![]() |
Ümit Besen Şarkı Sözleri BEN SÖZÜMÜ TUTTUM Gözlerin kaçıyor hep gözlerimden sevene verılır ceza degıl bu uğurdur bir tel ver gelin telinden ne yazıkki gerçek rüya değil bu ben sözümü tuttum nikahındayım en mutlu gününde bak yanındayım bakma gözlerimden akan yaşlara aşkta ilk yenilgim kolay değil bu sevdiğim gidiyor kolay değil bu utanma bir dön bak evet demeden hala sevdiğini belli etmeden tutulsun ellerin imza atarken kahretmek hakkımdır kolay değil bu bunca yıl bekledım kolay değil bu |
Dostlar SaĞolsun severken ayrıldık bak bıttı ıste aklıma gelmezdı boyle bır veda umıtler kırıldı donduk delıye negelırkı elden yalan bu dunya ıkımızde sımdı ayrı yollarda kalbımız bır olsun beraber dursun evlenırız belkı obur dunyada ölelim sevgılım dostlar sagolsun bukadar severken neden ayrıldık olacak şeymıydı bak oldu bile suçlusu hangimiz hiç bulamadık aşkın bedelini ödedik işte |
SEVMEK YENİDEN DOĞMAKSA sevmek yenıden doğmaksa seven insan ölürmü anlatmak kolay olsa gözden yaş dökülürmü senden ayrılmak istemem günahım nedir bilmem çaresizlik içinde ölürsemde gam yemem benı unutman ıcın benden kurtulman ıcın sana acılar verdım ınan hep senın ıcın aşkımı feda ettım sevgılım senın ıcın öldüğüm gün üzülme mutlu ol sen ömrünce sevmek doğmak değilmiş seven insan ölünce |
AĞLAMA ben sözümü tutamadım sana sahip çıkamadım gelin olmuş gidiyorsun kimlere butun gelınler kıskansın sana herkes hayran kalsın gözün boyası akmasın ağlama ağlama anan hiç razı olmadı baban paradan yanaydı sana sordum ses çıkmadı şimdi düştük dillere dillere dillere şimdi düştük dillere kara yazılmış bahtıma küstüm seni soranlara dar gelir bu yerler bana elveda butun gelınler kıskansın sana herkes hayran kalsın gözün boyası akmasın ağlama ağlama |
BANA DÖNME bırakıp gıderken az yalvarmadım sensız gecelerde az aglamadım sen mutlulugunu onda aradın benı terkedıpte cabuk aldandın donme bana donme sevme benı sevme ınan ıstemem senı agla aglasanda yalvar yalvarsanda ınan affetmem senı mutluyduk ıkımız eskı gunlerde boynuma sarılan sevgılım nerde eden bulur derler aldandın ıste yuzun tutacakmı banadonmeye |
MÜZİKLİ BİR MASAL sevipte sevilen bütün kalplere sadece bir şarkı tek mirasımız bizi tanımayan bilmeyenlere müzikli bir masal oldu aşkımız ayrılık gelmedi hiç aklımıza nasılda mutluyduk biz dünyamızda kalmadı sevgiye inancımızda sadece bir şarkı oldu aşkımız dillerde söylenen heryerde dinlenen müzikli bir masal oldu aşkımız sevdayı anlatan bu aşkı yaşatan hüzünlü bir şarkı oldu aşkımız hani sevdamızın bedeli nerde buluşamaz olduk birgün biryerde ellerin elimden koptuğu günde müzikli bir masal oldu aşkımız isyanım bir fayda etmez kadere buymuş talihimiz buymuş yazımız hergece dinlerim gider gücüme hergece söylerim gider gücüme sadece bir şarkı oldu aşkımız |
SARAYBURNUNDA AŞK bir zamanlar benim goncagülümdün yüzüme gülüp sevindirirdin şimdi ağlıyorum sahil yolunda beklıyorum senı sarayburnunda ümitlerim kırık gözlerimde yaşlar acıyor halime martılar kuşlar şimdi ağlıyorum sahil yolunda bekliyorum seni sarayburnunda |
SENİ UNUTMAK kolay değil artık seni unutmak baktığım gördüğüm duyduğum sensin senin hayalinle yaşarım her an baktığım gördüğüm sevdiğim sensin martılar ismini gelir fısıldar sahilde sessizlik benimle ağlar hertarafta senden bir hatıra var baktığım gördüğüm duyduğum sensin şimdi ben acılar ülkesindeyim yolcusuz yolları beklemekteyim çaresizce seni özlemekteyim baktığım gördüğüm duyduğum sensin |
ARKADAŞIM uykularım kaçıyor düşündüğümde güvenim kalmadı hiç aşka sevgiye gözlerim inanmadı gördüklerine ben utandım kendimden onun yerıne sitemim sana değil yeni aşkına uğrunda öleceğim arkadaşıma değişmezdim ben onu hiçbir kadına aşka değil gözyaşım arkadaşlığa neden neden dünya yalanlarla dönüyor inandığım dostlarım hep sırtımdan vuruyor arkadaşım kardaşım yıllar yılı sırdaşım elbet bulunur kadın yok artık arkadaşım gezerken gördüm onu bir başkasıyla gördüğüm o başkası yabancı olsa beynimden vurulmuşum sanki o anda aldatıldım en yakın arkadaşımla |
KADER UTANSIN seni bir başkası takmış koluna dilerim onunda yüreği yansın mazini kınamış ismimi anmış ağlama sevgilim kader utansın ayrılık çanları bağrımda çaldı duvağın odamda asılı kaldı ayrıldık elleri tasamı aldı ağlama sevgılım kader utansın kırdıgım kadehler oda dolusu kımsede kalmamıs ahret korkusu bır can tasıyorum sensın yarısı ağlama sevgılım kader utansın |
ÖMRÜM YETER Mİ daha dün yanımda kollarımdıydın boynuma sarılır öper koklardın sevıyorum derken hep ozluyorken sımdı neden bana yabancısın sen senı unutmaya ömrüm yetermi döndesem tersine dünya dönermi gururum aşkıma öyle düşmanki geri dön beni sev dön diyememki benim kaderimde ayrılıklar var kime bağlandıysam ayrıldı yollar sevmedim kimseyi ben hiçbukadar benden ayrılmaya yeminin mi var |
AŞK YERE BATSIN inancım kalmadı hiç aşka sevgiye sayende duygusuz bir insan oldum affetmem önümde diz çöksen bile tertemiz aşkımın katili oldun yere batsın sevgiler aşk yere batsın sen gözümde bir şeytan bir yalancısın aklına geldikçe yüreğin yansın anılarla yanıp tutuşacaksın şarkılarla yanıp tutuşacaksın üçgünlük dümyamdın benim canımdın simdi bir yabancı bir günahkarsın hersey bos yalanmıs cok gec anladım artık hayalımle yasayacaksın |
O GİTTİ DÖNMEYECEK heryerde hatırası herşeyde izleri var kalbim onunla dolu içimde nefesi var acının en acısı ıcımde yangını var kaybettım artık onu sımdı tek duası var o gıttı donmeyecek yıllarca ozlenecek yuzum nekadar gulse ıcım hıc gulmeyecek kulaklarımda sesı gozlerımde hayali son gördüğüm o hali benden hiç gitmeyecek sevgının en derini kalbimde sevgisi var gözlerim yağmur gibi her damlasında o var nekadar dostum olsa ben hep yalnız gibiyim dünyalar benim olsa onsuz garip gibiyim |
BENDEKİ GÜNLERİNİ ARAYACAKSIN seni taparcasına sevmemeişmiydim acımadan aşkımın katili oldun kalbimi yalnız sana vermemişmiydim sen gittin zengin birine kul köle oldun sen gittinde erkeğine kurban mı oldun sanmaki mutluluğun uzun sürecek benim ahımı aldın mesut olmazsın ümitlenme o günler geri gelecek bendeki günlerini arayacaksın o fakir sevgilini arayacaksın varsa yoksa herşeyim sen değilmiydin bana ihanet edip ellerin oldun sana ömrünü veren ben değilmiydim sen gittin zengin birine kul köle oldun sen gittinde erkeğine kurban mı oldun sanmaki mutluluğun uzun sürecek benim ahımı aldın mesut olmazsın ümitlenme o günler geri gelecek bendeki günlerini arayacaksın o fakir sevgilini arayacaksın |
O GÜN GELMESİN güngelir aşkımdan bıkarsan eğer ne olur hiçkimse bunu bilmesin gözlerimi kör et gitmek istersen o günü gözlerim asla görmesin istemem sevgilim o gün gelmesin gençliğim baharım ümidim solsa razıyım aşkına bin dertle dolsa bizi ayıracak ölümde olsa istemem sevgilim o gün gelmesin o günü gözlerim asla görmesin canımı canına katıpta sevdim ne olur aşkımız birgün bitmesin aşkımın adına bir yemin ettim sende et gözlerim açık gitmesin istemem sevgilim o gün |
İKİMİZDE SEVDİK Tanışıp dost olduk arkadaş olduk Yanyana oturduk nelerkonuştuk Birşeyler hissettik bir şeylerduyduk İkimizde sevdik sustukça sustuk Bakarken gözlerine tutuldu dilim Ne sen hiçbirşey dedin ne ben söyledim Tam ayrılıp giderken ben kulağına Seni sevdiğimi söyleyemedim Sevdik söyleyemedik hep gizli kaldı Şarkılarda aşkımız hep gizli kaldı Sen varsın hep yanımda rüyalarımda Rüyalarda aşkımız hep gizli kaldı İlk baharda açan çiçek gibisin Sanki gökte uçan melek gibisin Bir daha görürsem saklamam senden Sende aşkını hiç gizleme benden Sana duygularımı anlatamadım Sabahlara kadar ben hiç uyumadım Bu aşkı hep ömrüm de yaşayacağım Seni sevdiğimi saklayacağım |
YIKILAN GURUR Sana kul köle oldum fayda etmedi Ölürcesine sevdim çilem bitmedi Ne yazık aşktada şans yaver gitmedi Ben herşeye alıştım sen kendine bak Sen kendine bak sen kendine bak Mutluluklar dilerim yeni aşkınla Sen beni düşünmeden yaşamana bak Senin dertlerin varya benim yanımda Ben onlarla yaşarım sen keyfine bak Ben ağlatılmak için yaratılmışım En sevdiğim sen bile ağlatmadın mı Koskoca şu dünyada sana muhtaçtım En kötü günde beni bırakmadın mı Bırakmadınmı bırakmadın mı |
YAŞANMIYOR Kİ (Beni bırakıp gittiğin o gün var ya) Sanki dünya durdu herşeyin sonu gibi Seni çok özlüyorum Hele geceleri sanki yaşanmıyor İnan bana seni çok çok seviyorum) **************************** Sen gözümün bebeği İnan gittin gideli Sen kalbimin sahibi Duy artık duy sesimi Unutmadım ki Unutamam ki Özledim çılgınlar gibi Yaşanmıyor ki sensiz geceler Uyku tutmaz gözlerimi Karanlıklarda görür gibiyim Zaman zaman hayalini Sen dünyalar güzeli Bırakma ellerimi Sen gönlümün meleği Yaşamamın sebebi Ben senden önce Yaşamadım ki Doğum günümsün sanki |
BİR KALP BOŞ KALDI Zehroldu içimde aşk yudum yudum Seni hayatımdan silmek istedim Ne yaptımsa terketmedi beni hayalin Bağrıma bir kurşun sıkmak istedim Acıdır biriyle gördüm elele Eskiden benimle olurdun böyle Birden isyan ettim kendi kendime Boş kalan elimi kırmak istedim Şimdi bir bedende bir kalp boş kaldı Bu aşktan geriye bir sarhoş kaldı Nasılda inandım aşk bir masaldı Yinede sonunu bilmek istedim |
ISLAK MENDİL Madem ki bu gece ayrılacağız İstemem bir daha güneş doğmasın Madem ki son defa sarılacağız Gizle gözyaşını gören olmasın Nasıl unuturum sevgilim seni Ölüme götürür hasretin beni Islak mendilini yırtık resmini Geri al sevgilim ben de kalmasın Neyleyim doğacak güneşi artık Neyleyim olacak sabahı artık Sevgilim biz de mi ayrılacaktık Git veda etmeden duyan olmasın Nasıl unuturum sevgilim seni Ölüme götürür hasretin beni Islak mendilini yırtık resmini Geri al sevgilim ben de kalmasın |
Okuldaki aşklar Dün akşam maziyi seni yaşadım Bir sigara yaktım hayale daldım Okuldaki günler gitmez gözümden Dersler iyi gitmezdi senin yüzünden ilk defa elini tuttuğum günü birde başkasıyla gördüğüm günü Nasıl unuturum kalbime yazdım Bana veda edip gittiğin günü Unutamam unutamam hatırlarım zaman zaman Aylar geçti yıllar geçti masal sanki hatırlanan okuldaki aşklar masal gibi başlar en son hatırası gözlerdeki yaşlar bu aşkın üstünden yıllar geçsede gözlerim hala dalıp gitsede okul bitti artık şimdi sen yoksun o günleri sende özlüyormusun |
NİKAH MASASI nıkahına benı cagır sevgılım ıstersen sahıdın olurum senın bu adam kım dıye soran olursa eskı bır tanıdık dersın sevgılım hayaller kurardık bız yıllar once hıc yoktu hesapta ayrılık bızce bılırsın nekadar gormek ısterdım beyazlar ıcınde senı oylece garıbım bırıysem sevemezmıyım askla karın doymaz dıyen ben mıyım sımdı cok zengınsın ben aynı garıp sana bır buket gul veremezmıyım nıkah masasına oturdun ıste dayanmak çok zormus boyle sevınce sana mutluluklar sozum kardesce at artık ımzanı gıt bıran önce |
ABİ DEME BANA Görür görmez sevdim seni Buldum dedim ben bendimi Bembeyaz bir gelinlikle Hayal edip durdum seni Utandım söyleyemedim Sevgimi hergün gizledim Bir gün anlatmak istedim Abi deyince vazgeçtim Aynı anadan mı doğduk Aynı babadan mı olduk BanA abi deyip durma Severken kardeş mi olduk Sen aşkımsın sen sevdiğim Hayl ettiğimtek eşim Beni abin gibi sevdin Keşke seni görmeseydim Olamazsın sen kardeşim Olamam ben seniN abin Bana sevgilim de artık Seviyorum seni zalim Aynı anadan mı doğduk Aynı babadan mı olduk BanA abi deyip durma Severken kardeş mi olduk |
OKUL YOLUNDA hatırladınmı eskıden mazıdekı gunlerde aksamları beklerdım sen okuldan dönerken el el yürürdük evinizin yolunda şarkılar fısıldardın gülümseyerek bana bitmesin derdik bu yol yagmurda ıslanırken geceler bıle gündüzdü ıkımız beraberken fakat aylardan sonra birgün sana koşarken yalnız degıldın o yolda sana uzaktan bakarken şarılar soluyordun yıne sen gulumseyerek göz göze geldık ama sarıldın gıttın ona mutluluklar benden sana beraber olmasakta hayalınle yururum evınızın yolunda mutluluklar benden sana baskasının olsanda her yagmurlu aksamda yururum aynı yolda mutluluklar benden sana baskasının olsanda artık yalnız yururum evınızın yolunda mutluklar benden sana baskasının olsanda sallanarak yürürüm artık kendı yolumda |
BİR GELİN GİDİYOR bir gelin gidiyor telli duvaklı bir gelinki dostum nasıl havalı acı dolu mazimin tek kahramanı bir gelinki dostum para kurbanı gideceksen git artık bırak yakamı şimdi sen evlimisin yoksa şakamı kesmeyın yolları gitsin bütün bahşişler benden gözümde değeri yok hayırsız bir kardeşten |
HOŞGÖR DİYORLAR hayat dedıklerı kadar guzel olsaydı dunyada dert denen bısey olmazdı sevenler sevılıp mutlu olsaydı meyhaneler boyle dolu olmazdı hosgor dıyorlar bosver dıyorlar dunya boyle gelmıs gıder dıyorlar benım sevdıgım kadar sende sevseydın dılınde hıc yalan,yalan olmazdı vefasızlıgına çare olsaydı gözümde asla yaşlar olmazdı hosgor dıyorlar bosver dıyorlar dunya boyle gelmıs gıder dıyorlar |
UNUTULMUŞUM mazıye gömülmüş bir hayal gibi anladım ne yazık unutulmusum dılımde cok eskı bır masal gıbı ınandım ne yazık unutulmusum oysaki gönlümde bitmez ümittin sen benim kalbimde dinmez hasrettin canımdın kanımdın bence herseydın aldandım ne yazık unutulmusum ben senı kendıme güneş sanırdım aşkımla tutuşan ateş sanırdım bır sevgılı bır eş bır dost sanırdım aldandım ne yazık unutulmusum |
Posta Kutusu yazarım demiştin gıderken bana bende o sözüne inandım kandım kaç sabah uyandım binbir ümitle mektupların hergün gelecek sandım bir mektubun bile gelmedi yazık postacı yolumu unuttu artık nasılsa luzumu kalmadı artık posta kutusunu sokaga attım o posta kutusu sımdı yerlerde belkıde çöpçünün yorgun elinde değerin kalmadı artık seninde seninde aşkını sokağa attım seninde aşkını kalbimden attım |
NİCE YILLARA kimbilir nekadar güzelsin bugün benden uzaklarda doğumgününde hatırla nekadar mutluyduk o gün seninle geçen yıl doğumgününde elbette kuş olup gelmek ısterdım bende yanağından öpmek ısterdım senı bırkez daha görmek isterdim alkışlar içinde doğumgününde nice yıllara nice yıllara mutlu ol yanında ben olmasamda kimderdi sonu bu böyle bir aşkın belki kurumuştır çoktan gözyaşın kutlu olsun sana bu yeni yaşın mutluluklar sana dogumgununde nice yıllara nice yıllara mutlu ol yanında ben olmasamda |
ZAHMET OLMAZSA bir eski dost gibi hatırla beni bir selam ver yeter zahmet olmazsa unutmuş olsanda eski günleri adımı an yeter zahmet olmazsa uğrunda harcadım umutlarımı neyazık bılmedın duygularımı yırtmadıysan eğer mektuplarımı yenıden aç oku zahmet olmazsa hala duruyorsa eskı resımler arada bir göz at zahmet olmazsa anlardın aşkımı bir gelse dile senin mirasındır çektiğim çile sen beni ben gibi sevmesen bile aşkımı bil yeter zahmet olmazsa |
ANMA ARKADAŞ bir sevgili uğruna gel sende benim gibi yanma arkadaş o yalan sözlerine o yaşlı gözlerine kanma arkadaş giden gelirmi sandın aldandın boşuna yandın bıraktı gitti seni neden ismini andın anma arkadaş birgün geri dönecek senden af dileyecek sanma arkadaş yırt at gitsin resmini,unut artık ismini anma arkadaş |
AŞKI KİM İCAT ETTİ aşkı kim icat etti bir bilene soralım çekilmiyor çilesi artık canıma yetti gülmeden ağlamaya sevılmeden sevmeye tahammulum kalmadı senı elde görmeye madem ayrılacaktık nıye sevdık boşuna ıkımızde kahrolduk yazık bir aşk ugruna |
Paylaşım için teşekkürler. ;) |
Alıntı:
paylasim icin tskler.... ama bu sarkinin adi aglamami? ben cikaramadim ya... cok merak ettim |
Türkiye`de Saat: 05:28 . |