![]() |
HER AŞK BİTERMİŞ Aşk bu, Geliyorum demeden geliyor, Gitmiyor Unutmak Öğrenmekten daha çok zaman alıyor Bilgi ceza , bilgi suç Taşımak ağır Ben aşkı 100 metreden tanırım Yeni değil bu yalnızlık Ne sokaklar ne evler bildik İyi gelir ilk zamanlar yaşadıkça Biz öğrendik Her aşk bitermiş birgün bildim Her aşk bitermiş birgün öğretildim Gözüm aynı göz, ruhum eski Sözüm aynı söz, susmam yeni Günüm aynı gün, geceler eski Tenim aynı ten, üşüyorum şimdi |
GERİ DÖNEMEM Kırılır elbet gururun, Kibirin yersiz Unutur gider yarım aklın Dikkatin aciz Okunur yüzünden her şey, Niyetin bariz Böyle yavrum aniden Kalınır bensiz Geri dönemem, geri dönemem Bir kere döndüm, bir daha dönmem Geri dönemem, geri dönemem Bir kere öldüm, bir daha ölmem Ayıp olur önceki aşklarına Yapma ağlama, Yazık oluyor düşme tuzaklarıma Yapma ağlama, Zaman alıyor öğrenmen belli Küpe olurum belki kulaklarına |
BEYAZ ATLIM Arandım durdum yıllar boyunca Döndüm baktım boşa geçmiş Sensiz hayata Harcanmış o hovarda gecelerde Nerelerdeydin beyaz atlım Bunca zaman Beklenmedik bir anda Çıktın karşıma Tam hayal ettiğim aşkla Kaşlar gözler Bir bilsem ne gizler O manalı sözler Seni buldum ya Eş dost görsün Kem gözünden sakınsın Hasetinden utansın Beni buldun ya Ağlardım aşk için, için için Bir zamanlar, dertler bitti Kim saklarmış seni, seni, seni Kuytularda, işte geldin Beni buldun ya, seni buldum ya Beni buldun ya, buluştuk ya |
ONLAR YANLIŞ BİLİYOR Puslu soğuk hava Dökülen yapraklar En sevdiğim mevsimdi Sarı sonbahar Artık değil Kalbimde hüzün Aynada üzgün yüzüm Beni tanıyanlar Buna birisi sebep diyor Susuyorum Yaptığım birçok şeyin Hiçbir amacı yok Fotoğraflar çekmecede Anılarım direniyor Arkadaşlar nefretle Buna o sebep diyor Bir ben gerçeği biliyorum ve Gizlice ağlıyorum Onlar yanlış biliyor Kimsenin suçu değil bu Onun suçu değil bu Kader oyunu değil bu Bu benim suçum |
YALAN Geri döndüren gördün mü geçmişi Boşa soldurdun o nazlı gençliği Bir avuç toprak için yor kendini Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Zaman kendine benzetmez herkesi Hesapsız açar baharlar pembeyi Açmadığın dalda sözün geçer mi Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Sitem etme haberi yok dağların Ellerini gözlerinle bağladın Faydası yok geç kalınmış figanın Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan |
HA BİRE DURMADAN Ağlayan çok gülen yok Arayan çok bulan yok Aşkı tarif ederler Ha bire durmadan, Ha bire durmadan Kimi yanmaktan yana Kiminin derdi başka Sayıklar olduk seni Ha bire durmadan Ha bire durmadan Aşk olsun aşk sana derken Affettim ben seni uğraşma Aşkla coşmak dururken Senden ölemem hiç uğraşma Acıya alıştık Tadını kaçırdık Olmaz, işe yaramaz Göz yaşı yetmez Aşk acı çekmek ile olmaz |
TESELLİ Yıllar sonra hala bugün Benim için ağlıyorsan sessizce Ne olur yapma bunu kendine Kabahat sende değil Sevemeyen kalbimde Teselli edecekse eğer İtiraf edeyim Yalnızlık sadece Terk edilenler için değil Mutlu olacaksan eğer İtiraf edeyim Yalnız kalan sadece Terk edilen değil |
SEVDİM SEVİLMEDİM Bana düştü dünya derdi Usandım allahım Kıyamet mi kopacakmış aman Keyif benim köy seninse Bunaldım allahım Alacaksan al canımı hemen Hangisi günah, hangisi sevap Karıştım aman Sevdim sevilmedim Seveni sevemedim Canımdan böyle bezdim aman Gezdim dolaştım Zar zor ulaştım Derken kayboldum aman Derdin neyse söyle Buluruz bir çare Ağlanma, sızlanma Dök derdini ummana Gafil aç gözünü Öğren başka yol yok Cehennem de cennetin de sensin, düşünme Ona buna bulunacak bahane yok, yok |
HANGİ AŞK ADİL Kİ Aşk hata değil Utanılmaz aşklardan Gün gelir hata yapmayı da özlersin Doğrular sarar Tatsızca dört yanını Bir anda Geriye dönmem yok Eski defter isteme benden Hangi aşk adıl ki Bedelini sen bul öderim Yok kimseye sözüm Hiçbir şeyde gözüm yok Aşk ölümse ölürüm Korkunun faydası yok Ben kaç bahar bilirim İzler benim tek şahidim |
BİR SIR GİBİ Bu gece seninle gizlice Buluşmak istiyorum Dokun bana derin derin yudumla Yavaş yavaş mmmmm kollarında Belki bu özlem hiç bitmeyecek Belki de yarım kalacak içimde Bir sır gibi gizledim hislerimi Sanki büyüledi beni sözlerin Sakın sorma çılgınım ben sana Yaklaş yanıma, sevgilim dön bana Belki bu özlem hiç bitmeyecek Belki de yarım kalacak içimde |
Türkiye`de Saat: 03:38 . |