![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taraftarların protesto ettiği Kaptan İbrahim Üzülmez, karşılaşma sonrası şunları söyledi "Çok gol kaçırdık. Cisse olsun, Higuain olsun, İbrahim toraman olsun bir çok gol pozisyondan yararlanamadık. Çok şanssız bir gol yedik. Suçlu aramak yanlış. Takım olarak gol kaçırıyoruz. Takım olarak gol yiyoruz. Bir gol bulabilseydik farka giderdik. Şansımız azaldı artık bundan sonraki maçlarda sahadan en iyi skorla ayrılmak istiyoruz. Taraftarlar zaman zaman bana ve bazı takım arkadaşlarıma tepki gösterdi. Eleştirilere her zaman saygı duyuyorum. Ancak biz de insanız. Bazen hak etmediğimiz küfürlerle karşılaşıyoruz" dedi.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #5 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaw bu adamı nasıl kaptan yaparlar hayret birşey. takım olamadığımızın en büyük kanıtıdr i.üzülmez in kaptanlığı..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
onun yerine ben cevap vereyim HAYIR İNANMIYORUM... ellerinden geleni yaptıklarına çünkü YAPMIYORLAR... Kaptan!!!!!!!!!! iyi dersin hoş dersin sizde insansınız sözümüz yok ama senin çıkıp bunları söylemeye hakkın bile yok..dün sen niye küfür yedin neden eleştirildin..çünkü topla oynamak yerine saçınla oynuyosun...takımı motive etmek yerine sen dahada bölüyosun...dünkü küfrü ve tepkinin sebebi neydi...Sizi insan yerine koyup el ele tibüne çağıran taraftarın ayağına gitmek yerine bağırarak çektin götürdün hepsini soyunma odasına...daha ne kadar dayanacaktı bu taraftar size..siz insansanız bizde insanız artık sizden laf salatası değil icraat bekliyoruz....İcraat.... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |