![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
YouTube Videoları Youtube Videoları, Canlı Videolar, Online izleyebileceğiniz videolar Comedi videoları Hepsi Youtube katkılarıyla |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kardes gercekden iyi hareketlr söylemek lazim ama eger gercekden futbolcu olmak istiyorsan yanlis anlama ama bunu büyütmemek gerekiyor bunu 12yasindaki cocukda yapabiliyor önemli olanda bu tür hareketler becerebilmek degil bende zamaninda cok iyi futbol oynardim berlinin aday kadrosuna girdim ama sakatlik iste olmadi ilk önce kendine güveneceksin ve cok calisacaksin..hic havalara girmiyeceksin disziplin cok önemlidir ve kendinde has olan bir özelik göriyorsun ona cok iyi calis misal golü koklayabiliyorsun topu iyi kapabiliyorsun iyi orta acabiliyorsun bunlari cok iyi gelistirmen gerekiyor ve sonrasida malum basarilar kardes ![]()
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |