|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
14-07-2008, 20:08 | #1 | ||
şǻЋяυт Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 29 |
MT - Ana Ana Ana ana Ana ana ... Bu son mektup sana .. Ana gözyaslarim toprakta bir künyem kisa sacli resmim hatiram kalir gülmez yüzüm bilirim.. Unutur muyum gül yüzünü Gurbeti tek ben bilirim mehmedin amman Unutur muyum gül yüzünü Gurbeti tek ben bilirim mehmedin amman Ana bu sana belkide son mektubum Askerde bir pusuya sehit gider aslan oglun Gözyaslarimi koyuyorum yolladigim mektuplara Yüregin üzülmesin satirlari okudukca Manisa kirk agac acemilikte komando egitimi Sonra ŞIRNAK YOLUNDA BULDU OĞLU KENDİNİ NE ŞEHİTLER YATIYOR BU TOPRAĞIN ALTINDA Haberimi alipta uzulmesin gül yüzün ana Beni bu kutsal göreve ugurlarken sen ve babam Gözümden akan yasa agladim sana sormadan Gözümden akan her damla bir kamcidir mehmetçiğe Beni sen ellerinle uğurladın askerliğe Aklımda babamın yine gurur dolu bakışı 20 yaşında oğlunun çelik hasretini yakışı Ne gurbet elde geceleri soğukta nöbete Ne yemekleri ne sensizliğe dert yandım Hep andım AY YILDIZ altındaydım Tüylerim diken diken olurken ana Ben sadece bir karış toprağına onlarca kan dökülen vatan için burdaydım! Ana ana ... Bu son mektup sana .. Ana gözyaslarim toprakta bir künyem kisa sacli resmim hatiram kalir gülmez yüzüm bilirim.. Ana ana Ana ana ... Bu son mektup sana .. Ana gözyaslarim toprakta bir künyem kisa sacli resmim hatiram kalir gülmez yüzüm bilirim.. Unutur muyum gül yüzünü Gurbeti tek ben bilirim mehmedin amman Unutur muyum gül yüzünü Gurbeti tek ben bilirim mehmedin amman -Alo! Annecim nasılsın? -İyiyim saol anne -İyidir..askerlikte iyi gidiyo anne -Nolsun?sabahları kalkıp talim yapıyoruz askerlik işte -Vatan görevi -Babam nasıl anne? -Bende sizi çok özledim anne.. -Gerçekten bende sizi çok özledim anne -Anlıyorum anne -Vatan görevi anne bu da biticek bigün.. Unutur muyum gül yüzünü Gurbeti tek ben bilirim mehmedin amman Unutur muyum gül yüzünü Gurbeti tek ben bilirim mehmedin amman Çanakkale öyle kolay geçilmez ana Kaç şehit kanı bayrakta ay yıldızla onuru parlamakta Kaç ana şehidin ağlamakta Kaç çocuk babasız ama onurla Kaç mehmedin ayağında yaz kış postalla 15 ay hasretle yanarda Bir sesini duysam bir kokunu duysam beni bir bağrına bassan Birde babama sarılsam Birde sardığın dolmadan atsam ağzıma Bağrıma künyeme yazmışlar adımı Kefeni üzerinde ay yıldız ve özlemi gözlerimde Gece soğukta nöbetinde Gündüz iştimada mertçe! HERŞEY VATAN İÇİN işte Sen aldırma ana ne derlerse desinler Bir karış toprağına el değemezler mehmetçik burda oldukça! Bu vatan onları bağrına bastıkça Birlik oldukça Birlikten kuvvet doğdukça Analar mert mehmetler doğurdukça!! Ana ana ... Bu son mektup sana .. Ana gözyaslarim toprakta bir künyem kisa sacli resmim hatiram kalir gülmez yüzüm bilirim.. Ana ana Ana ana ... Bu son mektup sana .. Ana gözyaslarim toprakta bir künyem kisa sacli resmim hatiram kalir gülmez yüzüm bilirim.. Unutur muyum gül yüzünü Gurbeti tek ben bilirim mehmedin amman Unutur muyum gül yüzünü Gurbeti tek ben bilirim mehmedin amman
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
|
14-07-2008, 20:09 | #2 | ||
şǻЋяυт Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 29 | herkesın dınlemsını $iddetle tavsıe edıy0rum | ||
24-02-2009, 17:16 | #3 | ||
1903-1984-2008 Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 | Paylaşım için teşekkürler. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |