![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Guest
| ÖMRÜM YETER Mİ daha dün yanımda kollarımdıydın boynuma sarılır öper koklardın sevıyorum derken hep ozluyorken sımdı neden bana yabancısın sen senı unutmaya ömrüm yetermi döndesem tersine dünya dönermi gururum aşkıma öyle düşmanki geri dön beni sev dön diyememki benim kaderimde ayrılıklar var kime bağlandıysam ayrıldı yollar sevmedim kimseyi ben hiçbukadar benden ayrılmaya yeminin mi var | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Guest
| AŞK YERE BATSIN inancım kalmadı hiç aşka sevgiye sayende duygusuz bir insan oldum affetmem önümde diz çöksen bile tertemiz aşkımın katili oldun yere batsın sevgiler aşk yere batsın sen gözümde bir şeytan bir yalancısın aklına geldikçe yüreğin yansın anılarla yanıp tutuşacaksın şarkılarla yanıp tutuşacaksın üçgünlük dümyamdın benim canımdın simdi bir yabancı bir günahkarsın hersey bos yalanmıs cok gec anladım artık hayalımle yasayacaksın | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Guest
| O GİTTİ DÖNMEYECEK heryerde hatırası herşeyde izleri var kalbim onunla dolu içimde nefesi var acının en acısı ıcımde yangını var kaybettım artık onu sımdı tek duası var o gıttı donmeyecek yıllarca ozlenecek yuzum nekadar gulse ıcım hıc gulmeyecek kulaklarımda sesı gozlerımde hayali son gördüğüm o hali benden hiç gitmeyecek sevgının en derini kalbimde sevgisi var gözlerim yağmur gibi her damlasında o var nekadar dostum olsa ben hep yalnız gibiyim dünyalar benim olsa onsuz garip gibiyim | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Guest
| BENDEKİ GÜNLERİNİ ARAYACAKSIN seni taparcasına sevmemeişmiydim acımadan aşkımın katili oldun kalbimi yalnız sana vermemişmiydim sen gittin zengin birine kul köle oldun sen gittinde erkeğine kurban mı oldun sanmaki mutluluğun uzun sürecek benim ahımı aldın mesut olmazsın ümitlenme o günler geri gelecek bendeki günlerini arayacaksın o fakir sevgilini arayacaksın varsa yoksa herşeyim sen değilmiydin bana ihanet edip ellerin oldun sana ömrünü veren ben değilmiydim sen gittin zengin birine kul köle oldun sen gittinde erkeğine kurban mı oldun sanmaki mutluluğun uzun sürecek benim ahımı aldın mesut olmazsın ümitlenme o günler geri gelecek bendeki günlerini arayacaksın o fakir sevgilini arayacaksın | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Guest
| O GÜN GELMESİN güngelir aşkımdan bıkarsan eğer ne olur hiçkimse bunu bilmesin gözlerimi kör et gitmek istersen o günü gözlerim asla görmesin istemem sevgilim o gün gelmesin gençliğim baharım ümidim solsa razıyım aşkına bin dertle dolsa bizi ayıracak ölümde olsa istemem sevgilim o gün gelmesin o günü gözlerim asla görmesin canımı canına katıpta sevdim ne olur aşkımız birgün bitmesin aşkımın adına bir yemin ettim sende et gözlerim açık gitmesin istemem sevgilim o gün | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Guest
| İKİMİZDE SEVDİK Tanışıp dost olduk arkadaş olduk Yanyana oturduk nelerkonuştuk Birşeyler hissettik bir şeylerduyduk İkimizde sevdik sustukça sustuk Bakarken gözlerine tutuldu dilim Ne sen hiçbirşey dedin ne ben söyledim Tam ayrılıp giderken ben kulağına Seni sevdiğimi söyleyemedim Sevdik söyleyemedik hep gizli kaldı Şarkılarda aşkımız hep gizli kaldı Sen varsın hep yanımda rüyalarımda Rüyalarda aşkımız hep gizli kaldı İlk baharda açan çiçek gibisin Sanki gökte uçan melek gibisin Bir daha görürsem saklamam senden Sende aşkını hiç gizleme benden Sana duygularımı anlatamadım Sabahlara kadar ben hiç uyumadım Bu aşkı hep ömrüm de yaşayacağım Seni sevdiğimi saklayacağım | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Guest
| YIKILAN GURUR Sana kul köle oldum fayda etmedi Ölürcesine sevdim çilem bitmedi Ne yazık aşktada şans yaver gitmedi Ben herşeye alıştım sen kendine bak Sen kendine bak sen kendine bak Mutluluklar dilerim yeni aşkınla Sen beni düşünmeden yaşamana bak Senin dertlerin varya benim yanımda Ben onlarla yaşarım sen keyfine bak Ben ağlatılmak için yaratılmışım En sevdiğim sen bile ağlatmadın mı Koskoca şu dünyada sana muhtaçtım En kötü günde beni bırakmadın mı Bırakmadınmı bırakmadın mı | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Guest
| YAŞANMIYOR Kİ (Beni bırakıp gittiğin o gün var ya) Sanki dünya durdu herşeyin sonu gibi Seni çok özlüyorum Hele geceleri sanki yaşanmıyor İnan bana seni çok çok seviyorum) **************************** Sen gözümün bebeği İnan gittin gideli Sen kalbimin sahibi Duy artık duy sesimi Unutmadım ki Unutamam ki Özledim çılgınlar gibi Yaşanmıyor ki sensiz geceler Uyku tutmaz gözlerimi Karanlıklarda görür gibiyim Zaman zaman hayalini Sen dünyalar güzeli Bırakma ellerimi Sen gönlümün meleği Yaşamamın sebebi Ben senden önce Yaşamadım ki Doğum günümsün sanki | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Guest
| BİR KALP BOŞ KALDI Zehroldu içimde aşk yudum yudum Seni hayatımdan silmek istedim Ne yaptımsa terketmedi beni hayalin Bağrıma bir kurşun sıkmak istedim Acıdır biriyle gördüm elele Eskiden benimle olurdun böyle Birden isyan ettim kendi kendime Boş kalan elimi kırmak istedim Şimdi bir bedende bir kalp boş kaldı Bu aşktan geriye bir sarhoş kaldı Nasılda inandım aşk bir masaldı Yinede sonunu bilmek istedim | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Guest
| ISLAK MENDİL Madem ki bu gece ayrılacağız İstemem bir daha güneş doğmasın Madem ki son defa sarılacağız Gizle gözyaşını gören olmasın Nasıl unuturum sevgilim seni Ölüme götürür hasretin beni Islak mendilini yırtık resmini Geri al sevgilim ben de kalmasın Neyleyim doğacak güneşi artık Neyleyim olacak sabahı artık Sevgilim biz de mi ayrılacaktık Git veda etmeden duyan olmasın Nasıl unuturum sevgilim seni Ölüme götürür hasretin beni Islak mendilini yırtık resmini Geri al sevgilim ben de kalmasın | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |