![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Guest
| Dilini Kana Bulama Dilini kana bulama Susta öldür beni n'olur Gönlünün darağacına Asta öldür beni n'olur Dolaştır donan kanımı Ruhun ile yak canımı Körükleyip yangınımı Este öldür beni n'olur Sevdam nasib alacaksa Hasret yetim kalacaksa Sonu vuslat olacaksa Küste öldür beni n'olur Hasretinle yana yana Ömrü tükettim uğruna Bir taş misali bağrına Basta öldür beni n'olur | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Guest
| Sen Yoksun Diye Varlığım sır oldu Sen yoksun diye Hayalin yar oldu Sen yoksun diye Şahittir dört duvar Hep yokluğun var Ağlar hatıralar Sen yoksun diye Çile çekmedim yar Sensizlik kadar İçimde bir sen var Sen yoksun diye Vuslata dargınım Estim durgunum Hasrete vurgunum Sen yoksun diye Her dem ah çekişim Boynumu büküşüm Dağılıp çöküşüm Sen yoksun diye | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Guest
| Sevmek De Hoş Sevilmek De Aldırmadan derde gama Sevmek de hoş sevilmek de Dünya fani derler amma Sevmek de hoş sevilmek de Husumet def olup gitsin Hoşgörü her şeye yetsin Haset,nefret,öfke bitsin Sevmek de hoş sevilmek de Asıla edersek rücu Elbet kaçmaz ipin ucu Ayırmadan şucu bucu Sevmek de hoş sevilmek de Can cananı bulsun artık Herkes nasib alsın artık Parolamız olsun artık Sevmek de hoş sevilmek de Soruyorsan gaye nedir Atan kalbe aşk aşk dedir Bu his Hak'tan hediyedir Sevmek de hoş sevilmek de Azrail kapıyı çalsa Benzimiz sararsa solsa Bir nefeslik ömür kalsa Sevmek de hoş sevilmek de Sevgi güldür amma solmaz Sevenin vadesi dolmaz Sevemeyen adam olmaz Sevmek de hoş sevilmek de | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Guest
| Yıldırım Gibi Lutfedilen ömrümü sana bahsettim Her nefes,her adim izledim seni Gözlerini yüregime naksettim Kendi gözlerimle gözledim seni Tahmmülüm yok,yeter artik anla beni Konusturma iki eli kanla beni Haykiriyorum özledim seni... Yildirim gibi düstü Hasretin kucagima yakalandim sucüstü Kiydim genclik cagima Kora dönmedikce türkü yakmadim Son damla tasmadan yakip yikmadim Birkez olsun doya doya bakmadim Kendi benligimden gizledim seni Tahammülüm yok,yeter artik anla beni Konusturma iki eli kanla beni Haykiriyorum özledim seni... Yildirim gibi düstü Hasretin kucagima Yakalandim sucüstü Kiydim genclik cagima Olan olsun artik,umurumda deyil dünya... Hayatta iki seyden cok korkar insan Biri ölüm diyeri zülüm Ben zaten yanmisim Yanana ates neylesin gülüm... Söz-müzik: Ugur Işılak | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Guest
| Yokluğumun Resmi Attığım her adım benden uzakta Bastığım her yerde yokmuşum meğer Çırprnırken 'ben' denilen tuzakta 'ben' bana saplanan okmuşum meğer... Aklım kumsal iken, ben toz paresi Çıktıkça yükseğe alçalır oldum Düşündüm derdimin nedir çaresi Susarak konuşmak, sonunda buldum... Esrarlı vuslata bir adım kala Hasretin vecdiyle, ben kement attım Deryada boğulmak ne güzel bela Battıkça kurtuldum, çıktıkça battım... Görünmez cevheri buldum diyerek Körlüğü kör ettim, deli bir taşla Bilmeyi bilmeden, bildim diyerek Boşluğu doldurdum, dolu bir boşla... Nasılların sebebini sorarken Sualimi cevapladım 'niçin'de Çokluğumda yokluğumu ararken Yalnız kaldım yığınların içinde... Satır satır böldü beni heceler Her kırkımı, kırka yardım savuştum Boşluğumu kucakladı geceler Sessizlikte, gürültüyle boğuştum... Var'da yoku, haykırırken her seda Aklım ki, aklımı başımdan aldı O'na gidiyorum, bana elveda Sonsuz olan sona, bir nefes kaldı.. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Guest
| Be Dostum Gönül tecelligah olduktan sonra Göze ne gerek var göze be dostum Sükut lehçesini bildikten sonra Söze ne gerek var söze be dostum Aradığın sende düşme telaşa Güvenip aldanma toprağa taşa Beytullah hüzündür arama boşa İze ne gerek var ize be dostum Eğer tutmamışsa aşk'ın mayası Cezbeylemez gözlerinin elası Hak'a yönelmişse gönül aynası Yüze ne gerek var yüze be dostum Can pervane olsun, dönsün dolansın Fikir isyan etsin, akıl bulansın Mangalsa yüreğin aşkınla yansın Köze ne gerek var köze be dostum Ölüm vuslat ise hayat işkence Öyle bir hesap ki sırattan ince Kefen giymiş isen ölmeden önce Beze ne gerek var beze be dostum | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Guest
| Yağmurlar Islanmasın Ben türkü saplarım aşkın bağrına Ta ki derinlerden yanasın diye Haykırsan da kulak vermem çağrına İsmimi yürekten anasın diye Tariften mahrumdur bendeki çile Her çile yol almaz bu hasret ile Tebessüm ederim ölüme bile Azrail sevdamı sınasın diye "Aşk ki aşktır varsa sonunda ziyan İstemem vuslatı olsa da ayan Sevdamı tarihe eyledim beyan Mecnun'u Leyla'yı kınasın diye..." | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Guest
| Namusum Üstüne Dalgalandım deli dolu Taşıyorum geri dönmem Sonsuzluğa giden yolu Aşıyorum geri dönmem Yarınları çektim dara Hesapsızım gözüm kara Doludizgin yangınlara Koşuyorum geri dönmem Nedir bela nedir çile Rest çekmişim her engele Nefes nefes aşkın ile Yaşıyorum geri dönmem Namusum üstüne... Şerefim üstüne and içtim Yansın dünyam yanarsa Senden gayrı ne varsa Vazgeçtim... | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Paylaşım için teşekkürler. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |