![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Mesajlar: 493
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
amerikan: hey dostum burda bir problem mi var ? turk: noluyo lan burda ? amerikan: nasil gidiyor mike turk: nabiyon lan amerikan: korkarim seni oldurecegim turk: salavat getir lan amerikan: oov dostum hic cool olmamissin turk: bu ne lan d.tume benzemissin amerikan: hey steve , neden kendine bir icki koymuyosun turk: la suleyman , kap iki bira gel bakim hemen amerikan: lanet olsun sana christine ! turk: allah belani versin nurcan ! amerikan: tanri askina brad kes sesini artik. turk: allahim sabir ver, sus lan yeter amerikan: aman tanrim simdi napicaz. turk: ha t*ktir mictik. amerikan: help me please.. turk: baksana lan !! amerikan: ne derler bilirsin jack , hayat beklenmedik suprizlerle doludur turk: valla oglum bi soz var hani , kaderde varsa duzulmek neye yarar uzulmek amerikan 1 : dante nin bu kitabini okudun mu micheal amerikan 2 : aaa evet , gercekten edebi degeri olan bir calisma turk 1 : abi da vinci sifresini okudum super turk 2 : lan birak ! iyice entel dantel oldun basimiza amerikan: hey jery gel pizza ye dostum.. turk: jery gel lan buraya mis gibi menemen yaptik amerikan: fbi.. bir kac soru sorabilirmiyim? turk: polisim ben nerdeydin lan dun esek? amerikan: (ses cikarmadan el i$aretiyle) sen oraya sen buraya sessiz olun turk: daliyoruz haydaaaaaaaaa !!!
__________________ impossible is nothing... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Mesajlar: 2.329
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | amerikan: lanet olsun sana christine ! turk: allah belani versin nurcan ! bu guzelmis ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Mesajlar: 1.825
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | amerikan 1 : dante nin bu kitabini okudun mu micheal amerikan 2 : aaa evet , gercekten edebi degeri olan bir calisma turk 1 : abi da vinci sifresini okudum super turk 2 : lan birak ! iyice entel dantel oldun basimiza Fark budur işte... ![]()
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 33
Mesajlar: 340
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | amerikan: ne derler bilirsin jack , hayat beklenmedik suprizlerle doludur turk: valla oglum bi soz var hani , kaderde varsa duzulmek neye yarar uzulmek ![]() ![]() ![]()
__________________ BeşikTaşım Hayat Sensin [Bu imza protesto nedeniyle beyazdır!] | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |