nidaları Etine dolgun dulların, genç kız edaları Yem verip sevaplandığım kuşlar... Ağlıyor İstanbul, ağlıyor kalbim Ağlıyoruz ben sessiz, İstanbul sessiz... Ağlıyor İstanbul, ağlıyor kalbim Ağlıyoruz ben sensiz, İstanbul sensiz... Duvarlardan silinmiş elin, tenin, kokun. Besbelli unutulmuş yolu İstanbul'un. Selamı kesti arkadaşlar. Ağlarım odalarda ben kendi halime. Sen karşı kıyılarda, istanbul nafile. Böyle mi biterdi eski aşklar ? Ağlıyor İstanbul, ağlıyor kalbim Ağlıyoruz ben sessiz, İstanbul sessiz... Ağlıyor İstanbul, ağlıyor kalbim Ağlıyoruz ben sensiz, İstanbul sensiz... Ağlıyor İstanbul, ağlıyor kalbim Ağlıyoruz ben sessiz, İstanbul sessiz... Ağlıyor İstanbul, ağlıyor kalbim Ağlıyoruz ben sensiz İstanbul sensiz... | ||
![]() |
![]() | #64 | ||
Guest
| Ellerimde Çiçekler Son zamanda yaptıklarıma bakma ne olursun ? Benim aklım başımda değil. Sana söylediklerimi kafana takma ne olursun ? Onlar ipe sapa gelir şeyler değil. Son zamanda yaptıklarıma bakma ne olursun ? Benim aklım başımda değil. Sana söylediklerimi kafana takma ne olursun ? Onlar ipe sapa gelir şeyler değil. Seni sevmiyorum dedim, yalandı İstemiyorum artık palavra Ellerimde çiçekler Kapında sırılsıklam Görürsen bir gün şaşırma Beni böyle çaresiz, Beni böyle derbeder, Beni böyle ortalarda bırakma Ellerimde çiçekler Kapında sırılsıklam Görürsen bir gün şaşırma Beni böyle çaresiz, Beni böyle derbeder, Beni böyle ortalarda bırakma | ||
![]() |
![]() | #65 | ||
Guest
| Bağlar İlk aşkım, üzüm gözlü bir kızdı Gecelerden bir geceydi, o bir yıldızdı Yanına gittim, elini tuttum Yüzüme baktı şaşkın Elini çekti, gücüme gitti Gözüme girdi aşkım Yanına gittim, elini tuttum Yüzüme baktı şaşkın Elini çekti, gücüme gitti Gözüme girdi aşkım Bağlar, bağlar, bağlar Bağlar halimi anlar Bağlar, bağlar, bağlar Bağlar halimi anlar Dört yanım, dört lacivert, dört deniz Deniz, gökyüzü ve ben aynı seferdeyiz Güneşi tuttum, ufuğa attım Kızarıverdi şaşkın Denizi tuttum köpürecekti Dökülecekti aşkım Güneşi tuttum, ufuğa attım Kızarıverdi şaşkın Denizi tuttum köpürecekti Dökülecekti aşkım Bağlar, bağlar, bağlar Bağlar halimi anlar... Bağlar, bağlar, bağlar Bağlar halimi anlar... Bağlar, bağlar, bağlar Bağlar halimi anlar... Bağlar, bağlar, bağlar Bağlar halimi anlar... | ||
![]() |
![]() | #66 | ||
Guest
| Yanıma Gel Bugün seni göremedim ya Sevemedim, hiç saramadım Bir gün seni göremedim ya İnsan içine çıkamadım Neyleyim ? Ben, bu halimle şimdi neyleyim ? Yanıma gel de seni bir göreyim Kanıma gir, zehirle de öleyim Yakaladım, bırakmam asla çırpınma Yanıma gel de seni bir göreyim Kanıma gir, zehirle de öleyim Yakaladınsa bırakma, ben asla çırpınmam Bugün beni aramadın ya Ben bu işi hayra yoramadım Gezip durdum, orda burda Hiçbir yerde duramadım Neyleyim ? Ben, bu halimle şimdi neyleyim ? Yanıma gel de seni bir göreyim Kanıma gir, zehirle de öleyim Yakaladım, bırakmam asla çırpınma Yanıma gel de seni bir göreyim Kanıma gir, zehirle de öleyim Yakaladınsa bırakma, ben asla çırpınmam Yakaladınsa bırakma, ben asla çırpınmam Yakaladınsa bırakma, ben asla çırpınmam | ||
![]() |
![]() | #67 | ||
Guest
| Bin Defa Dedim Bin defa dedim sana, bana bunu yapma Bırakıp habersiz gitme, ne olursun ? Yatağım soğuk, uyanmak zor sensiz sabahlara Açılan çiçeklerim bile sende solsun Bin defa dedim Beni böyle koyma, Allah'tan kork Bitsin bu kabus Sensizlik yalnızlıktan da zor O da Allah'a mahsus Beni böyle koyma, Allah'tan kork Bitsin bu kabus Sensizlik yalnızlıktan da zor O da Allah'a mahsus | ||
![]() |
![]() | #68 | ||
Guest
| Sıcaklardandır Bugün içimde bir sıkıntı var Sebebi belli, anlatamam ki Sen üzülme, havalandandır. Bugün içimde bir şey oldu Bir tel vardı sanki o koptu Sen üzülme, yasaklardandır. Bugün içimde eğlenmiyor çocuklar Bugün içimde söylenmiyor şarkılar Lay li li lay li lay Ley li li ley li ley Loy li li loy li loy Lay li li lay li lay Ley li li ley li ley Loy li li loy li loy Bugün içimde bir sıkıntı var Sebebi belli, özledim seni Sen üzülme, uzaklardandır. Bugün içimde bir şey oldu Bir gül vardı sanki o soldu Sen üzülme, sıcaklardandır. Bugün içimde eğlenmiyor çocuklar Bugün içimde söylenmiyor şarkılar Lay li li lay li lay Ley li li ley li ley Loy li li loy li loy Lay li li lay li lay Ley li li ley li ley Loy li li loy li loy Bugün içimde bir şey oldu Bir tel vardı sanki o koptu Sen üzülme, sıcaklardandır | ||
![]() |
![]() | #69 | ||
Guest
| Aşk İçin Aşk için Aşık olmak yetmez bilirim Aşk için Yazılanlar yetersiz okudum Gece uyanıp yatağımda, sen yanımda korkuyorsan Akşamları böyle yatıp, sabahları başka kalkıyorsan Aşkımı beklerim aşkla Aşkla gelenler bambaşka, sararım, sararım Aşkımı sunarım aşkla Aşkta ödüller bambaşka, alırım, alırım... Ah aşk için Aşk için özgürlük tuzaktı, kurtuldum Aşk için çılgınlık gerekir, duruldum Ağzımdan çıkan sözleri kendim bile duymuyorsam Senin için diye diye, sözlerimi aklıyorsam Aşkımı beklerim aşkla Aşkla gelenler bambaşka, sararım, sararım Aşkımı sunarım aşkla Aşkta ödüller bambaşka, alırım, alırım... Ah aşk için Temenni Durdu saatler hasret zamanı Karşımda durdu, aşkın tamamı Ah yarim, güller takıp gel Senden bu halim, ziller çalıp gel Bana gelsen, benim olsan Beni sarsan temelli Bu ne davet, ne cesaret Bu yalnızca temenni Bana gelsen, benim olsan Beni sarsan temelli Bu ne davet, ne cesaret Bu yalnızca temenni Pavi ohronos Stin pethemi a su Lambi o kosmos Ston erota su Ah fos mu Astrapse kela Thes ton kaimo mu Anthise kela An thelisis An yirisis Mia ya pandta psihi mu Then in tharos Ute pisma Ine mono efhi mu Bana gelsen, benim olsan Beni sarsan temelli Bu ne davet, ne cesaret Bu yalnızca temenni An thelisis An yirisis Mia ya pandta psihi mu Then in tharos Ute pisma Ine mono efhi mu Bu yalnızca temenni | ||
![]() |
![]() | #70 | ||
Guest
| Üç Otuzluk Aşk Hangi birinde mutlu olduk ki aşkın ? Dikenli yollarında platonik bir aşkın Sen benden şaşkın, ben senden şaşkın Üç günü aşkın, aşkın kollarında Mütereddit bir temas Bir iltifat laf olsun Sevişmesiz aşk olmaz Olur mu hiç aşk olsun ? Olur diyenler şaşkın, bunu yiyenler şaşkın Üç günü aşkın, aşkın kollarında Ağzımdan kaçtı bunlar, bana da ibret olsun Üç otuzluk aşıklar, kudurup illet olsun Yarimden ayrıyım, benim derdim başka Boştayım bu akşam, bütün millet duysun Yarimden ayrıyım, benim derdim başka Boştayım bu akşam izin verdim aşka Ferhat dağları delmiş, halvet olsun diye Şirin canım beklemiş, muhabbet olsun diye Ferhat eniştem şaşkın, Şirin yengem şaşkın Üç günü aşkın, aşkın kollarında. Ağzımdan kaçtı bunlar, bana da ibret olsun Üç otuzluk aşıklar kudurup illet olsun Yarimden ayrıyım, benim derdim başka Boştayım bu akşam, bütün millet duysun Yarimden ayrıyım, benim derdim başka Boştayım bu akşam, izin verdim aşka | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |