![]() |
Nalan Albümlerinni Şarkı Sözleri ACEMİ BALIK Beni kalbimden vuranlar var ya Sürüne, sürüne, sürüne kapımı çalacak Karşıma geçip kıs, kıs gülenler var ya Kapanıp önüm de diz çöküp ağlayacak Eder miyim, eder miyim Deli miyim, affeder miyim İsmine bir çizgi attım Artık seni bağlamaz benim hayatım Bükeceksin boynunu güller gibi sararıp Acemi balık gibi ağlara dolanıp Pişman da olsan Kapımda yatsan Tarih bile yazsan Kimin umurunda |
ALLAH AFFETSİN Can evimden vurdu bak seviyor dediklerim Karlar yağmadan daha Çığ oldu dost bildiğim Bana ağlama bana yalvarma Allah affetsin seni ben unuttum ya Hepsi bak insandılar paraya kul oldular Artık ne denir bilmem Hepsine mutluluklar |
ANAHTAR Anahtarımı geri ver bu eve ait değilsin Aşkımı aldın ama buna layık değilsin Ağlama görmeyeceğim, yalvarma dönmeyeceğim Seni ve herşeyini canım Hafızamdan sileceğim Sil defterden adresimi Ne selam yolla ne de haberini Yok saydım seni bu son sözüm Doya doya bak bana bu son görüşün |
ARAMIZI BOZAMAZLAR Sevemedim canım asla senden başkasını Unutmadım söylediğin ayrılık şarkısını Bırakıp da gitmek kolay, seviyorsan yanımda kal Bitirelim ayrılığı beni al kollarına al Aramızı bozamazlar seni benden alamazlar Kışı geçtik bugün bahar Seviyorsan yanımda kal (Ne olursun yanımda kal) |
ARTIK DÖNMEM Çıkmaza girdi çaresizliğimle sen Her günüm zehir oldu uzak dur benden Bir hayallerim kaldı ılık gecelerden Bitmeyen o hoş geceler bitti birden Gitti alıştım ben Sensizliğe erken Dönmek istesem bile artık dönemem Bir gün doğsun sabah olsun bitecek feryatlarım Yeni aşklar ve umutlar dolacak Yarınlarımı saracak |
BAL GİBİ BİLİYORSUN Sen aşk nedir bilmiyorsan Gönlüne sor söylesin Benim için çarpıyorsa kalbin benimlesin Ömür boyu bu hayatı paylaşalım seninle Diyemedin diyemedin sen gittin ellere Sensizlikten korkuyorum nerelerdesin sevgilim Sana hapsettim aşkımı hayatımı Bal gibi biliyorsun |
BENİ ÜZME Sana neden bağlandım neden sevdim bilmem Yüreğim senden yana sensiz olmuyor neden istersen duy beni yenilme gururuna Yarına çıkar mıyız sonumuz hayır ola Hadi ver elini inadın yeri mi Bulamam bulamam senin gibisini Hadi gül yüzüme bitsin bu çile Olmuyor bak sensiz yeter beni üzme |
BIRAK Kim yaşar deli dolu bu sevdaları Kim anlar yana yakıla ağıtları Bilen biri çıkar elbet sonunda Aşk çoğu zaman ulaşılmaz bir bulut gibi En kötü yanı içindeki bu dikenleri Bırak erişilmezi oynama sen bana Yoksa unutulmaz oldu yitik bu sevda Artık tüketildi arzular yarı yolda |
BUNUN ADI SEVDA Ah yüreğim umutlara küskün Ah yüreğim tutsaklığına düşkün Seni yaşadım seni istedim Seni kendimden bile çok sevdim Ah bedenim yılları tüketti Ah yüreğim ölümüne sevdi Kendi kendimi avuttum yalanla Asla sönmedi bu ateş zamanla Her derdime ortak ettiğim Duvarların dili olsa konuşsa Bunun adı sevda ölümüne sevda Yanma demekle olmuyor Bunun adı sevda başka dudaklarda Aynı tadı bulmuyor Bu can sana dargın hasretine yangın Gizli gizli yanıyor (ağlıyor) Ah yıllara sorulmaz hesaplar Bak yollara döküldü umutlar Al kollarına istersen dokunma Ben nasıl olsa kahroldum yolunda |
CANIMSIN Gülsün yüzün bir tanem ağlama Değmedi gözüm başka gözde acılanma Öyle hemen dinlemeden bırakma ellerimi Ateşlere atma beni günahımı alma Dayanamam deniz gözlümdarılma Razıyım zincirlere vur ama kırılma Kıyamam ki sana feda herşeyim Tutsağınım öl de öleyim Günahımı alma... Yalan vallahi yalan Yalan ah yalan İnanma sakın kanma Hayırsız eller yalan Canım, canım benim canımsın Ekmeğim suyum tadımsın Sana mecburum ben sensiz yarımım Kolum kanadım ışığımsın İnsaf eyle gel etme dur, dur gitme |
CANSUYUMSUN İçler acısı, halime bak, ,çlar acısı Cansuyum ne büyük konuştum Çaresizim aç susuz kaldı yüreğim Cansuyum, seni sevmekti suçum Dönüşü yok yok bunun geri İhanet er geç ödenmeli Sen de yaz bunu yaz da gör bedelini Çare bulunmaz Derdime imdat Yetişin a dostlar yetti bu inat |
CAYIR CAYIR Hadi son bu, sevgili aşkım, son gece bu Gidiyorsun unutma yanına al bavulunu Tahammülüm kalmadı sana Oyunlarına, yalanlarına... Anladım aşk diye bir şey yok Senden bana hayır yok Konuşma en büyük aşkım Nasıl olsa yalanın çok Yetti artık, tak etti artık Git de biraz rahat edeyim Arama sorma, meraktan çatla Cayır cayır yansın yüreğin |
DARILMA Bir nefeslik aşkım kaldı Onu da bir tek sana harcayamam Bu da geçer demiştin ya sevgilim Geçmedi günler zarar getirdi bana Bir teselli aradım anılarda Hiç bir şey kalmamış mazide olanlardan Gözlerimde hatırlar sen sakın ona sarılma Bir daha geri dönmezsem ne olur bana darılma |
HADİ YARİM Ah kader yaktı yine Yine yürek yandı yine sevdanın peşinde Allahım duy beni bu aşk vurdu beni Gönlüm gitti elden ah kapıldım gitti Seni arıyor ellerim bu gece Seni sarıyor çaresiz gözlerim Bile bile işkence etme bana Anla beni anla sensizlik yetti canıma Hadi yarim bana hede yarim Hasretinden öldürme beni Hadi yarim ban hede yarim Sararıp soldum yeter üzme beni Hadi yarim bana hede yarim Sararıp soldum yeter üzme beni |
HASRET Anladım gelmiyor Çileli aşk kapıda Anladım sevmiyor Yalvarma hiç boşuna Ben senin esirinim Uğruna can verenim Bir ümitle her gece Seni beklerim Hasret diyorlar hep sabret Ne sabır kaldı ne selamet Bu ne hak ne adalet |
KAÇ BAHAR Yorgun düşmüş sevdam Kaç bahar özler ki Kaç bahar severim bilmem Bekleyeme değermi Aşkım sana değer mi Ben sevdanın yolarında Ağlamaktan yoruldum Bitmezdi ben de hiç aşk Bak sonunda kuruldum Hadi vur yüzüme sitemleri Hani çok severdin bu halimi İstersen anlama seven kalbimi Vurdum duymaz oldum şimdi |
KARA BAHTIM Ağlıyorum sebebi sen Ne haldeyim bir bilsen Gülmüyorum, gülemem ki İçim kan ağlarken ben Ellerini gözlerini yanlızca seni, seni sevdim ben Sensizim kara bahtım nerdesin nerde Vur yüreğim yıkılsın alıştım derde Sana bir ömür boyu mutluluklar dilesemde Sensizim seninleyim nerdesin, nerde |
KARALARI BAĞLADIM Uçurum her yanım hasretin bir kor Gör ne olur Tanrım yalnızlık çok zor Kime inanayım kimlere sorayım Ecelim oldun yar ben sana nasıl dayanayım İçim yanar yine, yar diye diye sustum ağladım Gözlerim yollarında hala, karaları bağladım Kor ateşler yaktı şu yüreğimi Ne olur gel de tut yar İçim yanar yine, yar diye diye sustum ağladım Gözlerim yollarında hala, karaları bağladım |
KİMSE YANMASIN Yok sana değil sitemlerim üzülme Kendme hesap verdim senin için dün gece Kırgın değilim sana, kızgın değilim sana Seninle geçen güzel günlerin hatırına Gün senin gül gözlerin Ah yaşla dolmasın Ben garibim benim için kimse yanmasın Bir görebilsem yüzünü Bir tutabilsem elni Yar diye bilsem sana ben Deliriyorum... |
LANET OLSUN Akşam olur gizli gizli ağlarım Kaderin dilinden iyi anlarım Keder öğütmekle geçti yıllarım Beni değirmende taşa döndürdün Bir gün buradayım bir gün sılada Gönlümü göçebe kuşa döndürdün Çok şükür gurbeti bitirdim derken Yolumu yeniden başa döndürdün Lanet olsun sana ey zalim felek Beni değirmende taşa döndürdün Lanet olsun sana ey zalim felek Ömrümü çarkında boşa döndürdün |
MAHZURU MU VAR Bu sana son vedam olsun buraya kadar Yüreğinde intikamın kor ateşi var Yukarıda bir Allah'ım var sesimi duyar Bir sebebim var mahsuru mu var Günahların ahirette bir hesabı var Şu gönlümde yalanım yok bedduam tutar Yukarıda bir Allah'ım var sesimi duyar Bir sebebim var mahsuru mu var Mahşere kadar mahsuru mu var Köle miyim sandın zalim, bir gururum var Pişmanlığın faydası yok neyine yarar Yukarıda bir Allah'ım var sesimi duyar Bir sebebim var mahsuru mu var Mahşere kadar mahsuru mu var |
MÜJDE Hasretin yangın ne yapsam sönmez Söndürsen söndürsen sen söndürürsün Kaderi baştan yazmak imkansız Güldürsen güldürsen sen güldürürsün Rüzgardı geldi geçti binbir acıyla Ne yazık ki yalanmış herşey Bitti sonunda Ayrılık oldu müjde Sevdanın zulmü böyle Ben tükendim ne olur son sözü sen söyle Kaderi baştan yazmak imkansız Güldürsen güldürsen sen güldürürsün Rüzgardı geldi geçti binbir acıyla Ne yazık ki yalanmış herşey Bitti sonunda Ayrılık oldu müjde Sevdanın zulmü böyle Ben tükendim ne olur son sözü sen söyle |
NEDEN AYNISINIZ Tam sensizliğe alışmışken döndün neden Bıraktığın gibi bulamazsın yok o eski ben Bir yalandı son hataydı sevgin ve sen Aşk defterini kapadım artık senin yüzünden Kalbim deli gibi atıyor yine kızdım Her sevda gibi bu sevda da yanıldım Aşkın körkütük darbesiyle yıkıldım Kırılıp döküldüm sonunda yalnızlığa alıştım Kimseleri sevmeye gücüm yok Üstüme gelme çok üzerim çok Tanıdık laflara karnım tok Neden hep aynısınız hep yalancısınız |
NERDESİN Her söz beni yaktı yakar Duyamam sesini göremem yüzünü Gücendim yar Hüzün gülsün yüzün Ağlamak bile zor gelir insana Duy beni yar Nerelerdesin, ne haldesin? Yokluğunla ezbedesin nerdesin? Zalim kader aldatır elleri Anlatamam sana ben Geç olur közdeki korları Söndüremem yeniden Bir gün gelir anlarsın ya Zamanla aldana ağlaya gülersin yeniden |
OF AMAN Of yine bak başım yine dertlerde of of aman Of yine sen gururum yine yerlerde of of aman Sen yine sen yeminim yine sözlerde of of aman Ben yine ben seninim beni sevdikçe ben seninim Dön bana dön hazırım sana herşeyle gel hazırım Gel yine gel korkma hasretim sevgilim Ben sana mahkumum hasretler var yolunda of aman Ben sana sevdalı arzular of aman hey çılgınca Sen of aman bir sözle sattın beni Sen of aman yeminle yıktın beni Ben yanmışım aldanmışım aman aman aman aman Ah sen aman dar yollara sattın beni Sen sen aman sen dedikçe attın beni Ben ağlarım ben vurgunum aman aman aman Of of aman bir of çektim dağlar inledi Of of aman hayallere vurdun beni Ben yanmışım aldanmışım aman aman |
SANA NELER OLDU Hiç, hiç yüzüm gülmüyor artık Hiç susmuyor yüreğimde ağlayan bu şarkı Ah derdime tek sebep sensin Gün geçmiyor dinmiyor içimde hasret sancısı Böyle aşklar zor yaşanır sevgilim Zor silinir bu acının izleri Zor unutur ellerim ateşini Yaktın gittin beni Kara yaslar içinde gönlüm Bir daha kimseyi bu kadar çok sevemem Öl deseydin inan ölürdüm Bir daha kimseye böyle yemin etmem |
SEN NE ANLARSIN Anladım ki kalbime yine sonbahar geldi Nasıl anlatsaydım sana sevgiyi Nafile aşkına ağlayıp, üzülmek Günahkar olmak değil ki sevmek Boşuna üzülüp ah etmek Sen ne anlarsın sevdadan Nasıl insansın Dilerim sen de benim gibi Sen de yanarsın |
TANIRSIN Benim sevdam İstanbul'un en büyük yangınıydı Benim kalbim gözlerinin en büyük aşığıydı Ben bu şehrin yalnızıyım Gecelerin ayazıyım Kalbimde cam kırıkları, hiç dinmeyen bir sızıyım Tanırsın beni tanırsın Acıma zor dayanırsın Sen de sevdin, şimdi görsen Halimden utanırsın |
TEK DİLEĞİMSİN Sessiz uzaklara, sensiz tuzaklara Düşecek gönlüm yine bir başına Sorular hep yanıtsız, geceler hep kaygısız Yanarım sensiz sabahlara Bitmedi ki dertlerim, dinmedi hiç özlemim Gitme sen tek dilegimsin Düşler hep canlanacak, hüzünler yok olacak Dudaklarım elbet seni bulacak Düşler hep canlanacak, hüzünler yok olacak Solan güller açacak Bitmedi ki dertlerim, dinmedi hiç özlemim Gitme seni çok özledim... |
UNUTAMADIM Git, Hadi git Yüreğin yanmadan Adımı anmadan Sabah yaklaşmadan Gideceksen git unut beni... Git, hadi git İçin sızlamadan Pişmanlık duymadan Vakit geç olmadan gideceksen git Unut beni... Bir haber yolla arasıra allah aşkına Bir gün değil bir an bile unutmadım anlasana Bu kadar mı büyük sevdan Bu kadar mı yanar kalan Çok gidenler gördüm ardından Bir tek seni unutmam |
ADRESİ BİLİYORSUN Şimdi senle ayrıldık mı yani Kaybedenlerden olduk yani Gün geçtikçe anlıyorum seni Selamı sabahı kesmesek bari Kafeslere kapatma sakın beni Uçar giderim Bir daha söyletme ah yeminleri Bozar giderim İnsanız hepimiz hata yapabiliriz Bakıyorum bugünlerde beni hiç aramadın Kafana göre bir yol çizmişsin hadi bakalım Geçen günler hatrına bir gün görmek istersen Adresi biliyorsun ya kapı ya balkondayım |
Paylaşım için teşekkürler. ;) |
Türkiye`de Saat: 19:57 . |