![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #33 | ||
| Guest
| Çile Sorarım soru sırra eremem Ararım döne döne duramam Yürürüm diken diken kanamam Yola düşünce Bilemem başı sonu nerede Akarım nehir gibi yine de Yaşamak ve inadına ve ille de Cana uyunca Çile Göremem bazı boşa bakarım Bir dua bir türkü bir can yakarım Beşerim şaşar hata yaparım Kötü huyumca Tutamam yeri toz tanesi Bir garip dünya biçaresiyim Bir kulun deli divanesiyim Aşka gelince Kapalıyız Hani Allah biliyor ha çizdim ha çizicem Eninde sonunda kafayı Huniyi başıma geçirip Çıkıcam ortaya deliyim diycem Kurtarıcam paçayı Denen o ki kız gelerekten dünyaya Başından yemişim zokayı sıkıysa baş kaldır Gösterirler abanın altından sopayı Aldatılmış acılar içindeyim Ama dişi kuşum ben bunu da anlıycam Hadi diyorum bozmayalım kurulu düzeni Ama çat diyerek çatlıycam Ne yapsın adam takdir tabiattan Çok farklıymış seks aşktan yani çektiğimle kalıcam Üstüne bi de kuru kuru nasihat alıcam Perişanım paramparçayım özgüvenim yerle yeksan Artık beğenmiyorum kendimi kendi gözümde değerim noksan Neler yapmak geçiyor aklımdan neler ah bir de utanmasam Şeytan diyor ağzının ortasına şak şak iki tane çaksam Ben taklidini istemem aşkın, duydun mu be hey şaşkın Doldum doldum da taştım kapalıyız, evde yokuz Şablon şablon klişe klişe uyduruk uyduruk diklenmeler Baş kaldırıyor gibi görünüp sürüye yandan eklenmeler Ya asap bozucu beylik laflar ya da laftan ibaret haklar Acı patlıcanı aşk paklar son nefesime kadar deniycem | ||
|
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |