![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
| | |
| | #2 | ||
| BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazık valla kıza üzüldüm...Ama harbi safmış zavallıcık Erkeklere gelince duygusuz insanlar...
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
| | |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
biz erkekler çok ama çok düşünceliyiz dalından koparılmış taze gül veriyo ![]() daha ne yapsın ![]() | |||
| | |
| | #4 | |||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bence olayı farklı bir boyuttan bak.Randevumuza yetişmek için nasıl bir çabaya girdiğimizi gör ![]() | |||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() eller kadir kıymet bilmiyo yaaa ![]() ![]() | |||
| | |
| | #6 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Evet,çok çabalamış,yazık ona... ![]() Bir erkek annesi olarak (!) bu erkeği kınıyorum. Benim oğlum da bu şekilde davranırsa eğer ona da bir çift lafım olur. Kız da oldukça safmış yahu Böyle bir gelin istemem zaten,açıkgöz bir olsun gelinim.![]() Bekir konu için sağol... ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #7 | |||
![]() abla ya kimseyi kınamayalım ![]() helal olsun kızın gönlünü almayı biliyor ![]() ![]() | |||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() muhahahhaasüperdi bekir abi.Ne kadar basitmiş ya ![]() +rep | ||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öğren Mazlum öğren ![]() ![]() ![]() sade bir çiçek yeter ![]() mali külfetide yok | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bana ders olsun ![]() Bu kadar basit olacağını hiç tahmin etmemiştim ![]() Hayat dersi için teşekkürler ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |