![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Diatta: Gol fauldü Marsilya maçında Beşiktaş'ın savunmasında savaşan Diatta, karşılaşma sonrası şunları söyledi: "Cisse ikinci golde beni arkadan iterek topu kazandı. Ancak hakem bunu görmedi. Bu yüzden çok üzgünüm. Bugün iyi mücadele ettik. Maçı delgede götürüorduk ancak talihsiz bir gol yedik. Gruptaki şansımız devam ediyor. Bu daha ilk maçtı. Bundan sonra 5 maçımız daha var. Biz iyi bir takımız. Bu yenilgi üzücü oldu ama mücadelemiz devam edecek."
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence faul yok adam döndü gitti.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | faul yok diatta nın hatası var ama gene de iyi oynadı diatta mücadelesine saygı duyuyorum golde rüzgarın azizliği de vardı tabi... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 59
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
merhaba arkadaslar kusura bakmayin ama bu futbolla sonuc kacinilmazdi.ankaraspor macindada cok kötü futbol oynadik.hakemin o büyük hatasi bizm dikkatlerimizi dagitti. malesef en güvendigimiz futbolcular cok büyük hatalar yapip skora etki ediyorlar.takimda carew gibi rakip defansi dagitacak zorlayacak golcü yok.sergen gibi her an skoru degisterecek kaliteli futbolcu yok.su anda oynayanlar bal yapmayan ari gibi dolasiyorlar.bu kacinci mac hala ilk onbiri bulamadik.bu kadroyla Türkiye ligini belki zorlariz ama avrupada degil bu gurubdan hic bir gurubdan deplasmanda puan alamayiz.marsilyanin sert futbolundan sikayet ediyoruz ama avrupada futbol buna yakin oynaniyor örnek ingiltere ligi.yazacak cok sey var ama daha karamsar olmayayim.insallah ben yanilirimda Besiktasimiz iyi yerlere gelir.herkese selamlar.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |