![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Guest
| DİDOU NANA Oropa ardâo arti varen Çkim iveri nöari çkvaşa Miordini miçüutu do Goytiruko ma si çkvaşa Miordini miçüutu do Didou do na ani na Huriyadas öima ndğasu Skani mamulyas maüipginam Üanüaleşa gamüomile Vaşilebu taşi rina Üanüaleşa gamüomile Didou do na ani na Seri do ndğaşi arti mapu Skani şaras ginocinepu Skani dudi midamiğuru Şüvaü üargi moüileüu Skani dudi midamiğuru Didou do na ani na Ah oropa si ncgiri ndğaşi Guri muöo domixaşi Seri iri şeni serinen do Üuüumela naüu ndğaşi Seri iri şeni serinen do Didou do na ani na Nena do üaide : Megreluri xalüuri birapa DİDOU NANA Her sevgili bir değil Benim kaderimi başkasına yazdın Beni sevdiğini biliyordum ama Sen beni başkasıyla değiştin Beni sevdiğini biliyordum ama Didou do na ani na Titreyerek sabah günü Senin çiftliğinde dolanıyorum Başıboş şuursuzca Bu yaptığın mümkün değil Başıboş şuursuzca Didou do na ani na Gecem gündüzüm bir oldu Yolunu gözler oldum Sen benim için öldün Başkalarının sevdiği geldi Sen benim için öldün Didou do na ani na Ah sevgili sen iyi günlerimde Yüreğimi nasıl dağıttın Gece herkese gece de Ben günlerce uykusuzum Gece herkese gece de Didou do na ani na Söz ve müzik : Megrel Halk Şarkısı | ||
|
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |