![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Guest
| Zor Dünya Eller üstünde geldik dünyaya Yine eller üstünde son yolculuk Yaşamak el mahkum ölmek el mahkum Bi günah daha yaz bana Ne halin varsa gör sonra Bana bir ömür biçtin ya Gidiyorum eyvallah Bi kıyak daha çekme bana Kendi hesabına çalış dünya Bu kadar yalan yeter bana Böyle yaşamak zor dünya Anam ağlıyor zor dünya Analaşamadık gitti Kavgamız bitmez dünya Uzlaşamadık gitti | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Guest
| Hızlı Yaşarken Benle dalga geçer gibisin Sana bir iyilik borcum yok Senden nefret etmedim Ne de çok birşey bekledim Neyin var senin neden böylesin Tavrın hoşuma gitmiyor Neyin var senin neden böylesin Öfke sana yakışmıyor Onu nasıl becerdiğini anlatma Bundan bana ne Uykum kaçıyor sinirlerim bozuluyor Saçmaladın gene Dağıt sadece biraz dağıt Hakkındır anlarım Hızlı yaşarken genç öleceksin Ne yazık korkarım Beni gerçekten istiyorsan Kendine biraz hükmet O gün beni düşündün mü Yerimi bilmek istiyorum | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Guest
| Atıyosun Burası dingonun ahırı değil Burası yolgeçen hanı değil Peri masalıyla uyuttun beni Yıldızları saya saya avuttun beni Her gece bir hatunun derdine düştün Kim uysa işte onu öptün Esmer sarışın karı kızlarla Marilyn Monroe gibi bombalarla Her gece orada her gece burada Daha sayayım mı anlatayım mı daha Senin yalanlarına doyum olmaz Benim kalbimle oyun olmaz Arı gibi uçuyorsun kitap gibi yazıyorsun Atıyorsun atıyorsun atıyorsun Atıyor atıyor a.. atıyorsun Geliyor gidiyor atıyorsun Atıyor atıyor a.. atıyorsun Yatıyor kalkıyor atıyorsun Ananın babanın paralarını Sokaklara attın çabalarını Her gördüğün güzeli emmimi sandın Başkası kahrını çekermi sandın Hadi şimdi herkes köyü köyüne Yazık ettin benim bütün emeklerime Demir demiri keser kalbim hep seni keser Fotoroman biter gerçeklere tapıyorum Masaldı romandı güzeldi bu Keşke yalan olmasaydı bitmeseydi bu Bitirir bitirir bitirir Atıyor atıyor a.. atıyorsun Geliyor gidiyor atıyorsun Atıyor atıyor a.. atıyorsun Yatıyor kalkıyor atıyorsun Atıyorsam böyle olursun Bensiz öksüz kalırsın Atıyorsam na böyle olursun Bensiz öksüz kalırsın | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | aşkım baksana banaa,güzel ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Paylaşım için teşekkürler. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |