![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Beşiktaş Galatasaray rekabeti veya Beşiktaş Fenerbahçe rekabeti ebediyete kadar sürecektir.Elbette herzaman birbirimize kalecisiz 4-3,8-0 nası yendiler,5-1i unutma,6-0ı unutma gibisinden takıldık.Ama bu rekabet Avrupa'ya sıçradı.Chelsea Türkiyeye geldiğinde Chelsea forması giyen rakip takım taraftarları gördük ve bende dahil olmak üzere karşı takımı tuttuk.Bu sene Galatasaray'ın Avrupada karşılaştığı tüm takımları destekledim.Sizde desteklemişsiniz.AMA DÜN SONUNA KADAR GALATASARAYLIYDIM.NİYEMİ? AL SANA NİYE?.BAKIN AŞAĞIDAKİ RESİMLERE BAKIN BU ŞEREFSİZLERE.DUYUN LAN DUYUN EVET BEN DÜN GALATASARAYLIYDIM.EVET 2001DE DE FENERBAHÇE-PANA MAÇINDA FENERLİYDİM BU AŞAĞIDAKİ RESİMLERE BAKIPTA VARMI İTİRAZ EDECEK OLAN? BİZİM CHATİMİZDE DAHİL GÖRDÜMKİ HALA PANA DİYENLER OLMUŞ.YAZIKLAR OLSUN SİZE.BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM.GÖSTERİN ŞU TÜRKLÜĞÜNÜZÜ,BAKIN ADAMLAR TÜRK BAYRAĞINI YAKMIŞ PARÇALAMIŞ.GÖSTERİN TÜRKLÜĞÜNÜZÜ.ÇOK SİNİRLİYİM O YÜZDEN BU YAZIMDAKİ ÜSLUP HATALARI İÇİN HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM. ![]() Türk bayrağını yaktılar! Galatasaray-Panathinaikos maçında tribündeki Yunan taraftarlar Türk bayrağı yaktı. Bu terbiyesizliklerinden ise kısa süre sonra Galatasaray'ı alkışlamak zorunda kaldılar. Tribünde Türk bayrağı yakan fanatiklere en anlamlı yanıtı Galatasaraylı oyuncular verdi. CimBom maçı 3-1 kazandı ama Yunanlıları alkışlatan bu değildi. Galatasaraylı futbolcular, ısınmak için sahaya çıkarken, Panathinaikos taraftarlarının ıslıklarına maruz kaldılar Futbolcular daha sonra, geçtiğimiz hafta sonu Pantratikos ile oynanan lig maçından dönerken trafik kazasında vefat eden iki taraftar için pankart açtılar. Üzerinde Yunanca, "Acınız, acımızdır" yazılı pankartı taşıyan futbolcular, bütün tribünlerden bu kez de alkış aldılar. Panathinaikoslu taraftarlar, sahaya çıkarken ıslıkladıkları futbolcuları kısa bir süre sonra alkışlamak zorunda kaldılar. Ama Türk bayrağına yapılan saygısızlık maça düşen kara bir gölge olarak kaldı. Kaynak : Türk bayrağını yaktılar! / Spor / Milliyet İnternet / taraftar, Panathinaikos, Türk bayrağı, vefat, Galatasaray 2.RESİM FORZABESİKTASTAN ALINTIDIR. LİNK: Forza Beşiktaş Forum - | - ZENCİLER İş Başında ! : Fb - Twente | Panathianikos - Gs Konu BuRock tarafından (18-09-2009 Saat 13:34 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
GÖKHAN ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir ülkenin bayrağına marşına yapılan protestolar o protestoyu yapan ülkelerin ezikliğini küçüklüğünü gösterir... rum itleri dedelerinizi denizden topladınız hâlâ akıllanmadınız
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | buna nasil cürret ederler ya nasil yakarlar bizim bayragimizi ?? ben o karsi takimi destekleyenlerden degilim ve hicbir zaman olmadimda hangi takim olursa olsun Avrupa'da oynuyorsa Türkiyemizi temsil ediyor destekleyenler utansinlar görsünler nasil bi taraftari desteklediklerini .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bırakın adamlar 8-0 size iyi koydular filan desin neler diyorlarsa desinler sizde gidin steaue sheriff bilmem kim maçlarında karşı takımı destekleyin ama en son sınırınız bu takımlar olsun.bu yunan ********lerini görün işte ya! bu görüntüler bugün Türk Basketbol Takımımıza da gösterilmiş ve takımımız bu akşam 19.15te Yunanistan'la çeyrek final maçı yapacak. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zamanında bunları denize döktük ya, Babaaanneleri falan iyi tanır türkleri.. Kuyruk acıları var ve napıcaklarını bilmiolar dengesisce bayrağımza saldırıolar !! Ulan Tükürsek boğulcağınız!! Ş erefsis insanlar !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gs yi bu maçta sonuna kadar desteklemiştim. YUNAN lılardı çünkü rakip.! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |