![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| 10- DURUM KÖTÜ İdealler uğrunda Ömrümüzle yarıştık Dokuz köyden kovulduk Değirmenle savaştık Romantizmi unuttuk Nostaljiye takıldık Köşeyi dönmek varken Biz sanatla uğraştık Bir yasaklı bahçeden Gizlice meyve (elma) çaldık Utanıp sıkılmadan Sevdalara dadandık Bak millet çıktı aya (Alem çıktı aya) Biz yine (burada) kaldık yaya Herkes çağ atlıyorken Ah yine kaldık sınıfta | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Guest
| YONCA EVCİMİK 94 (1994) 01- BANDIRA BANDIRA Oturup ta konuşamadık seninle Düşünüp te taşınamadık doğru dürüst Amacımızın ucuna da varmışken Başka aşklar senin neyine Bakışıp ta görüşemedik seninle Uzanıp ta erişemedik doğru dürüst Amacımızın ucuna da varmışken Başka aşklar senin neyine Ben seni herkeslerden daha daha iyi tanırım Hem ben sana herkeslerden daha daha iyi bakarım Bandıra bandıra bandıra bandıra ye Bandıra bandıra ye beni Hiç doyamazsın tadıma Bütün numaralar bende Sende var benim farkıma Kalmasın aklın başka yerde Ne işin var başka yerde Bandıra bandıra ye beni Hiç doyamazsın tadıma | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| 02- KIYAMET GÜNÜ Kıyamet günü her günümüz Yalan dolan her sözümüz Gözlerin yanlış yolda Öldürür bu aşk sonunda Durma sen bana uyma Bitmek bilmez bu kavga Aldanma beni hiç aldatma Kan çıkacak eli kulağında Yüz göz olma hiç dokunma Böyle iblislikler yapma Karışma karıştırma Cin olmadan adam çarpma | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| 03- TÜKENDİK Tükendi tüm sevgiler Zaman vurdu sevdayı Sevişmeler yorgun artık Sevişmeler yaralı Ellerin alışkanlık Hep ezbere sevinçler Vazgeç benden vazgeç Ne kaldı söyle bizden Bize yollar gözüktü yar an yar Yolların sonunda ayrılık var Pişman olmam son defa sev beni sar yar Yollar aynı boş ver buraya kadar | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Guest
| 04- GEL DE İÇME O deli dolu heyecan yolu Ah arkadaş hepsi bu mu Ne gözyaşım yakarışım Sana bakıp bakıp ağlayışım Nerelere gidiyorsun Böyle yalnız bırakma Doyamadım sana Gel de isyan etme Haydi gel de bitme O kadar kolaysa Şimdi gel de içme Hiç kolay değil Seni anlatmak Seni anlatır hep o şarkılar | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Guest
| 05- ARSIZ GÖNLÜM Gözlerim baştan çıkar değince yüreğime Üşümez uykularım yatağına girince Kimden öğrendik ki biz böyle hırçın sevmeyi Yanık dokunuşları o deli öpüşleri Vururum karışanı ayırmaya çalışanı Ele bile verseler öldürseler vazgeçmem Okurum bildiğimi Bizde böyle gönlüm arsız Sevgilerim yalansız Uslanırsam şerefsizim Şakası yok sevgilim Bu aşkın delisiyim | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Guest
| 06- BOOMERANG Yok yalvarma çok geç kaldın Uğraşamam senle ay bunaldım Ayıptır ağlama erkeksin ya Koçum üzülme sen kader utansın Az mı ağladım az mı üzüldüm Bak son güldüm ama iyi güldüm Ben savdım sıramı şimdi sen sürün Başı bozuk sende defterini dürdüm Çökme üstüme kabus gibi Anan zelzelede doğurmuş seni Buzdan elli sevgi cahili Şeytan soyu geri dur geri Fırlatıp attım işte geri döndün Kürkçü dükkanına tilki misali Hani özgürdün bir kuş gibi Uç uç böcek saldım seni | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Guest
| 08- ŞEYTANA UYDUM Kazanamazsın artık sen Masum sevgimi Yeniden asla vermem ben Sana kendimi Hepsi yalanmış ya İnanmışım sana (Güvenmişim sana) Sanki söz vermedin ya Severim diye ( Seninim diye) Rüzgarların sesi Duvarların dili Çiçeğin hakkı olsa konuşsa Şeytana uydum sana inandım Ben beni yedim durdum Duman oldum Kendimi vurdum Seni aldattım En büyük çılgınlık bu Ters düz oldum | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Guest
| 09- ANNE Yine başım dertte yine kavga ettim anne Bana yetti güçleri yenildim yaralandım Belki diner bu sızı bir dokun yüreğime Sen beni bu acılar için mi büyüttün Mümkün değil geri vermen kağıttan gemilerimi Bana masal bana ninni hem mavi düşlerimi Çocuk gibi çaresizim hala çocuğum belki Hiçbir şey değişmedi yine ağladım işte Eyvah dayandı yine kapıya yalnızlık Geri gönder sakın sakın açma anne Eyvah bilirim yüzü nasıl kör karanlık Sen koynuna al beni sakın verme anne | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Guest
| 10- 8:15 VAPURU Bu sabah 8:15 vapurunda Onu gördüm karşımda Dizlerimi titretti Aşık oldum galiba Yakışıklı babam gibi Aşık oldum anam gibi Nerden çıktı bu adam Beyaz atlı prens gibi Ah bir baksa Uzunları yaksa Bana demir atsa Dillere destan olsa Bu sevda Aşık oldum galiba Dillere dolansa Destan olsa Bu sevda | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |