![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #171 | ||
Guest
| Çile Sorarım soru sırra eremem Ararım döne döne duramam Yürürüm diken diken kanamam Yola düşünce Bilemem başı sonu nerede Akarım nehir gibi yine de Yaşamak ve inadına ve ille de Cana uyunca Çile Göremem bazı boşa bakarım Bir dua bir türkü bir can yakarım Beşerim şaşar hata yaparım Kötü huyumca Tutamam yeri toz tanesi Bir garip dünya biçaresiyim Bir kulun deli divanesiyim Aşka gelince Kapalıyız Hani Allah biliyor ha çizdim ha çizicem Eninde sonunda kafayı Huniyi başıma geçirip Çıkıcam ortaya deliyim diycem Kurtarıcam paçayı Denen o ki kız gelerekten dünyaya Başından yemişim zokayı sıkıysa baş kaldır Gösterirler abanın altından sopayı Aldatılmış acılar içindeyim Ama dişi kuşum ben bunu da anlıycam Hadi diyorum bozmayalım kurulu düzeni Ama çat diyerek çatlıycam Ne yapsın adam takdir tabiattan Çok farklıymış seks aşktan yani çektiğimle kalıcam Üstüne bi de kuru kuru nasihat alıcam Perişanım paramparçayım özgüvenim yerle yeksan Artık beğenmiyorum kendimi kendi gözümde değerim noksan Neler yapmak geçiyor aklımdan neler ah bir de utanmasam Şeytan diyor ağzının ortasına şak şak iki tane çaksam Ben taklidini istemem aşkın, duydun mu be hey şaşkın Doldum doldum da taştım kapalıyız, evde yokuz Şablon şablon klişe klişe uyduruk uyduruk diklenmeler Baş kaldırıyor gibi görünüp sürüye yandan eklenmeler Ya asap bozucu beylik laflar ya da laftan ibaret haklar Acı patlıcanı aşk paklar son nefesime kadar deniycem | ||
![]() |
|
![]() | #172 | ||
Guest
| Gidemem Bazen daha fazladır her şey Bi eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır anlam O zaman hemen git radyoyu aç bi şarkı tut Ya da bi kitap oku mutlaka iyi geliyor Ya da balkona çık bağır bağırabildiğin kadar Zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor Ama fazla da üzülme hayat bitiyor bir gün Ayrılıktan kaçılmıyor Hem çok zor hem de çok kısa bir macera ömür Ömür imtihanla geçiyor Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz ek****** Bi şiirden, bi sözden, bi melodiden, bi filmden Geçirip güzelleştirmeden can dayanmıyor Yıldızların o ışıklı fırçası azıcık değmeden Bu şahane hüzün tablosu tamamlanmıyor | ||
![]() |
![]() | #173 | ||
Guest
| Kardelen Ne senden fazlayım Ne senden az Aynı macerada, ayrı biraz Gözle biçim biçim Kalple anlar içim Ayrı gayrı olmaz Sen yoksan ben hiçim Aç kardelen aç Dağın olayım, suyun olayım Göğün olayım aç Her çiçeğin kar altından Güneşe giden masalında Yaşamak yeniden tazelenir Yeniden anlamlanır Işığa uzanırken kardelen Kış rüyasından Ümidin mucizesiyle Sevince uyanır | ||
![]() |
![]() | #174 | ||
Guest
| Ünzile Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe unufak Ve gelir de görücü İnci gibi dişi Görücü bilir işi Söğüdüm ağlar gider Olur hatun kişi Varmadan sekizine Ergin oldu Ünzile Hem çocuk hem de kadın On ikisinde ana Bir gül gibi al ve narin Bir su gibi saydam ve sakin Susar kadın Ünzile Yağmuru kim döküyor Ünzile kaç koyun ediyor Dayaktan uslanalı Hiçbir şey sormuyor Korkar durur gitmez Köyün en son çitine İnanır o sınırda Dünyanın bittiğine Ünzile insan dölü Bilinmezlere gebe Sırların mihnetini Yükleyip de beline Varmadan sekizine Ergin oldu Ünzile Hem çocuk hem de kadın On ikisinde ana Bir gül gibi al ve narin Bir su gibi saydam ve sakin Susar kadın Ünzile | ||
![]() |
![]() | #175 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | sezen aksuu... tşkler
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #177 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | teşekkürler,kadının yaptığı her şarkı güzel oluyor.. ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #178 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Paylaşım için teşekkürler. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |