![]() |
Ayten Alpman - Ben Varım Bir aksam gözünde ask tüterse Geçmis günler aklindan geçerse Kalbin bombos ümitler biterse Sen üzülme ben varim Neler geçti kimbilir basindan Sevgi umdun hep baskalarindan Aglama gidenlerin ardindan O giderse ben varim Zaman durdu sanki Beklerken seni Ben bir tek sevgiye Bagladim kalbimi Ayrilmam istersen hiç yanindan Çagirsan gelirim çok uzaklardan Eskiden korkardim yalnizliktan Korkmam artik sen varsin |
ooooo çok güzel:) teşekkürler bunun mp3 ü var mı?:) |
Neler geçti kimbilir basindan Sevgi umdun hep baskalarindan Aglama gidenlerin ardindan O giderse ben varim Ayrilmam istersen hiç yanindan Çagirsan gelirim çok uzaklardan Eskiden korkardim yalnizliktan Korkmam artik sen varsin Bu 2 yere DİKKAT :) Teşekkürler.......... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Rica ederimm ne demekkk :) |
Çok güzel, Metin'in dikkat dediği noktalar ayrı bir güzel... teşekkürler :) |
evet güzeL yerLere dikkat çekmişş :) rica ederimm bu arada :) |
Oyy oyy:D Dikkat cekmicek gibi degil ki :p |
Masum Değiliz-Sezen Aksu Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer Her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa Koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık Herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan İçindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu bütün Dünya günahkar Masum değiliz hiç birimiz |
Türkiye`de Saat: 03:12 . |