![]() |
Hayat Sana Teşekkür Ederim Oyuncak bebekleri sevmedim çok Evcilik oynamayı Alkışı sevdim Bıçak sırtlarında dolaşmayı Tehlikeli sularda seyredip pupa yelken Geçici emniyetlere ulaşmayı Kadınları erkekleri romanları Hele başkaldıranları Acılarım oldu herkes gibi elbet Herkese kısmet olmayan sevinçlerim Unutulmayı da göze aldım evet Hayat sana teşekkür ederim Söz-Müzik: Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım Söz/Müzik: Sezen Aksu |
Hayat zorlaşınca Çıkmaz sokaklarda soluksuz kalınca Azalınca manadan Seyyar sevdalarda parçalanınca Dil yetmeyince Göz görmeyince gönül hissetmeyince Kırılınca camdan kalp Dönüp yalnızlığa kilitlenince O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz O zaman şarkı söylemeli çığlık çığlığa O zaman yüreğin yükü hafifler belki biraz O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Dert bitmeyince Bildiğin çektiğine yetmeyince Düşmanın da kendini yakalayınca Bi daha kin gütmeyince Dil yetmeyince Göz görmeyince gönül hissetmeyince Kırılınca camdan kalp Dönüp yalnızlığa kilitlenince O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz O zaman şarkı söylemeli çığlık çığlığa O zaman yüreğin yükü hafifler belki biraz O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, la lay la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley, hay la la la la ley Hay la la la la ley Hayat boş Hay la la la la ley Hayat boş Hay la la la la ley Hayat boş Düzenleme: Kıvanch K. Nefesliler: GMG Bas Gitar, Perdesiz Gitar: Eylem Pelit Percussion: Cem Erman E. Gitar ve Solo: NEV (Nevzat Doğansoy) İstanbul İstanbul Olalı Söz/Müzik: Sezen Aksu |
Uzanıp Kanlıca’nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru Yapacak hiçbir şey yok gitmek istedi gitti Hem anlıyorum hem çok acı tek taraflı bitti Bi lodos lazım şimdi bana, bi kürek, bi kayık Zulada birkaç şişe yakut yer gök kırmızı Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp Düşer üstüme akşamdan kalma sabah yıldızı Ah İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından Kalmadı bende gururdan eser İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından Kalmadı bende gururdan eser Ne acı ne acı insan kendine ne kadar yenik Bulunmadı ihanetin ilacı yürek koca bir karadelik Yapacak hiçbir şey yok gönül bu sevdi Yeni bir ten yeni bir heyecan bilirim üstelik Bi lodos lazım şimdi bana, bi kürek, bi kayık Zulada birkaç şişe yakut yer gök kırmızı Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp Düşer üstüme akşamdan kalma sabah yıldızı Ah İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından Kalmadı bende gururdan eser İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkından Kalmadı bende gururdan eser Düzenleme: Erdem Yörük Klasik Gitar, Akustik Gitar: Erdem Sökmen Bas Gitar, Perdesiz Gitar: Eylem Pelit Percussion: Cem Erman, Alpay Dinletir Ney: Eyüp Hamiş Ud: Hüseyin Bitmez Yaylılar: Gündem Yaylı Grub |
Savaşma Seviş Benle Söz: Sezen Aksu Müzik: Sezen Aksu, Kıvanch K. Say bakalım yılları bir hesaba vur Hangi anı anında yaşadın Diyebilir misin ki tek doğru budur Bir düşün kaç kere ev bark döşedin Soluklan azıcık bir ara ver bir dur Madem kalbini kalbime taşıdın Aşkı savunmayı öğrenir gurur Ne beni değiştir ne bana uy Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Aman, ah aman... Aman, ah aman... Aman, ah aman... Aman, ah aman... Bana söz verme yemin verme Kelimeler aklın oyunudur İster kabul et ister etme Bu çarpıntı aşkın doğumudur Soluklan azıcık bir ara ver bir dur Madem kalbini kalbime taşıdın Aşkı savunmayı öğrenir gurur Ne beni değiştir ne bana uy Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Aman, ah aman... Aman, ah aman... Aman, ah aman... Aman, ah aman... Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Savaşma seviş benle Hayata karış benle İyi günde kötü günde Olmaya çalış benle Savaşma seviş benle Hayata karış benle Düzenleme: Kıvanch K. Ud: Hüseyin Bitmez Elektro Keman: Özcan Şenyaylar Söz/Müzik: Şehrazat |
Oh Oh Çok şeker hadi hop give me five Küresel dünya küresel life Kes raconunu Amerikan havası Sokak arası mafyası fight is fight Hayt bize var mı yan bakan Delikanlılık öldü mü İmaj yeniledik sadece be babam Sen şu adaptasyonu gördün mü Dibe vuruyor her şey ta dibe Analizi sentezi var bir de Doğudan batıdan kop da gel Do it Do it Do it Just do it hade Oh oh suyundan da Oh oh şuyundan da Oh oh buyundan da Koy koy koy koy Söz-Müzik: Sezen Aksu Kahpe Kader |
A benim avanak arızalı arsız gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet aradın buldun pes Hanya'yı Konya'yı gördün ya Ben sana ne ettim yollarımı çıkmaza bağladın Üç gün mutlu olduysam üç ömürlük ağladım Yalnız geldik yalnız gidiyoruz anladım Tokadını yiye yiye gerçeğe aydım ya Kader kahpe kader Ağlarını ördün mü Yardan yok hiç haber Yar kaldın mı öldün mü Söz-Müzik: Sezen Aksu |
Bir ömrün hikayesi Sığar mı bilmem satırlara Yaz desem anılara Sırlarımı ele verir mi Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar Gül gibi hatıralar Tül gibi beni sarar Daha dün yaşananlar Hem yakın hem uzaktalar Gül gibi hatıralar Tül gibi beni sarar Daha dün yaşananlar Hem yakın hem uzaktalar Bir ömrün hikayesi Sığar mı bilmem satırlara Yaz desem anılara Sırlarımı ele verir mi Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar Gül gibi hatıralar Tül gibi beni sarar Daha dün yaşananlar Hem yakın hem uzaktalar Gül gibi hatıralar Tül gibi beni sarar Daha dün yaşananlar Hem yakın hem uzaktalar Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar Su gibi aktı yıllar Deryada bir damla kadar Yaşadım şahidimsiniz Yıllar sizden kim korkar Düzenleme: Ayda Tunç, Aytuğ Yargıç Bas: Levent Yüksel Yaylılar: Seyfi Şener Grubu Klarnet: Gökhan Ketenci Gitar: Erdem Sökmen Percussion: Arto Tunçboyacı |
Nihayet Söz/Müzik: Sezen Aksu Uyandım bembeyaz bir sabahtı Son yıllardaki en sert ayazdı Sıcacıktın taze kahve tadında Havalandı kalbim kuş kanadında Oysa umut ne kadar azdı Gündelikti, anlıktı, birazdı Okşarken inatçı saçlarını Hissettiğim kara kışta sarı yazdı Nihayet, nihayet, nihayet Diyar diyar gezdim geldim Safiyeti sezdim geldim Kendi ateşine yanan pervaneydim Yalanımdan bezdim geldim Diyar diyar gezdim geldim Safiyeti sezdim geldim Kendi ateşine yanan pervaneydim Yalnızımdan bezdim geldim Uzandım, örttüm bağrını usulca Öptüm olgun erik gibi ağzını Yürekten bir dua kondurdum alnına Tadını çıkar dedim kalbime Oysa umut ne kadar azdı Gündelikti, anlıktı, birazdı Okşarken inatçı saçlarını Hissettiğim kara kışta sarı yazdı Nihayet, nihayet, nihayet Diyar diyar gezdim geldim Safiyeti sezdim geldim Kendi ateşine yanan pervaneydim Yalanımdan bezdim geldim Diyar diyar gezdim geldim Safiyeti sezdim geldim Kendi ateşine yanan pervaneydim Yalnızımdan bezdim geldim Düzenleme: Kıvanch K. Çello Solo: Timur Atasever Yaylılar: Gündem Yaylı Grubu Vialo Solo: Tarkan Topyanak Percussion: Cem Erman Klarnet: Göksun Çavdar Ud: Hüseyin Bitmez |
Seni İstiyorum Söz: Sezen Aksu, Aysel Gürel Müzik: Onno Tunç Dün bütün gece seni düşündüm yanarak Bir an geldi ki zannettim kalbim duracak Ellerim tutuştu hasretini okşayarak Nasıl istedim, istedim deliler gibi Sayıkladım hep sıcak sıcak nefesini Gel ne olursun gel son defa sev beni Gel, sarıl bana sarıl seni istiyorum gel Neden bilmem özlüyorum ellerini ver Yok, yalan değil artık inkar etmiyorum yeter Hatta belki seviyorum istiyorsan eğer Bu gece gel yarın istersen yine git Hatta unut ne varsa verdiğim al götür öyle git Eve kokun siner duvarlara sesin Hatta unut sen dün gece nerdeydin kimle seviştin Bu gece gel yarın istersen yine git Hatta unut ne varsa verdiğim al götür öyle git Eve kokun siner duvarlara sesin Hatta unut sen dün gece nerdeydin kimle seviştin Nasıl istedim, istedim deliler gibi Sayıkladım hep sıcak sıcak nefesini Gel ne olursun gel son defa sev beni Gel, sarıl bana sarıl seni istiyorum gel Neden bilmem özlüyorum ellerini ver Yok, yalan değil artık inkar etmiyorum yeter Hatta belki seviyorum istiyorsan eğer Bu gece gel yarın istersen yine git Hatta unut ne varsa verdiğim al götür öyle git Eve kokun siner duvarlara sesin Hatta unut sen dün gece nerdeydin kimle seviştin Bu gece gel yarın istersen yine git Hatta unut ne varsa verdiğim al götür öyle git Eve kokun siner duvarlara sesin Hatta unut sen dün gece nerdeydin kimle seviştin Düzenleme: Ayda Tunç, Aytuğ Yargıç Keyboard&Programming: Kıvanch K. Bas: Eylem Pelit Davul: Mert Türkmen Yaylılar: Seyfi Şener Grubu Gitar: Erdem Sökmen Percussion: Arto Tunçboyacı |
Dansöz Dünya Söz/Müzik: Sezen Aksu Hiç kavga bilmez gülle yaprak Hiç kıyar mı ağaca toprak Bu kimin oyunu İlk kim bozdu sonsuz uyumu Kıvır kıvır kıvır Ziller elinde Kıvır kıvır kıvır Yangın yerinde Kıvır kıvır kıvır Öz paramparça Kıvır kıvır kıvır Öz esir teninde Dön dansöz dünya Devam et ateş dansına Yan gamsız dünya Sığmadın aklıma Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Vursun davullar inlesin dünya Yalnızlığını dinlesin dünya Kıyamet gündesin dünya Düzenleme: Erdem Yörük Klasik Gitar: Erdem Sökmen Bas Gitar, Perdesiz Gitar: Eylem Pelit Percussion: Cem Erman, Alpay Dinletir Darbuka, El Zili, Hollo: Ahmet Mısırlı Ney: Eyüp Hamiş Ud: Hüseyin Bitmez Yaylılar: Gündem Yaylı Grubu |
Türkiye`de Saat: 12:10 . |