![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 718
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 küçük yada 2 adet büyük levrek 1 adet soğan 1 tanegarnütür konserve tane karabiber yoksa tozda olur 4 diş sarımsak 1 çay kaşığı köri tuz 1 limon suyu 2 tane yumurtanın sarısı 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı yoğurt biraz kaşar rendesi 2 kaşık tereyağ 1 çay kaşığı toz kırmızı biber Derin bir tencereye balıkları,yemeklik doğranmış soğanı, tuzu, karabiberi, dövülmüş sarımsağı, tuzu, köriyi ve limon suyunu koyun 8, 9 dakika pişirdikten sonra yıkanıp, süzülmüş garnütür konserveyide ilave edip 3 dakika daha kaynatın.Balığı ve sebzeleri fırın kabına alın. Kalan balık suyuna çırpılmış yumurta, un yoğurt karışımını ilave edip karıştırın. Bu suyu balıkların üzerine dökün 200 derece kızdırılmış fırına koyun balığın suyu kaynamaya başlayınca tereyağı kızdırıp içine toz kırmızı biberi koyun bu sosu balığın üstüne gezdirin. Bol kaşar peyniri rendesinide üstüne serpip kaşarlar kızarana kadar pişirin. ![]() ![]() AFİYET OLSUN.. ![]()
__________________ "Ya ölü yıldızlara hayatı götüreceğiz ya da dünyamıza inecek ölüm" | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |