![]() |
]alanyalımısın ??? ya ben truzim işi ile uğraştığım için daha önceleri alanya ve side de iş yapıyordum...ve süper bulduğum en beğendiğim tatil beldelerinden birisi...eyer gidecek olan arkadaşlar varsa Disco falan takılmak isterlerse Auditorium 1 numara diyim :)[/quote] yok ben bozüyüklüyüm.burada yaşıyorum.bu arada alanya da sırf auditorium diil iskelede bir sürü bar var ve yazın süper oluyo. bistro bellman,james dean,janus,robin hood,harbour,çello,harem bunlardan bazıları... |
orda yazin tatilde kalmak icin bir sitenin icinde daire aldik. Gercekten süper Alanya |
cok güzel bi yer giden arkadaşlar anlatmıştıı kısmet olur işallah bizede görmek.. |
Alıntı:
yok ben bozüyüklüyüm.burada yaşıyorum.bu arada alanya da sırf auditorium diil iskelede bir sürü bar var ve yazın süper oluyo. bistro bellman,james dean,janus,robin hood,harbour,çello,harem bunlardan bazıları...[/quote] ya alanyada gece 3 den sonra müzik kesiliyordu...belediye yasak koymuştu..hala öyle mi bilmiyorum...o yüzden belediye otobüsleri ile ordan müşteri getiriyorlardı eylenceye Auditorium da devam etsinler diye...ayrıca Auditorium çok büyük biryer yani dediğin mekanlarda çok güzel hepsine gittim biliyorum ama Auditorium 1 numara benim için diyeyim :) hem ayrıca Auditorium'un sahibi tam olarak hanghisi hatırlamıyorum ama ordaki discolardan birinin de sahibi diye biliyorum... |
süper yer alanya ya hayran kaldim oraya gecen yil gitmistim.... |
Ewet bende gezdim gayet guzel dim çayına mutlaka uğrayın ben orda suya gırdım dondum ama yınede zevklıydı :D |
kaleden gorunen yer kleopatra plajı sanırım gercekten cok guzel bi yer alanya 3 kes tatil için gitmiştim |
Türkiye`de Saat: 15:33 . |