![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
Guest
| Dağ Başında Kestane (Kütahya) Dağ başında kestane Dökülür dane dane Simav dolu yar olsa Alacağım bir dane (Bağlantı) O da mı yalan Bu da mı yalan Hepisi yalan Bahçenizde gül var mı Gül dibinde yol var mı Yar size geleceğim Annenden izin var mı Bağlantı Şu yerlerin söğüdü Kimden aldın öğüdü Şu benim sevdiceğim Mahallenin yiğidi Bağlantı | ||
![]() |
|
![]() | #93 | ||
Guest
| Eremedim Vefasına Dünyanın (Kütahya) Eremedim vefasına dünyanın Bülbül konar sarayına Konya'nın Çatık kaşın arasında var benin Benlerin aklımı geri aldı ağlarım Yükseklerden uçar yiğidin kuşu Gurbete gidenin vardır bir işi Kendi sılasında gülmeyen başı Gider gurbet ele güler mi sandın | ||
![]() |
![]() | #94 | ||
Guest
| Feracemin Ucu Sırma (Kütahya) Feracemin aman aman ucu sırma Bıyıkları burma burma Git güzel karşımda durma Al hançeri vur boynuma Saat beşte gel yanıma Feracemin aman aman al yakası Terziler vurur makası Kolu dibinden kopası Al hançeri vur ben ölem Kapınızda kölen olam | ||
![]() |
![]() | #95 | ||
Guest
| Fincanın Dibi Noktalı (Kütahya) Fincanın dibi de noktalı amanın imanım Gelinler kızdan edalı haydin di kızdan edalı Huysuz da kanları Merdivenden atmalı amanın imanım N'olaydı evlenmeyeydim Haydin yar sevmeyeydim Fincanı tuzdan yaparlar Gelini kızdan yaparlar Urbayı bezden yaparlar N'olaydı evlenmeyeydim Haydin yar sevmeyeydim | ||
![]() |
![]() | #96 | ||
Guest
| Furun Üstünde Furun (Kütahya) Furun üstünde furun Duyun komşular duyun Yar üstüme evlenmiş Derdime çare bulun vay Furun üstünde kürek Ne yanıyon a yürek Her dertlere dayandın Buna da dayan yürek vay Allar giysem iz olur Beyaz giysem toz olur Gel yarim yeşil giyek Muradımız tez olur vay | ||
![]() |
![]() | #97 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Paylaşım için teşekkürler. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |