![]() |
Panathinaikos Tribün-Tezahurat (Sözleri Bomba) Sözleri bomba gibi bir Panathinaikos Tribünü (Dünya da bir çok takım taklidini yapmışlardır... Orjinali PAO'ya aittir.) TURKISH TRANSLATE Bu sihirli bir ot(esrar), bana biraz tadımlık ver, pao'yu düşlemek için ve Allah'ına kadar bağırmak için.. panathinaikos'um, seni seviyorum , eroin gibi, narkotik madde gibi, haşhaş gibi, LSD gibi, senin için bütün dünya taşlaşır, seninle bütün dünya yüksek panathinaikos'um, seni seviyorum, nerde oynarsan oyna seni takip ediyorum, pao burda, pao orda, nerde oynarsan oyna hep beraber olacağız. GREEK ORIGINAL in ena horto magiko doste mou ligo gia na pio ton pao mou na onirefto ke na fonaks' os to theo panatha mou, se agapo, san heroini, sa skliro narcotico san to hashish, to lsd, ghia/me sena pao mastouroni ol' i ghi, ol' i ghi. panatha mou, panatha mou, se aghapo, se aghapo, opou ki an pezis panda tha s' akoloutho, s' akoloutho pao edho, pao edho, pao eki, pao eki, opou ki an pezis panda tha 'maste mazi, panda mazi. |
özentiler adamlar eroin esrardan başka birşey düşünmüyor |
Alıntı:
Dünyaya etiket yapmışlar kendilerini... Harbiden manyak bu adamlar.... |
bunu biz yapsak erman y.ğı ne derdi acaba |
melodisi bana biraz tanıdık geldiii.......:rock: :rock: ama melodik açıdan hoşş.. |
güzel |
NeBir Heves Ne Bir Tutku :) |
Ehhh fena deil.Avrupanın en iisi biziz |
Horto Magiko tribünlerin en önemli bestelerinden birisi dünya çapında. Sözleri zaten fanatizm ağırlıklı, sevgiden öte yani. Ayrıca ülkemizin en önemli arakçı topluluğu "G.F.B" (açılımını size bırakıyorum) bu şarkıya Türkçe sözler yazıp söylemeye çalışsalarda çuvalladıklarının videoları youtube'da yer alıyor :) |
güzel ama biz daha iyiz |
Bu tezahuratı bugünkü Efes maçında da yaptılar. Gerçekten insanı çok etkileyen bir melodisi var, ama bugün gördükki bunu maç boyunca yapamıyorlar, maçta ara ara kalkıp bağırıyorlar sonra susup oturuyorlar. |
Olympiakos maçlarında daha coşkulu oluyorlar. Bugün onları ateşleyecek bir takımda yoktu sahada zaten :) |
Efesi tebrik etmek lazım, çok iyi mücadele ettiler. Hücum neredeyse sıfırdı takımda bir tek Hudson vardı 8/8 le oynadı Ender biraz çabaladı ama bu eksik kadroyla ve faul problemlerine karşı iyi savunma yaptılar ve burada hedef maçı kazanmak değil 10 sayı üzerinde fark yememekti bunu da başardılar 9 sayı farkla yenilip ikili averajda pana'yı geçtiler |
mühtış bişi |
sözleri güzel bencede :D:D |
bizim gibi olamaz hiçbir taraftar |
fena degıl |
Türkiye`de Saat: 16:45 . |