![]() |
Sezen Aksu : Gidiyorum Bu şehirden Gidiyorum yine bu şehirden Ayaklarım geri geri Tekerlekler almış başını Dönüyor dönüyor Gidiyorum yine bu şehirden Ayaklarım geri geri Tekerlekler almış başını Dönüyor dönüyor Sanki bütün büyük aşkların ortak kaderi Ah beni en çok bu mahvediyor Sanki bütün büyük aşkların ortak kaderi Ah beni en çok bu kahrediyor Ah beni beni Vah beni beni Nerelere gideyim, nasıl edeyim Al beni beni Sar beni beni Saramazsan eğer körfeze bırak Gurup ile söneyim Ah beni beni Vah beni beni Nerelere gideyim, nasıl edeyim Al beni beni Sar beni beni Saramazsan eğer körfeze bırak Gurup ile söneyim Söz - Müzik: Sezen Aksu, Haris Alexiou ile Düet |
minik serçe uçtu, yine kalbimize kondu... |
sezen aksu perişanım şimdi Ne ağzımın tadı var ne canda huzur Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim hiç olmazsa Evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç farketmeden kalp kırmadın mı Merak edip vicdanına sormadın mı Ne yaptım ben sana bu kadar nihayet Ben de bir anadan doğmadım mı Bir daha olmaz Bin kere tövbe Kan davası mı bu Bu nasıl öfke Perişanım şimdi mutlu oldun mu Başını yastığa rahat koydun mu ;) |
ne güzel bir yorum bu böyle ozzy :) |
amanın bu daha da güzel bi şarkı :) |
Keskin Bıçak Geldim yarım Kaldım yarım Neydi ne oldu şu tez canım Ertelendim hayattan Sevdim yarım Derken bugün olmazsa olur yarın Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde kaldı o yürek Yardan cayacak Hep köşe bucak Ben bu dünyayı anlayamadım Niyetlendim de altından kalkamadık Söz-Müzik: Sezen Aks |
Ben bir önce uyuyayım yoksa bu gece uykusuz bi gece olucak :) Saol mustafa abi. |
bu saatte uyku sanırsam yanlış okudum :)))))) |
Alıntı:
|
ennnnnnnn güseli ;) |
Türkiye`de Saat: 13:36 . |