![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Guest
| CANSUYUMSUN İçler acısı, halime bak, ,çlar acısı Cansuyum ne büyük konuştum Çaresizim aç susuz kaldı yüreğim Cansuyum, seni sevmekti suçum Dönüşü yok yok bunun geri İhanet er geç ödenmeli Sen de yaz bunu yaz da gör bedelini Çare bulunmaz Derdime imdat Yetişin a dostlar yetti bu inat | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Guest
| CAYIR CAYIR Hadi son bu, sevgili aşkım, son gece bu Gidiyorsun unutma yanına al bavulunu Tahammülüm kalmadı sana Oyunlarına, yalanlarına... Anladım aşk diye bir şey yok Senden bana hayır yok Konuşma en büyük aşkım Nasıl olsa yalanın çok Yetti artık, tak etti artık Git de biraz rahat edeyim Arama sorma, meraktan çatla Cayır cayır yansın yüreğin | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Guest
| DARILMA Bir nefeslik aşkım kaldı Onu da bir tek sana harcayamam Bu da geçer demiştin ya sevgilim Geçmedi günler zarar getirdi bana Bir teselli aradım anılarda Hiç bir şey kalmamış mazide olanlardan Gözlerimde hatırlar sen sakın ona sarılma Bir daha geri dönmezsem ne olur bana darılma | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Guest
| HADİ YARİM Ah kader yaktı yine Yine yürek yandı yine sevdanın peşinde Allahım duy beni bu aşk vurdu beni Gönlüm gitti elden ah kapıldım gitti Seni arıyor ellerim bu gece Seni sarıyor çaresiz gözlerim Bile bile işkence etme bana Anla beni anla sensizlik yetti canıma Hadi yarim bana hede yarim Hasretinden öldürme beni Hadi yarim ban hede yarim Sararıp soldum yeter üzme beni Hadi yarim bana hede yarim Sararıp soldum yeter üzme beni | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Guest
| KAÇ BAHAR Yorgun düşmüş sevdam Kaç bahar özler ki Kaç bahar severim bilmem Bekleyeme değermi Aşkım sana değer mi Ben sevdanın yolarında Ağlamaktan yoruldum Bitmezdi ben de hiç aşk Bak sonunda kuruldum Hadi vur yüzüme sitemleri Hani çok severdin bu halimi İstersen anlama seven kalbimi Vurdum duymaz oldum şimdi | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Guest
| KARA BAHTIM Ağlıyorum sebebi sen Ne haldeyim bir bilsen Gülmüyorum, gülemem ki İçim kan ağlarken ben Ellerini gözlerini yanlızca seni, seni sevdim ben Sensizim kara bahtım nerdesin nerde Vur yüreğim yıkılsın alıştım derde Sana bir ömür boyu mutluluklar dilesemde Sensizim seninleyim nerdesin, nerde | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Guest
| KARALARI BAĞLADIM Uçurum her yanım hasretin bir kor Gör ne olur Tanrım yalnızlık çok zor Kime inanayım kimlere sorayım Ecelim oldun yar ben sana nasıl dayanayım İçim yanar yine, yar diye diye sustum ağladım Gözlerim yollarında hala, karaları bağladım Kor ateşler yaktı şu yüreğimi Ne olur gel de tut yar İçim yanar yine, yar diye diye sustum ağladım Gözlerim yollarında hala, karaları bağladım | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Guest
| KİMSE YANMASIN Yok sana değil sitemlerim üzülme Kendme hesap verdim senin için dün gece Kırgın değilim sana, kızgın değilim sana Seninle geçen güzel günlerin hatırına Gün senin gül gözlerin Ah yaşla dolmasın Ben garibim benim için kimse yanmasın Bir görebilsem yüzünü Bir tutabilsem elni Yar diye bilsem sana ben Deliriyorum... | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Guest
| LANET OLSUN Akşam olur gizli gizli ağlarım Kaderin dilinden iyi anlarım Keder öğütmekle geçti yıllarım Beni değirmende taşa döndürdün Bir gün buradayım bir gün sılada Gönlümü göçebe kuşa döndürdün Çok şükür gurbeti bitirdim derken Yolumu yeniden başa döndürdün Lanet olsun sana ey zalim felek Beni değirmende taşa döndürdün Lanet olsun sana ey zalim felek Ömrümü çarkında boşa döndürdün | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |