![]() |
Dizi Müziklerinin Sözleri ACEM KIZI Çırpınıp da şanovaya çıkınca Eğlen Şanovada kal acem kızı Uğrun uğrun kaş altından bakınca Can telef ediyon gül acem kızı Seni seven oğlan neylesin malı Yumdukça gözünden döker mercanı Burnu fındık ağzı kahve fincanı Şeker mi şerbet mi bal acem kızı |
BEYAZ GÜLÜM Aaah gülüüüm beyaz gülüüüm Ayrılığı yok etmez ölüm Kirpiğine rüzgar değse Baktığın yere kan damlar gülüm Hazırım baksan uçarım tutsan Ölürüm öpsenn ölürüüm Hazırım baksan uçarım tutsan Ölürüm öpsen ölürüüm Yokluğundan gayrı bana ne etsin ölüm Gelmediğim gün bilki öldüğüm gündür gülüm Yokluğundan gayrı bana ne etsin ölüm Gelmediğim gün bilki öldüğüm gündür gülüm |
DELİ YÜREK Varlığın yakıyor Yokluğun yok ediyor Durmuyor deli yüreğim, durmuyor deli yüreğim Yeryüzü almıyor bedenimi Göklere sığamıyorum Sessizce durup usulca sokulmak varken Tut kendini yüreğim diyorum Haydarinna rinna rinna rinanay Haydarinna rinna rinna rinanay Haydarinna rinna nay Haydarinna rinna nay Varlığın yakıyor Yokluğun yok ediyor Durmuyor deli yüreğim, durmuyor deli yüreğim |
HATIRLA SEVGİLİ-YARALI KALBİM ağla yaralı kalbim hepsi yalan ağla bir avuç küldür elde kalan yaralı yaralı yaralı kalbim dokunduğun el yalan sakındığın gül yalan sel akar kum olur geriye kalan ağla yaralı kalbim hepsi yalan ağla bir avuç küldür elde kalan yaralı yaralı yaralı kalbim |
AĞLA KALBİM- DOKTORLAR Kalbim söyle ne oldu bize Nasıl ihanet etti sözümüze Ah kalbim sevmek iyi gelmez bize Biraz çeksek bile çıkarız biz bize Onu bir daha görmeyi inan istemezsin Sana da acı verir bu son halleri Bilirim sen de benim kadar kolay silemezsin Ama şimdi başka renkte bakıyor gözlerin Ağla kalbim ağla Sen ağla kalbim ağla Sus sesin duyulmasın İçinden ağla |
IHLAMURLAR ALTINDA bin bir gece icinde uykusuzum ben yine aklimda eski günler avunurum derdimde… bende kaldi ellerin cocuk yüzün, gözlerin yillar merhem sürmedi delip gecer sözlerin.. gün agarir sehirde aldi telas evlerde sende öksüz kalmisin yürek erir közlerde.. zaman geri dönmez ki sevda ecel bilmez ki katran kaynar icimde dalim cicek acmaz ki |
ANDER SEVDALUK- FIRTINA ha bu akan dereler denizlere dolacak söylesana güzelum sonumuz ne olacak ha bu akan dereler denizlere dolacak söylesana güzelum sonumuz ne olacak ah duman kara duman sardi dört yanimizi ander kalsin sevdaluk oy alacak canimizi ah duman kara duman sardi dört yanimizi ha bu ander sevdaluk da alacak canimizi dere akar tasile gözüm doldi yasile nerelere gideyim ha bu garip basile dere akar tasile gözüm doldi yasile gurbetemi gideyim bu sevdali basile oy gidi karadeniz sardi dört yanimizi ander kalsin sevdaluk oy alacak canimizi oy gidi karadeniz sardi dört yanimizi ha bu ander sevdaluk oy alacak canimizi ha bu ander sevdaluk oy alacak canimizi |
HATIRLA SEVGİLİ O ESKİ GÜNLERİ Dudağımda yarım kalan Söylenmemiş son sözümdün Baki olsada ayrılık Aşk her daim ölümsüzdür Hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi Efkar kitabedir aşka demde okunur Yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur Varsın eller gönül yarası kapanır sansın Kabuğun altında sevgili sen kanayasın X2 Ömrümüzün son demidir Dönülmeyen o gitmeler Kuşatıldık zor yıllarda Yarım kaldı hep o sevdalar Hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi Efkar kitabedir aşka demde okunur Yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur Varsın eller gönül yarası kapanır sansın Kabuğun altında sevgili sen kanayansın |
GÖZLERİMİ KAPATSAM- DOKTORLAR Gözlerimi kapatsam yüzünü görür müyüm Gündüzleri uzatsam geceler bir kördüğüm Kapıları kapatsam yalnız üşür müyüm Bir kuş olupta uçsam üzerine süzülür müyüm |
ÇOK AŞIĞIM VAR -IHLAMURLAR ALTINDA çok aşığın var diyorlar yalan de yeter bana bir sevda sözü fısılda hazırım inanmaya göünl hırsızı diyorlar inkar et yeter bana gözlerindeki cevaba korkuyorum bakmaya geceler uzun ve yalnız yoksun sabaha kadar düşümde bile günahkarsın bunu kim hayra yorar ardımdan deli diyorlar belki de yalan değil yanımda bile uzaksın nasıl dayansın gönül çok ahlar aldı diyorlar inkar et yeter bana gözlerindeki cevaba korkuyorum bakmaya geceler uzun ve yalnız yoksun sabaha kadar düşümde bile günahkarsın bunu kim hayra yorar ardımdan deli diyorlar belki de yalan değil yanımda bile uzaksın nasıl dayansın gönül |
ŞU KARANLIK GECENİN -KAYBOLAN YILLAR ŞU KARANLIK GECENİN BİR SONU OLMALI ŞU YAĞMURUN ŞU KIŞIN ŞU KARANLIK GECENİN BİR SONU OLMALI HİÇ DÖNÜŞÜ YOK BU KAÇIŞIN AH BEN SEVERSEM AĞLAR GÖKYÜZÜNDE YILDIZLAR AŞK PENCEREMDEN GÜLEN BİR ÇOCUK SANA BAKAR KAYBOLAN YILLAR JENERİK içerimde yangın yakılır of küllerine cezve sokulur son bakışın aklıma takılır aklıma takılır aklıma takılır ah gece gündüz susan dudaklarım çözmüş gemiyi,yakmış konakları kimseler duymaz gizlice ağlar sessiz sedasız kaybolan yıllar kimseler duymaz gizlice ağlar sessiz sedasız kaybolan yılarr sessiz sedasız kaybolan yıllar . . |
ellerine saglik kurtlar vadiside olsa fena olmazdiha;) |
tesekkurler saol |
tşkler |
GELİNCİK ÇILGIN AŞKIM Gelincik çılgın aşkım Yanardağım gelincik Seviyorum demedin Ömründe bir kerecik Şüphe dolu kalbimde Bir sızısın incecik Seviyorum demedin Ömründe bir kerecik Bu nasıl bilmecedir Açıklasan olmaz mı Daha mı kahrolayım ben Bunca çektiğim az mı Şüphe dolu kalbimde Bir sızısın incecik Seviyorum demedin Ömründe bir kerecik Kahrım arttıça seni Daha da çok seviyorum Kadrede ölmek mi var Gülmek mi gidiyorum Şüphe dolu kalbimde Bir sızısın incecik Seviyorum demedin Ömründe bir kerecik |
DERT BENDE DERMAN SENDE DERT BENDE DERMAN SENDE AŞK BENDE FERMAN SENDE ÖLDÜREN GÜLDÜREN HER GÜN AĞLATAN KALP SENDE MEVSİMLER GELİP GEÇSE DE AŞK BENİ BENDEN ETSE DE DÜNYADA HAYAT BİTSE DE YİNE ÖLÜMSÜZ AŞK BENDE İSTEMEM AYRILIK BOYNUMU BÜKSÜN İSTEMEM AŞKIMA LEKE SÜRÜLSÜN BEN RÜYAMDA BİLE YALNIZ SENİ SEVDİM İSTEMEM BAHARDA YAPRAK DÖKÜLSÜN AŞKIN ALEVSE HASRETİN BİR KOR SENİN YOKLUĞUNU KALBİME SOR DÜNYAYA SENİNLE GELMİŞ GİBİYİM SENSİZ YAŞAMAYI DÜŞÜNMEK ÇOK ZOR SEV DEMEM SEVME DEMEM SEN DE BENİM GİBİ SEV DİYEMEM ÖMRÜMÜN NEŞESİNİ SENİNLE BULDUM KAYBEDEMEM NERELERDEYDİN SEVGİLİM SENİ KADER Mİ SAKLADI YILLARDIR BEKLENEN HUZUR ŞİMDİ BENİ KUCAKLADI |
SÖZ VERDİM yine beyaz giyinmiş katran derdim hoş geldin söz verdim çekerim umut ekip yıllanmış kuşku derdim demlendim derdimle gezerim sual edip kime sorsam boşuna mı beklerim geceme gün eklerim acı dolu defterim nasıl edeyim sual edip kime sorsam boşuna mı beklerim geceme gün eklerim acı dolu defterim nasıl edeyim kötü kaderim sağı solu sarınca hüznün rengi yok dengi tarifsiz kederim şüphe kılıç çeker aratmaz cengi yok mu hiç bir başka bedelim sual edip kime sorsam boşuna mı beklerim geceme gün eklerim acı dolu defterim nasıl edeyim sual edip kime sorsam boşuna mı beklerim geceme gün eklerim acı dolu defterim nasıl edeyim kötü kaderim parmak uçlarımda yürütüyorum şüpheyi sen uyanmayasın diye benim gözlerimden ise bembeyaz bir uyku akıyor kömür katran gecelerime yürekte cevabı mahşer sorularla yürüyorum silinmeyen bilinmeze bilinmeyen silinmeze... |
GİZLİ AŞK BU- İKİ AİLE Gizli aşk bu Gizli aşk bu söyleyemem Derdimi hiç kimseye Zevke veda neşeyede Veda artık herşeye Arzular bir bir hayal oldu Baharımın güllleri soldu Gönlüm hicran hasret Gamla doldu SevdiM amma görmüyor bak Gözlerim hiç bir şeyi Gizli aşk bir gizli dertmiş Feda ettim her şeyi |
BAL GİBİ OLUR - İKİ AİLE Kim demiş ki olmaz diye Yeter ki sen candan iste Bir ışık var gözlerimde Ötesini hiç düşünme Olur olur Kalplerimiz yolları bulur Olur olur Bal gibi olur Akan sular sularda durur Bir düşün sen düşün yine Neler olmaz bu alemde Bin dereden su getirme Yanıma gel gel gizlice Sevmek seni bir suç ise Karışamaz buna kimse Yaşayalım gönlümüzce Ötesini hiç düşünme |
İNAN SENİ BULAMADIM - İKİ AİLE Ömrümce Hep Adım Adım Ömrümce hep adım adım Her yerde seni aradım Ben kalbimden başka yerde İnan seni bulamadım Kenarlarda köşelerde Kadehlerde şişelerde Ben kalbimden başka yerde İnan seni bulamadım |
ELİF DEDİM Elif Dedim Be Dedim Aman, Kız Ben Sana Ne Dedim. Guş Ganedı Galem Olsa Aman, Ah Yazılmaz Benim Derdim. Elifim Noktalandı Aman, Az Verdim Çokçalandı. Yetiş Anam Yetiş Bubam Aman. Ah Çeyizim Bohçalandı. Ah Mezarım Tahtalandı |
TANRIDAN DİLEDİM Tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman bu kadar dilek O yarin yüzünü bir daha görek aman aman bir daha görek Bana kısmet değil dizinde yatmak aman aman dizinde yatmak Dizinde yatıp ta yüzüne bakmak aman aman, yüzüne bakmak::: Gel anam anam yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın ,bir kara gözün değer dünya malına Ayrılık hasreti canıma yetti aman aman, canıma yetti Ağladı gözlerim yaşları bitti aman aman, yaşları bitti:. Bağımızda lale,sümbül gül bitti aman aman, sümbül Gül bitti.. Eridi yüreğim tükendi bitti aman aman, tükendi bitti.. Gel anam anam yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın ,bir kara gözün değer dünya malına |
sıla dizi müziği yok mu yaww? sözlerini çok beğenmiştim |
Sıla can perperişan eşim dostum uyansın imdadımın vakti elime biri uzansın başı dumanım çare tutmayanım sılaya giden döner de bir gün |
TSKLER |
saol imparator ama yaa bn töre olanını arıyorum :( |
Paylaşım için teşekkürler. ;) |
Türkiye`de Saat: 01:40 . |