![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Guest
| 24 Saat Senden aşka bir köprüm vardı Ömrün köpük köpük suyundan İçmeyi bilen bir yudum aldı Aşktan geçtim ayrılık kaldı Bu yanan acı tütünden Çileyi seven bir nefes aldı Yanıyorum uzanıp yanıma ateşi besle Bu yüreğin durumu böyle bağlanamaz birine Yirmidört saat önce Herşey bitti yani dün Sevgilim sen üzülme Gönül dolaşır döner bir gün | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Guest
| Savaş Sonrası Kendimi bir savaş sonrasında Kendimi o savaş alanında Yürürken buldum Yürürken buldum Kaybolmuş bir sürü hayatın Yetmedi aşkların ihtirasın Kıyısından geçtim Kıyısından geçtim Beni kendinden soğuturken Bir tek soru bile sormadın Onlar için geri adımlar attın Sıra bana gelince yerinde saydın Ne sen beni bir daha ara Ne ben senin yoluna çıkayım Başka bir koku bul kendine Ya da ben belalar bulayım | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Guest
| Bence Mutluyduk Artık bir karar ver Daha ne duruyorsun Dinle içinden geleni Ya kalıyor ya gidiyorsun Ağırlık yok dünyada Sözlerinle tartılıyorsun Söyle içinden geleni Aşk susmuyor, konuşturuyorsun Bence mutluyduk Bu acıdan biz boşuna geçtik İkimiz de suçluyduk Ama olsun bir kez tecrübe ettik | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Guest
| Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor Daha giderken biliyorum yerime başkası gelir Eğer yolda karşılaşırsak sevgilim yüzünü çevir Ağır ağır aşk çok ağır yüreğim ya sus ya da bağır Aşkı sen büyüttün içimde yalan da olsa çağır Yarı yolda kaldım Son öpüşün yine canımı yakıyor Aşk kadın ruhundan hiç anlamıyor Al gidişin yine canımı yakıyor Aşk kadın ruhundan hiç anlamıyor | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |