![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 15.053
Tecrübe Puanı: 35 ![]() |
Cökertme Mutfak: Türk Süre: Servis: 4 ![]() Malzemeler 400 gr. Dana Kontrfile 8 Orta Boy Patates Kizartmak Için Sivi Yag 2 Çay kasigi Karabiber 2 Çay kasigi Kimyon 2 Çay kasigi Kirmizibiber 400 gr Süzme Yogurt 6 Dis Sarmisak 100 gr Tereyagi Tuz Yapilis Tarifi Sarmisaklari dövün. ve süzme yogurt ile karistirin. Patatesleri soyup yikadiktan sonra kurulayin. Rendeleyip kizgin yagda kizartin ve kevgirle alin. Genis bir servis tabagina yayin. Üzerine süzme yogurdu dökün. Tavada tereyagini eritip tuz ilave ederek ilik bir ortamda bekletin. Etleri kömür izgarasinda pisirin. Çubuk seklinde kesip ilik tereyaginda baharatlarla birlikte 8-10 dakika pisirin. Etleri süzme yogurdun üzerine yerlestirin. Tabagi turp, yesil biber ve domates ile süsleyip sicak olarak servis yapin AFİYET OLSUN! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |