![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| 11- TUT ELİMİ Ne sen böyle zalimsin Ne ben böyle çaresiz Ezberletilmiş bunca hüzün keder Zulüm öğretilmiş Böyle hoyrat değilsin Böyle merhametsiz Ezberletilmiş bunca hüzün keder Zulüm öğretilmiş Tut elimi gerçek değil düşmanlığın Tut elimi bırak bitsin yalnızlığın Tut elimi ayıp değil sevişmeler Tut elimi Unut unut öfkeleri Unut öfkelerin tuzak Yasak değil ki sevmeler Bütün yasakları unut | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| I'm hot for you (1995) 01- BOZA Çok canım çekti yazmak geldi içimden Canım canım çekti çok Boza boza Olsa içsem şimdi televizyonun karşısında Canım canım çekti çok Boza boza Bol tarçınlı bir bardak Olmaz olmaz iki bardak Üç bardak bir bidon Bir varil bir ton Boza boza boza boza Hüner sizde formül bizde buğday veya darı Aman çok dikkat edin Doza doza | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| 02- DOKUNUVER Sevgiyi siper edinme Hiç değil bu sana göre Çocuk değil yüreğim geç bunları Özgürüm bir başımlayım Belki zor bu sana göre Sana tutsağım ah anlamasan da Çok zor çok sana dokunmak Değil bakamıyorum Hep aynı bitmez gurur yalanları Özgürüm bir başımlayım Belki zor bu sana göre Sana mecburum ah anlamasan da Sev taşmasın gözlerimden sensizlik Çek git ya da bensizliğe Bir bir dokunuver aç bütün kapılarımı Sev ki dokunuşun bağlasın yaralarımı Utanma uzanıver aç bütün kapılarımı Kop gel günahıma gir yine gece yarıları | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Guest
| 03- BİTİRDİN Mİ? Bir garip bugün halin güzel yarim Üzgün gibisin Bir küçük sebep söyle Neden böyle küskün gibisin Yüzün gülsün Nedir hüznün Bir şey söyle Ölür müsün ah Sus zor olmadı şimdi anladım Çekip gitmek mi maksadın Kaç zamandır sakladın Bitirdin mi bizi vah | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Guest
| 04- OKEY OKEY Sen bensiz yapamazsın Tutturamazsın bu hayatı Çok renkli zaten yaşantın Kandıramazsın başkalarını Yarışma benimle yarışma (okey okey) Karışma bilmezsin karışma (okey okey) Alışma yavru kuş alışma (okey okey) Yanaşma keyfim yok yanaşma Hep seni görmek geldi içimden Dinozorlar parkında gezerken Oyalama beynimi mayalama boşuna Tutturmazsın sen bu yaşında Fanatik yarim tükendik artık Seçimimi yaptım yeni kan lazım Binaenaleyh bu meyan da Tutturamazsın sen bu yaşında | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Guest
| 05- SALLAN YUVARLAN Bir deli rüzgar esti Bütün etekler fora Ben masum bir kedi Rüzgarın oyunu bana Baştan çıkardın beni Tuzaklar kurdum sana Bir kuş kondu koynuma Neler diyor neler sana Sallan yuvarlan bana Ben çarpıldım ben sana Cesaretten ibaret Dudaklarımdan alsana Üstüme gel üstüme Bir gün değil her gece Al beni uçur bana Tam bir Leylayım yine | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Guest
| 06- I'M HOT FOR YOU When I'm all alone In the middle of the night That's when I need you I'm talking to myself And say the things I want to hear you say I want you I want you I love you I'm hot for you I'm doing to myself what I want you to do To me That's what I want to hear you say That's what I want 07- HAYDİ DURMA DANS ET Haydi durma dans et It's all right | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Guest
| Günaha Davet (1998) 01- TATLI KAÇIK A benim tatlı kaçık yarim Hiç tekin değil halin Gelip gidiyor aklın arada Bir yırtsam sağ salim Ne bu haller seni züppe Allahın'dan kork be Hadi git havalan da söyle Hevesini al öyle gel Ben çıkayım aradan hele bir Gör göreceğini sende Yahu sevdik alt tarafı Şeytan bunun neresinde Hadi be hadi be Hadi hoppa içelim şerefime Kapanır elbet birisi eteğime Yeni bal gerek artık peteğime Küsemem billahi feleğime | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |