![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BEDRİ BAYKAM: FENER KALESİNİN BEKARETİ DELİNDİ ![]() HABERTÜRK'ün gündem yaratan programı Şeref Tribünü'nde ilginç bir 'Bekaret' tartışması gündeme geldi. İşte Fenerbahçe TV'deki bekaret gafı... Fenerbahçe TV'de 22 Ağustos'ta yayınlanan '2F1B'programında Bedri Baykam'dan inanılmaz gaf! Bedri Baykam Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçını yorumlarken. defans hatalarından Çaykur Rize'nin gol attığını belirtiyor ve o inanılmaz gafı yapıyor 'BU SENE FENER KALESİNİN BEKARETİ DELİNDİ' | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | oda yetmezmiş gibi birde taraftardan maille bir soru geldi beşiktaş sizin galibiyet serisine son verip japon bayrakları açması hoşunuza gitti mi????
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu adam beni öldürüyor zaten,iyi olmuş eziklere.puhahaha çok güldüm ya,o bekaret çok önce bozulmuştu ama neyse..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... Konu {ThE DieSeL...}} tarafından (05-09-2006 Saat 16:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/gundem-disi/9305-bedri-baykam-fener-kalesinin-bekareti/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
fener tv, FENER TV, fener tv, FENER TV | This thread | Refback | 10-09-2007 11:45 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |