![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Guest
| Ayrılamam yalnızlık acıdır insanı acıtır aşk denen o varya o başa beladır ben senle tamamım ah tamam... bir daha yarım kalamam tam seni bulmuşken tanrım ben canım, ben canımdan olamam zor... aman aman yılan sensiz zaman sensiz azım çoğalamam ayrılmam ben ayrılmam senden ipe götürseler beni öldürseler | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Guest
| Gencecik DelikanlıBeyaz Güvercin Açıp da okusaydın satır satır içimi Birde çözebilseydin gözlerimin dilini Sen aklına eseni ben içimden geleni yapabilseydik mesela Sen benim paltomu giysen ben senin gömleğini Çayır çimen gezsek mesela Gencecik bir delikanlıya benzer gönül Tertemiz duygularım Güldür güldür Ağlaya ağlaya Hüngür hüngür Koşturup gidiyor Peşinden gönül Bir kış gecesinden Sabahına geçseydik Upuzun yağmurların Sesini dinleseydin Sen uzansan şuraya Ben kıvrılsam yanına Uyuyup kalsaydık mışıl mışıl bi güzel Sen yumsan gözünü Ben öpsem gülümü Dudaklarından Bi güzel ne güzel Gencecik bir delikanlıya benzer gönül Tertemiz duygularım Güldür güldür Ağlaya ağlaya Hüngür hüngür Koşturup gidiyor peşinden gönül | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Guest
| Yasa Bir zamanlar şahindin, yükseklerdeydin indin Ne kadar dalgalıydın rüzgarlıydın indim Yatıştı öfkem kadir kıymet bildim sevdiğimi söylerken samimiydim Sen beni boşver kendini dinle değişir herşey yasa böyle Arama sorma beni aman Yok yere kalbini yorma tamam İyiyi kötüyü göze almadan Sakın ha gelme Farkedersen eğer hemen herşeyi bırak gel Dünya işleri dursun Ne boş telaşmış meyer Bana sorarasan eğer her hayat bi roman Gel sende olma geç kalanlardan Sen beni boşver kendini dinle değişir herşey yasa böyle Arama sorma beni aman Yok yere kalbini yorma tamam İyiyi kötüyü göze almadan Sakın ha gelme Sevdiğimi söylerken samimiydim... | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | forza Yalnızlık
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Paylaşım için teşekkürler. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |