![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Guest
| Başına Döndüğüm başına döndüğüm kurban olduğum ağlar dolanıram yar deyi deyi ezel bahar yaz ayları misali çağlar dolanıram yar deyi deyi çoktan beri terk etmişem ben yari, hasta yüreğimden çıkmıyor zari. yanar oldu, sönmez yüreğim nari, dağlar dolanıram yar deyi deyi. ikramı'nın derdine yoktur çareler menzil almaz bu sinemde yareler aylar günler sene ile kareler bağlar dolanıram yar deyi deyi | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Guest
| Halkımızın Gelini Halkımızın gelini kınalamış elini Haydi halay çekelim zılgıtlar sarsın bizi Mitralyöz mitralyöz halay başı mitralyöz Zafer bizim olacak can yoldaşım sana söz Halkımız kazanacak can yoldaşım sana söz Vur ha vur ha vur ha vur mitralyözle vur ha vur Sevdamız kurşun olsun zulmün üstüne yağdır İdil can çiçek olmuş toprak ona tutunmuş Hasreti vatan olmuş kavgasına tutunmuş Mitralyöz mitralyöz halay başı mitralyöz Zafer bizim olacak can yoldaşım sana söz Halkımız kazanacak can yoldaşım sana söz Vur ha vur ha vur ha vur mitralyözle vur ha vur Sevdamız kurşun olsun zulmün üstüne yağdır | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Guest
| Sürmenelim Sürmenelim sür sür bıçağını Sürmenelim sür sür bileyle bıçağını Dayandı da namerdin Kör bıçağı kemiğe Sürmenelim keselim Ha bu namert elleri Çabuk yap bıçakları Türedi it dölleri Aşımız kursaklarında Deşelim sürmenelim Sürmenelim sür sür bıçağını Sürmenelim sür sür bileyle bıçağını İyi bileyle keskin olsun iki tarafı Sürmenelim acılara direnen yanın gibi İyi bileyle keskin olsun iki tarafı Nice oğullar verdik Kız verdik sevdalara Sürmenelim sevdalara Kemençe seslerinde Yeter artık çektiğin Cansa can Sürmenelim Aşımız kursaklarında Deşelim Sürmenelim Sürmenelim sür sür bıçağını Sürmenelim sür sür bileyle bıçağını İyi bileyle keskin olsun iki tarafı Sürmenelim acılara direnen yanın gibi İyi bileyle keskin olsun iki tarafı | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Guest
| Güleycan Güneş bile yasak (gülüm güley gülüm) İçim sarı sıcak (gülüm güley gülüm) Duvarları deler (gülüm güley gülüm) Sevdanın közü (gülüm güley gülüm) Güleycan... Dertlerim nice (gülüm güley gülüm) Ne giz ne bilmece (gülüm güley gülüm) Bekliyor zalim (gülüm güley gülüm) Tel örgüden gece (gülüm güley gülüm) Geleycan... Bu yol uzun ırak (gülüm güley gülüm) Varılacak mutlak (gülüm güley gülüm) Şu korkuyu çıkar at (gülüm güley gülüm) Gürül gürül hayat (gülüm güley gülüm) Güleycan... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Guest
| Felluce Haya Allah ahl al Falluca kulhum şuc�an Ma zallo ras u zallo lil Amerikan Haya Allah ahl al Falluca, Haya Allah ahl al Falluca, il tican el ras� �Allah Felluce halkını korusun, (onların) hepsi cesurdur Baş eğmediler, baş eğen Amerikalılar�dır Allah Felluce halkını korusun Onlar başımızın tacıdır� (bir Felluce marşından) sana bir sır söyleyeceğim aç yüreğini burası benim vatanım ölmek de yaşamak da benim hakkım ve en çok bundan dolayı sana burasını cehennem bana yine cennet vatan yapacağım sana bir sır söyleyeceğim aç yüreğini yaşadığın her an mahşer menzilimdesin soluk aldığın her an mahşer menzilimdesin burası benim vatanım camiler kenti felluce ben bağımsız yaşarım ben anasız yaşarım ben babasız yaşarım ben oğulsuz yaşarım ben kızım olmadan yaşarım ama vatansız yaşayamam unutma benim öldüğüm yer vatanım ya senin ölmek ve öldürmek benim için onur senin için utanç senin için yüz karası sana bir sır söyleyeceğim aç yüreğini sen uyut dünya uyusun sen uyut insanlık uyusun ama ben uyanığım ama ben direneceğim işte kefenim bedenim felluce içinde redif sesi var bakın yüreğine acep nesi var beni duymayana dostlar hepten âhım var sana bir sır söyleyeceğim aç yüreğini mahşer menzilindesin mahşer menzilindesin sana bir sır söyleyeceğim aç yüreğini bayram bağımsızlığımladır Namluya sürülmüş cesaret Kınından çıkmış öfkeler Çarpışıyor durmadan Çarpışıyor bizimkiler Ne Ebu Garip zindanı Ne Guantanamo adası Ne F Tipi hücreler Durduramaz bu savaşı Haykırıyor halkın onurlu sesi: Ya özgür vatan ya ölüm Yolu yok başka kurtuluşun Ya özgür vatan ya ölüm Kanımdır, canımdır yiğit Felluce Baş eğmez işgalci emperyalizme Selam olsun, selam direnenlere Helal olsun, helal fedailere Bize Ölüm Yok - Grup Yorum Kavganın alevlidir rüzgarı Yayılır gider ılık ılık Dağların başakların üzerinden Buğday gibi bereketli Akarsu gibi aydınlık Kim demiş ölüm var diye bize Kardeş kardeş atan bu yürek bizim Hey! Bize ölüm yok Bu yürek hiç durmayacak Bu yürek hiç susmayacak | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | tşkler abi
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |